Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-Hoon je v současnosti pravděpodobně nejpopulárnější jihokorejský kouzelník. A svou práci má velmi rád, jelikož mu umožňuje prohnat a dobýt cokoli, co má pěknou tvářičku, hezké nohy a slintáníhodné proporce. Temperamentní Hee-won učí na střední škole výtvarnou výchovu a její největší starostí jsou rodiče, již ji pobízejí, aby konečně následovala příkladu své sestry, vdala se a začala honem rychle plodit. Ti dva nemají nic společného. Tedy až na jeden záznam skryté kamery, který oba zachycuje při jejich schůzce v motelu a který je nyní na internetu k dispozici všem bulvárním novinářům i nadrženým žákům a nadřízeným Hee-won. Bývalí milenci se tedy po dlouhé době znovu setkávají, aby společně vymysleli, jak ošidnou záležitost dovést k uspokojivému konci. (kiddo)

(více)

Recenze (20)

molotov 

všechny recenze uživatele

Netradiční zápletka, která se na romantickou komedii ani moc nehodí a navíc občas mutuje do vážné podoby. Romantická linka, která většinu doby romantická vůbec není. Těch zvláštností je tu víc, některé fungují, jiné ne. Navrch je tu úžasná kouzelnická scéna, která je naprosto okouzlující. Mít to lepší tah na branku a kdyby bylo jasnější, na jakou strunu vlastně bude film hrát, byl by ještě lepší. ()

May 

všechny recenze uživatele

Romanticke komedie puvodem z Jizni Korey maji mnoho unikatnich vlastnosti, diky kterym se neustale zvysuji zastupy jejich priznivcu. Jednim z nejsilnejsich, do oci bijicim faktem je absolutni vypusteni jakehokoliv sexualniho napeti. Drtiva vetsina takovych filmu dokaze cloveka fascinovat daleko vic nez zapadni filmy podobneho razeni, aniz by mezi hlavnimi hrdiny behem dvou dejem nabusenych hodin k cemukoliv doslo (byt jen k polibku). Nejspis prave kvuli tomu ty filmy tolik miluju, dokazi zobrazit ciste city a lasku tak, jak o ni lide sni. Love in Magic ale vsadila na pravy opak; sex v ni tabu rozhodne neni, vsechno se kolem nej toci uz od uplneho zacatku a je na nem postavena cela zdlouhava ale originalni zapletka. Nebyt mezer ve scenari, je tenhle film pecka. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Notorický sukničkář Ji-hoon Woo si užívá v objetí roztoužených dam, seč to jde. Ale na každého jednou dojde, a to i v rytmu pořekadla "Co se škádlívá, to se rádo mívá". Ve filmu zobrazený sex je v korejských romancích celkem exotickým osvěžením, není explicitně zobrazený a nepřekračuje míru dobrého vkusu. Navíc s každou žhavou scénou snímek sklouzává více a více do příjemné romantické linie. V druhé polovině je trochu roztahaný, ale celkově moc hezky koukatelný. Navíc v jiném filmu těžko najdete takovou záplavu fešných Korejek :-) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ako tento film hodnotiť a nepoužiť samé superlatívne prívlastky?! ..to naozaj neviem... Mňa totiž úplne dostal a sám to neviem presne vysvetliť! .) Síce som veľký fanúšik ázijským horor, pozriem si aj nejakú tú komédiu, no väčšinou ma takto nedostanú. Tento film by som rozdelil do 4 častí: 1. časť je vydarená komédia - tentokrát prevažne s vtipmi súvisiacimi so sexom, nečakajte ale žiadne "Prci-čkovské" kreácie.. v 2. časti sa začína nejaká tá romantika, vyzdvihol by som hlavne kúzelnícku scénku, 3. časť sa logicky prenesie na dramatickú líniu, ktorá na mňa zapôsobila - nič nebolo divákovi tlačené na silu ako to u niektorých iných filmoch tohto typu býva, no a v 4. časti skončíme zase raz humorom, tentokrát však už menej sexuálnym. Keď tento film skončil mal som v sebe nesmierne pozitívny pocit, čo sa mi už dlho u žiadneho filmu nestalo. Hluché miesta vo filme takmer niesú, možno by som trocha skrátil dramatický časť tohto filmu, ale inak nenachádzam žiadne muchy. Herci boli veľmi sympatický, humor na výbornú.... jednoznačných 5* !! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem spokojená s originální zápletkou, příjemným scénářem a také s hereckým obsazením. Jen je škoda, že těch kouzelnických představení tam nebylo více. Jak jsme se mohli v těch pár kouzelných minutách přesvědčit, kouzlení hlavnímu hrdinovi šlo. Nadstandartně vyvedená komedie nás ruku v ruce s romantickým nádechem dovede až k dramatickému konci..tak je to ideální. 4* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama