Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se převážně podíval kvůli Lindsay Lohan, která byla v roli smolařky výborná, ale celkový dojem z filmu není nijak povzbuzující, spíš bych řekl větší zklamání než jsem očekával. Vadilo mě převážně, že předvídatelných a klišé situací je ve filmu až příliš, a již od prvních minut je hned jasné, jakým způsobem bude film směřovat až do finále. Některé komické situace jsou až příliš přeslazené, až jsou nezvládnuté a kazí celkový dojem z filmového prožitku. Tuto jednohubku hodnotím 2 hvězdičky… ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Jedná se o tu dvoutisícovkovou komedii typu, že má pouze originální nápad. Ze začátku je to vtipné, ale postupem stopáže to vtipné být přestane a je to spíše trochu už trapné. Před zhlédnutím jsem tu četl komentář, že bylo vtipnější, když Lindsay Lohan byla klikařka než smolařka a dost jsem se tomu názoru divil. Po zhlédnutí to musím jen potvrdit, podle mě měli prohodit role, bylo by to možná tak lepší. Vyhodnocení: Na jedno zhlédnutí to ale jde ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Ashley má v životě neuvěřitelné štěstí, díky kterému proplouvá svým úspěšným bavlnkovým životem. Ona své štěstí vytrvale zlehčuje a dokonce pravidelné výhry ze stíracích losů považuje za své umění. Smolař Jack oproti tomu o svou zářivou budoucnost vytrvale bojuje, ale nestačí přitom uhýbat dobře mířeným ranám osudu. Tyto dva exempláře z opačných koutů štěstí si občas vymění role, někdy si trochu filozoficky zamudrují, ale to je v podstatě vše, co tento snímek nabízí. O příjemně stráveném čase u obrazovky se rozhodně nedá hovořit. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia s celkom originálnym nápadom, ktorá svoj účel plní a ozaj pobaví. Pomohla k tomu aj ústredná dvojica, ktorej úlohy sadli. Lindsay mi vôbec nevadila, skôr naopak a Chris Pine je sympaťák s talentom, na ktorého dobre díva :) Hoci bol dej dosť predvídateľný, film udržal moju pozornosť až dokonca a nebyť pár trápnych scén, zaslúžil by si o hviezdičku viac. Takto to je za 3* ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodová komedie s Lindsay Lohan, která tentokrát není ani moc otravná, dokonce je sympatická a hraje přesvědčivě. Sledovat smůlu, která ji provázelo bylo vtipné, svěží, rychle to ubíhalo.. nemám moc výhrad kromě těch trapných členů trapné kapely, jenž hrála v pozadí a bez níž by se to určitě obešlo(!) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)

Reklama

Reklama