Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Recenze (177)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $17,326,650Tržby Celosvetovo $38,159,905Tržby za predaj DVD v USA $10,995,859 //počet predaných kusov 634,341║ V celku prijemná oddychovka, ktorá nenudí a pobaví, aj keď miestami prídu na rad aj trápne a nechutné vtípky. /60%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, co nenadchne, ani neurazí... těch ale je...a Jen trošku štěstí je jednou z nich... Ovšem ta emo pop punková kapela, to byl skutečný odpad... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Na posranýho i hajzl spadne. A jinej (jiná) má zas z pekla štěstí. A tak se to jednou všechno semele, že se to otočí.… Když má někdo smůlu, přináší to i vtipné situace. Ale lépe z tohoto porovnání vychází štěstí (alespoň pro mne). A když L.Lohan chce své štěstí zpět, začíná to být i docela zábavné a vtipné. Je však třeba podotknout, že tempo a úroveň kolísá. Ovšem v rámci romantické komedie – ucházející a ne tolik hloupé. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Vtipná a svým způsobem originální komedie, u které si nejvíce cením nápadu. Nejedná se sice o to nejlepší co v daném žánru můžete vidět, ale za zkouknutí to určitě stojí. Jen škoda, že je od začátku jasné jak to vše dopadne :(. Lindsay Lohan nemám rád kvůli jejímu osobnímu životu, ale jako herečka zas tak špatná není. Lehký nadprůměr, tři a půl hvězdičky...... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to zábavné a má to alespoň nějaký nápad, nemohu odpustit tu řadu absurdních "náhod". Tady si stačí totiž do ruky strčit fotku chlapa a za 3 vteřiny stojí před váma. A takhle snadný je vlastně celý průběh filmu. Chybí mi tu nějaké větší zaškobrtnutí nebo důvod pustit slzu. Herecké obsazení (hlavně Lindsay Lohan) mi ale sedlo. Takže to nazvu opět "vtipnou oddychovkou". Slabší 3*. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Určitě velké překvapení. Nemůžu si pomoct, ale tahle romantická komedie mě prostě bavila a to se u komedií s Lindsay Lohan jen tak nestává. Příběh je sice hodně otřepaný a po deseti minutách jsem už věděl, jak to vlastně celé skončí. I přesto jsem se ale u Just My Luck opravdu bavil a Lindsay Lohan se mi tu fakt líbila. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lindsay spadla kontaktní čočka do kočičích hovínek. Cha, Cha! Lindsay pění pračka. Hi, Hi! Trhá se mi bránice! Lindsay spadla na hromadu bláta. Cha, cha! Je tu nový Buster Keaton! Lindsay na koncertu Vypsaných voskovek, co mají pochcanou slámu na hlavě. Jsem dojat, wunderschön! Úspěch této hvězdičky je mi záhadou. Herecky je na tom průměrně, v každém filmu jsou všechny její nahrávačky hezčí než ona (!) a bez make-upu vypadá jak libovolná sestra Marge Simpsonové. Jestli to nebude tak, že na začátku kariéry spolykala všechno, co jí pánové od Disneyho dali spolykat.. Nicméně tady i teď jí to za mřížemi moc sluší a já slovy pana správce (Preiss) z S čerty nejsou žerty žádám: „Na doživotí…“ ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná romantická komedie. Lindsay Lohan má před sebou určitě zářivou budoucnost. V Mezi námi děvčaty si vyzkoušela, jaké to je hrát po boku zkušené herečky v celovečerním filmu, v Protivných sprostých holkách si zase vyzkoušela, jaké to je utáhnout celý film sama, s malou pomocí Rachel McAdamsové. Sice to tenkrát tak trochu nevyšlo, ale nyní je tu Just My Luck a Lindsay konečně dokáže utáhnout celou komedii téměř sama. Donald Petrie prokázal, že dokáže natočit vkusnou a hlavně vtipnou komedii s neokoukanou zápletkou a téměř neznámým hereckým obsazením. Chris Pine mě mile překvapil. Uživatele Balu... musím ujistit, že nejsem puberťačka s neobjektivními názory pravidelně kupující Bravo a CosmoGirl, kde jsem se o premiéře Just My Luck dozvěděl. Ne, opravdu nejsem. A i přesto se mi to líbilo. Jak vidím, tak dokonce nejen mně. Lindsay nebude nikdy top class herečka, na její filmy se ale chodí a Lindsay má neuvěřitelné štěstí, že její filmy za to něco opravdu stojí. Nenechejte se odradit negativními názory, ale zase se nenechejte navnadit těmi pozitivními. Jděte bez očekávání dobrého či zlého a udělejte si názor svůj. Můj už znáte. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Zábavná, no klasicky predvídateľná jednohubka, ktorú som si na konci obľúbil kôli tomu, že mi ukázala, ako vyzerá z vnútra najväčšie Hard Rock Café na svete :) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se převážně podíval kvůli Lindsay Lohan, která byla v roli smolařky výborná, ale celkový dojem z filmu není nijak povzbuzující, spíš bych řekl větší zklamání než jsem očekával. Vadilo mě převážně, že předvídatelných a klišé situací je ve filmu až příliš, a již od prvních minut je hned jasné, jakým způsobem bude film směřovat až do finále. Některé komické situace jsou až příliš přeslazené, až jsou nezvládnuté a kazí celkový dojem z filmového prožitku. Tuto jednohubku hodnotím 2 hvězdičky… ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film to není příliš originální a to v žádném ohledu. Kdyby byl trochu vtipnější, dám lepší hodnocení. Ale musím říci, že přes veškerou předvídatelnost, občasné trapnosti a nutnou dávku klišé, bych si film v lepším rozpoložení docela užil mnohem více. Ve filmu figurují moc sympatičtí a hezcí herci, jen z nich režisér dělá trapné pitomce a vydává to za štěstí/smůlu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodová komedie s Lindsay Lohan, která tentokrát není ani moc otravná, dokonce je sympatická a hraje přesvědčivě. Sledovat smůlu, která ji provázelo bylo vtipné, svěží, rychle to ubíhalo.. nemám moc výhrad kromě těch trapných členů trapné kapely, jenž hrála v pozadí a bez níž by se to určitě obešlo(!) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdařilá, leč ničím nevybočující záležitost.. Úspěšná, finančně zajištěná slečinka z Manhattanu x looser, šedá myška a neschopný manažer chlapecké kapely = jeden neuvážený polibek a vše se rázem obrátí!! Předvídatelnost by se dala krájet, ale na druhou stranu to svižně odsýpá, přeslazené mi nevadí a Lindsay Lohan ten talent prostě má!! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející, ale také ničím nepřekvapující komedie, u které se budete bavit, pokud máte rádi Lindsay. Já ji mám celkem rád, a proto jsem si tuto pohodičku užil. Jednou za hodně dlouhou dobu si tento film určitě ještě pustím. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan ma zaujala už v snímku "Freaky Friday". Dokázala tam skvele sekundovať skúsenej Jamie Lee Curtis. Matka s dcérou, ktorým sa prihodilo jedného dňa to, že sa ráno prebudili v tele toho druhého. Vo filme "Len trošku šťastia" ide o niečo podobné. Tento krát sa budú na Lindsay lepiť neúspechy, trapasy a nepríjemné situácie, po tom čo neuvážene pobozká snáď najväčšieho smoliara v New Yorku. Lokácie tohto amerického mesta, štedrá produkcia, prijateľná réžia a sympatickí herci robia z tohto diela pohodovú teenagerskú romantickú komédiu. Môžem povedať, že som pri tomto titule strávil celkom príjemný večer. A to už pekných pár rokov nie som teenager. *** ()

kulyk

všechny recenze uživatele

Co to zase je? Špinda, ze které ty chlamydie vysloveně čiší a frajírek s výrazem na poslední chvíli rozdýchaného downa make love, not war. Opačně by bylo lépe. Nejprve si pičus s fetkou prohodí auru, aby v tom bylo nějaké to dramatično, pak popkulturní olezlina zažívá nepěkné chvilky, neboť si jí pod patronát od bohyně štěstí převzal bůžek špatné srandy - no a poté spánek, přátelé, vydatný, hlasitý, upocený spánek opilcův. Tudíž kálím na hodnocení, aby se neřeklo že stírám cosi, co jsem nedokázal doobservovat až do hořkého konce. Proč to tedy vlastně píši.... no aby se vám rozostřily zorničky z informace, čím vším mi slabší pohlavnice dokáže zahlenit pamět v zastarávajícím hápéčku. Je vcelku evidentní, že její romantická duše po mém boku strádá, jinak by podobné šulinoviny nevyhledávala. Budu se muset jako partner polepšit! A někoho jí sehnat. Snad bude k mání lepší model než Chris-pinek, abych pak nevychovával přiblblé děti, že. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Opravdu velice zajímavá komedie, která kupodivu dokáže i docela pobavit a především nenudit. Od filmu s Lindsay Lohan v hlavní roli se dá čekat opravdu leccos. A jelikož vůči hercům dopředu nemám žádné předsudky (i když filmům s některými konkrétními herci se záměrně vyhýbám), tak jsem k tomuhle filmu přistupoval, jako by tam nehrál nikdo známý a soustředil jsem se jen na film. A film mě kupodivu vůbec nezklamal. Námět je dost zajímavý, a i když je dopředu jasné, že film bude plný klišé a už na začátku se dá odhadnout, jak celý příběh dopadne, i přesto je to film nápaditý, vtipný, zajímavý a rozhodně nenudí. Naopak to všechno docela rychle uteče. Každopádně ale přece jen mě docela zklamalo, že když dokážu na začátku odhadnout, jak to skončí, tak je něco špatně. Já totiž téměř nikdy nedokážu odhadnout vývoj a konec filmu, ale tady se mi to povedlo hned na začátku, a to ten film v mých očích trochu sráží. Opravdu nebýt toho, že jsem to dokázal odhadnout, dal bych čtyři hvězdičky a film označil za nadprůměrný. Ale s tímto faktem mám bohužel problém, a tak film hodnotím jen jako lehký nadprůměr, prostě jako zajímavou svižnou komedii, která zaujme, ale která bohužel nepředstihuje co do kvality většinu jiných průměrných komedií. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak takovou komedii potřebovala Lindsay jako sůl. Od dob filmů Mean Girls a Freaky Friday totiž žádnou pořádnou komedii nenatočila takže se konečně můžem těšit na Lindsay jak jí máme rádi. Ne že by byl příběh nějak originální, dá se na něm ale dobře stavět, a zde se to povedlo. Po ucházejícím začátku se to totiž docela rozjede a díky Lindsay je to opravdu sranda, protože ona má opravdu komediální talent (ať si řikaj všichni co chtěj, já si to prostě pořád myslím). Její mužský protějšek Chris Pine navíc taky hraje docela dobře, takže v tom není sama. Lindsay se prostě s Disneyem rozloučila se ctí a natočila dosti příjemnou komedii. Normálně bych asi dal 3*, ale kvůli Lindsay musím jít výš ;-) ()

Reklama

Reklama