Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Attta 

všechny recenze uživatele

Otravné, příliš americké, tupé a jestli má podle tvůrců takhle vypadat "tvrdá" rocková muzika, tak už konečně chápu proč je na světě tolik příšerné hudby a přiteplených malých fakanů, co nosí ulízlé vlasy dopředu a říkají si rockeři. Ti scénaristi těhle trapných odrhováků se už asi vážně zbláznili. Naservírovat takovou kopu hnoje a nevkusu umí opravdu jenom v USA. Nepochopím člověka nebo společnost, která se do tohodle rozhodla dobrovolně investovat peníze. PS: Brutálně tenhle film nedoporučuju, leda že jste holka v pubertě a na stěně vám visí plakát ožralé Lindsay Lohan. PPS: A vůbec se neomlouvám za takhle hrubý komentář. :D ()

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

Jen trošku štěstí je rádoby vtipná komedie, která splaskne jako nafukovací balonek, jen co začne. Příběh o looserovi v konfrontaci s holkou, která má štěstí na rozdávání. Jejich osudy se však prohodí, tak aby se vše zas mohlo vrátit do normálu. Klišé a doslova trapný až infantilní vtip provází celý film po celou dobu, přičemž pekelně nudí. Snad vše je zde špatně od plochých charakterových postav, stupidních dialogů až po celkově trapný námět. Ve výsledku se pak jedná o teenagerskou koninu v čele s Lindsay Lohan, které je lepší se vyhnout. Pouze soundtrack za něco stál. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která sice nepřichází s ničím originálním a užasným, proč by se o ní mluvilo ještě za několik let. Ale to vám při sledovaní nemusí vadit, zvlášť když se máte na co dívat (třeba Lindsay Lohan) a film vám nabídne všechno co od romantické komedie očekáváte. Prostě takový kvalitní průměr. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príbeh o dievčati, ktoré má vo všetkom šťastie, a večnom smoliarovi - no spočiatku mi ten film prišiel naozaj trápny a hlavne predvídateľný. Našťastie potom postupne kvalita rástla, aj keď trápnosť a klišé až tak moc zase neubúdalo. No dostať bozk, ktorý by na mňa preniesol šťastný osud by som určite rád dostal. V podstate to bola len taká rozprávočka, ale ten kontrast medzi šťastím a smolou tu dobre vykreslený. Niekedy mám pocit, že takto je to aj v skutočnosti - že niekto sa môže aj pretrhnúť od snahy a nič mu nevýjde, a niekto nemusí spraviť vôbec nič a vo všetkom sa mu darí. Je to tak na rozhraní 2 a 3 hviezdičiek, ale Lindsay mám rád - v tomto období bola ešte úplne normálna, škoda že tá sláva ju dosť poznačila. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Film se zabývá podobným témátem, jako M. Night Shyamalan ve filmu Vyvolený (tímto se Nightovi omlouvám za to, že jeho film s touto komedií vůbec zmiňuji...). Každý má na světě svůj protějšek, který je jeho přesným opakem a dokonale jej doplňuje. Takhle nějak se po New Yorku potulují dva mladí lidé, z nichž jeden (Lindsay Lohan) má hromadu štěstí, je úspěšná, a na co šáhne, to se jí povede, a druhý (Chris Pine) je naopak naprostým "lůzrem" a smolařem. A po docela zábavné první půlhodince nastane čas na zápletku né nepodobnou té z jiného filmu s Lindsay Lohan (Mezi námi děvčaty) - jejich role se prohodí. Teda, tentokráte spíše pouze jejich vrozená schopnost mít štěstí (respektive smůlu). A divák tak dostane možnost vidět znovu první půlhodinku - tytéž gagy a vtípky, jen v opačném provedení. Není to nejhorší, ale je to příliš dlouhé a málo košaté. Stačilo by osmdesát minut a šlus. Film tak táhne především slečna Lohan. Má talent, to je bez debat, ale teď by ještě mohla konečně ukončit svou éru puberťáckých komedií (smlouva s Disneym jí už skončila, takže jí nic nebrání...). Uvidíme. Just my Luck to má za tři. Hlavně díky ní. [říjen 2006] ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)

Reklama

Reklama