Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Můžeme změnit minulost, aniž bychom zničili budoucnost? Pokračování kultovního sci-fi, založeného na teorii efektu motýlích křídel. Ještě se to docela povedlo, na jedničku to určitě nemá, ale dá se na to dívat. Co mi vadí jsou strašně dlouhé přechody do minulosti u jedničky byly akorát. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tento film je opravdu zvláštní a nezvyklý. Rovněž tak přenesení děje více směrem do thrilleru, což mě opravdu překvapilo. Co nejvíce na tomto filmu oceňuji je, když hlavní postava zjistí, že může změnit svůj život natolik, že může zbohatnout, tak proč toho nevyužít a neukrást si pro život něco lepšího. Oproti jedničce, kde se vše, jen vyvíjí a točí okolo napravování zrovna dvakrát nepovedeného života. Nutkání je opravdu velice silné a neuvědomí si přitom následky, což je zběžný faktor. Dalo by se říci i svým způsobem lidský faktor, který je dobře posazený do děje. Nakonec se hlavní hrdina snaží to utnout po svém a přitom se mu to vymkne kontrole, přičemž zemře. Rozhodně je to zajímavý a je třeba se na to dívat z jiného úhlu pohledu. Takže ve smyslu děje jako takového na celý film, za to dávám vysoké bodování. Co bylo ošmeleno, bylo to, že nebylo kvalitně zobrazeno, jak se mění vzpomínky a pak napětí při návratu hrdiny do minulosti. Postava také měla mluvit více se sebou a rozjímat podobným způsobem jako tomu bylo u hlavní postavy v prvním dílu. Celkově za 3. ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Jiní herci, jiní režiséři, náboj v řiti úplně. Srovnávám samozřejmě s jedničkou... Ale ikdyž je to pod jedničkou o hooodně příček níž, pořád je to příčka slušná. Takhle.. viděl jsem horší filmy na podobná témata. Slabina tohohle filmu bude v tom, že první díl byl bojem o životy v každé "toulce do minulosti". A když chtějí pokračovat, tak přece nemůžou zvolnit na nějaký citový záležitosti jako že jeho milovaná už ho nebude poznávat... A jako zajímavost... Mojí 14-ti letý sestřičce se dvojka líbí o dost víc než jednička... co z toho vyvodit.. Asi že je pochopitelnější.. Jinak skutečně nevím, co extra na tom ta holka vidí.. :) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Herci sympatičtí. Minimálně dva z nich. No a tím bych skončil s klady. Kdo neviděl jedničku, tak možná bude tápat, co je to za blbost, že se koukne na obrázek a najednou mění osudy. Mě to bylo uplně jedno, protože jsem si řikal, že ať vymyslej cokoliv, stejně to bude blbost, protože už v prvním díle to byla docela kravina. Navíc filmy o cestování v čase nemusim a tohle je další z nich, i když to není uplně zrovna cestování v čase... Vidět tohle má cenu jenom v případě, že... no počkat, to vlastně ani nemá cenu... No nic, jdu smrkat sraženou krev, co se mi vytvořila při sledování... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola nesmierne príjemným šokom, kde všetko fungovalo a všetko bolo premakané do posledného detailu. Perfektný nápad, skvelé prevedenie, hustá atmosféra neistoty a napätia...dokonca aj ten herecký trtko Kutcher bol výborný! Šťastie v nešťastí- nečakaný zisk z jednotky sa rozhodli producenti pretaviť do druhého dielu...To čo v jednotke fungovalo perfektne sa v dvojke stratilo a vyprchalo, dokonca niekedy som mal pocit, že pozerám Nezvratný Osud 2:) Trpký dojem nezachráni ani pár nesmierne podarených vizuálnych vychytávok a určite nie herecké výkony. Skrátka, dvojka je len slabý predestilovaný odvar svojho fantastického predchodcu...a to nás ešte pravdepodobne (podľa záveru) čaká aj trojka:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama