Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-Hoon je v současnosti pravděpodobně nejpopulárnější jihokorejský kouzelník. A svou práci má velmi rád, jelikož mu umožňuje prohnat a dobýt cokoli, co má pěknou tvářičku, hezké nohy a slintáníhodné proporce. Temperamentní Hee-won učí na střední škole výtvarnou výchovu a její největší starostí jsou rodiče, již ji pobízejí, aby konečně následovala příkladu své sestry, vdala se a začala honem rychle plodit. Ti dva nemají nic společného. Tedy až na jeden záznam skryté kamery, který oba zachycuje při jejich schůzce v motelu a který je nyní na internetu k dispozici všem bulvárním novinářům i nadrženým žákům a nadřízeným Hee-won. Bývalí milenci se tedy po dlouhé době znovu setkávají, aby společně vymysleli, jak ošidnou záležitost dovést k uspokojivému konci. (kiddo)

(více)

Recenze (20)

May 

všechny recenze uživatele

Romanticke komedie puvodem z Jizni Korey maji mnoho unikatnich vlastnosti, diky kterym se neustale zvysuji zastupy jejich priznivcu. Jednim z nejsilnejsich, do oci bijicim faktem je absolutni vypusteni jakehokoliv sexualniho napeti. Drtiva vetsina takovych filmu dokaze cloveka fascinovat daleko vic nez zapadni filmy podobneho razeni, aniz by mezi hlavnimi hrdiny behem dvou dejem nabusenych hodin k cemukoliv doslo (byt jen k polibku). Nejspis prave kvuli tomu ty filmy tolik miluju, dokazi zobrazit ciste city a lasku tak, jak o ni lide sni. Love in Magic ale vsadila na pravy opak; sex v ni tabu rozhodne neni, vsechno se kolem nej toci uz od uplneho zacatku a je na nem postavena cela zdlouhava ale originalni zapletka. Nebyt mezer ve scenari, je tenhle film pecka. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Love in Magic nabírá na emocích pomalu, ale zhruba od poloviny už šlape na paty těm nejlepším korejským romancím. Zvlášť pasáž z hrdinova kouzelnického vystoupení mě překvapila svou poetickou a výtvarně pozoruhodnou krásou. Pro kouzelníky mám poslední dobou zkrátka slabost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem spokojená s originální zápletkou, příjemným scénářem a také s hereckým obsazením. Jen je škoda, že těch kouzelnických představení tam nebylo více. Jak jsme se mohli v těch pár kouzelných minutách přesvědčit, kouzlení hlavnímu hrdinovi šlo. Nadstandartně vyvedená komedie nás ruku v ruce s romantickým nádechem dovede až k dramatickému konci..tak je to ideální. 4* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Notorický sukničkář Ji-hoon Woo si užívá v objetí roztoužených dam, seč to jde. Ale na každého jednou dojde, a to i v rytmu pořekadla "Co se škádlívá, to se rádo mívá". Ve filmu zobrazený sex je v korejských romancích celkem exotickým osvěžením, není explicitně zobrazený a nepřekračuje míru dobrého vkusu. Navíc s každou žhavou scénou snímek sklouzává více a více do příjemné romantické linie. V druhé polovině je trochu roztahaný, ale celkově moc hezky koukatelný. Navíc v jiném filmu těžko najdete takovou záplavu fešných Korejek :-) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá romantická komédia. Má veľmi dobrý príbeh o úspešnom kúzelníkovi, ktorému podľahne každá pekná mladá žena a on si ich náklonnosť užíva, až sa raz pomocou priateľa dozvie, že na internete sa objavilo video, na ktorom je v neznámej hotelovej izbe zachytený v tej najintímnejšej chvíli s učiteľkou výtvarnej výchovy, s ktorou sa stretával pred rokom a tak učiteľku vyhľadá, aby spolu našli konkrétny hotel a vinníkov potrestali, pričom dúfajú, že im toto video nenaruší súkromie, pretože majú už svoje vlastné vzťahy. Ale na spoločných cestách si k sebe začínajú nachádzať cestu. Spracovanie sa mi páči, ešte prvý dojem až tak dobrý nebol, hlavný hrdina je hneď vykreslený, ako ten najextrémnejší sukničkár a tak som ani nemal dôvod mu fandiť, ale napriek tomu ma to už po chvíli začalo baviť, celý tento nápad o hľadaní hotela, v ktorom sa páry točia bez ich vedomia sa mi dosť páči a tak už len z toho by tento film u mňa dokázal vyvolať dostatočný záujem, ale našťastie len pri tom nezostalo, prvá tretina je aj celkom zaujímavá komédia, síce s trochu pikantnejšími vtipnými situáciami, ktoré moc nemusím, ale tu sa celkom vydarili, prakticky okamžite si ma získala postava učiteľky, ktorá sa aj hneď po svojom nástupe stane hlavnou hrdinkou a bavila ma celý čas, našťastie si ma časom začal získavať aj hlavný hrdina a tak som nemal problém ani s romanticky ladenou strednou fázou, no najviac mi aj tak sadla dramatická záverečná tretina a navyše s výborným záverom. Takže celkovo mi tu ani jeden žáner neprišiel až tak moc výrazný, ale zároveň každý dokázal využiť svoj priestor a tak sa tu nájde niekoľko vydarených humorných, romantických, ale aj dramatických pasáží. A navyše chválim aj to zaujímavé kúzelnícke vystúpenie. Herecké obsadenie sa mi páči, obzvlášť Park Jin-Hee v úlohe učiteľky, ktorá mi tu prišla prakticky dokonalá v každom ohľade, či už jej filmová postava, herecký výkon a v neposlednom rade aj vzhľad, bavil ma aj kúzelník Yeon Jeong-Hun a okrem nich už má aspoň trochu väčší priestor len Ha Dong-Hoon ako kúzelníkov manažér, ktorý ma tiež bavil. Réžia a technická stránka sú vydarené, slušný žánrový nadštandard. Som nadmieru spokojný, v žiadnom ohľade to síce nie je špička, ale nie je tu žiadna slabá stránka, všetko je výrazne nadpriemerné, obzvlášť príbeh a skvelá hlavná hrdinka. Oplatí sa pozrieť aj viackrát. 78% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Netradiční zápletka, která se na romantickou komedii ani moc nehodí a navíc občas mutuje do vážné podoby. Romantická linka, která většinu doby romantická vůbec není. Těch zvláštností je tu víc, některé fungují, jiné ne. Navrch je tu úžasná kouzelnická scéna, která je naprosto okouzlující. Mít to lepší tah na branku a kdyby bylo jasnější, na jakou strunu vlastně bude film hrát, byl by ještě lepší. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3* málo, 4 zase moc, ale i když to není žádná špička, přece jen je to komedie, u které jsem se zasmál a líbila se mi. Jak to, ža je v Koreji tolik pěkných holek a vůbec všichni působí tak nějak sympatičtěji? To je přidaná hodnota, která dělá z obyčejných filmů neobyčejné a zajímavé, jako byl tenhle. 70% ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení. Perfektní romantická komedie o tom, jak se spolu před pár lety vyspal na jednom pokoji v hotelu pár a teď se objevila nahrávka na internetu. Dotyčná najde bývalého přítele- dneska slavného kouzelníka- a vydávají se hledat, který hotel, že to byl. Jinak tam je perfektní zhruba 5 minutové kouzelnické vystoupení, které je moc krásné a kouzelník je v balení ženských borec! :) ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Naprosto odlišné od asijských filmů, na které jsem zvyklá - sex tady rozhodně není tabu. Naštěstí se to vcelku zdařilo, a až na pár hluchých míst je to příjemná podívaná. Do dokonalosti tomu však kousek chybí. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ako tento film hodnotiť a nepoužiť samé superlatívne prívlastky?! ..to naozaj neviem... Mňa totiž úplne dostal a sám to neviem presne vysvetliť! .) Síce som veľký fanúšik ázijským horor, pozriem si aj nejakú tú komédiu, no väčšinou ma takto nedostanú. Tento film by som rozdelil do 4 častí: 1. časť je vydarená komédia - tentokrát prevažne s vtipmi súvisiacimi so sexom, nečakajte ale žiadne "Prci-čkovské" kreácie.. v 2. časti sa začína nejaká tá romantika, vyzdvihol by som hlavne kúzelnícku scénku, 3. časť sa logicky prenesie na dramatickú líniu, ktorá na mňa zapôsobila - nič nebolo divákovi tlačené na silu ako to u niektorých iných filmoch tohto typu býva, no a v 4. časti skončíme zase raz humorom, tentokrát však už menej sexuálnym. Keď tento film skončil mal som v sebe nesmierne pozitívny pocit, čo sa mi už dlho u žiadneho filmu nestalo. Hluché miesta vo filme takmer niesú, možno by som trocha skrátil dramatický časť tohto filmu, ale inak nenachádzam žiadne muchy. Herci boli veľmi sympatický, humor na výbornú.... jednoznačných 5* !! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Asi mně obloukem minula romantická nálada....takový mírně roztahaný film o trochu umanuté učitelce a jednom poněkud přelétavém kouzelníku a několika lidiček, co se kolem nich taktéž točí. Líbilo se mi kouzelnické vystoupení, které bylo koncipované do hledání a smutku po ztracené lásce. Jinak si nemůžu pomoci, film instantní konzistence, strávíte ho, ale na jeho chuť za chvíli zapomenete.Víc jak tři to nebude. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Heh,usmevny filmik...s komi-romantische nadychom ...v produkcii korejskych tvorcov...,ktorych som si v poslednom case celkom oblubil...akurat ze tento filmik mi az tak moc nesadol...a z vacsiny co videl,tak tento z nich pada do priemeriku...Nepacilo sa mi hlavne...ze som v nom trochu citil americkej prichute...co v korejskych filmikoch sa stava len velmi zriedkavo...,nazdar ()

Laputa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film ve kterém se střídá zvrhlost s uvědoměním, lítostí a znovunalezením lásky. Tento žánr filmu opravdu nesnáším ( ve verzi USA, kde se skoro ani jiné témata netočí ). A Jižní Korea mě opět přesvědčila, že i takové téma se dá přijatelně zvládnout. Bylo to zábavné i vážné, smutné i veselé. Takže vše v jednom. Ze začátku to vypadalo, že to bude jen nesmyslné ukazování nahých těl a že děj půjde do háje. Nešel a celkově je to pěkný film. 4/5 hvězdy. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Není nad výborné tipy. May říká : vše se točí jen a pouze kolem sexu -> splněno. Tombac říká : invaze nádherných Korejek -> splněno… Prostě další z výborných komedií říznutých sexuálním motivem, jež má navíc chytlavý obsah a forma filmu je prostě k sežraní. Takové věci se na západě prostě „nenarodí“… ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Hezké, nekomplikované × zmatené, zvláštní, neobvyklé. To byla hodně zvláštní zápletka. Nějak mi unikl začátek - proč vlastně začal řešit nějaké nahrávky s dívkou, s kterou se tolik let neviděl? A jak to, že se z chlípníka a sukničkáře najednou stal zamilovaný člověk? Ale i přes to, to byl docela zajímavý film o tom, jak vás minulost může kdykoliv dohnat. Film k dobrému večernímu usínání. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Nooo, v porovnání s jinými korejskými filmovými klenoty Yeonae sulsa malinko zaostává. Trošku nuda. Playboy čaroděj a jeho triky mě zrovna nepřesvědčily. Za to tolik hezkých holek pohromadě jsem už dlouho ve filmu neviděl. Asijské baby mě prostě fascinují ;-) 3,5* ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Neobvykly napad, s krasnou kuzelnickou scenou, par podarenymi vtipmi a nadhernymi ženami. Nie tak dobre, ako žanrovo podobne filmy z Korei, napriek tomu celkom slušna "podivana". Pobavi a neurazi. ()

muti 

všechny recenze uživatele

Ji-Hoon je nielen kuzlenik ale aj suknickar, ktory neodola ziadnej sukni. netrva dlho a coskoro zisti ze jeden jeho milostny romanik z minulosti sa dostal na internet. muse zacat konat nez ho niekto spozna a tak sa snazi spomenut si kto bola ta zena (a ze ich teda bolo). Ked ju nachadza tak sa s nou snazi obehat hodinove moteliky. avsak tych je uz v okoli viac nez pred rokom takze maju co robit. pocas tychto vychadzok sa vlastne zacinaju spoznavat a zblizovat. avsak ucitelka Hee-won ma uz ponuku na sobas od uspesneho mladeho plastickeho chirurga. ak by skandal s vidoem praskol, tak by sa jej povest znicila tak ako i jej buducnost. v 70. minute uvidime aj skvele predstavenie Ji-Hoona, ktore sa vola Love in Magic, v ktorom rozprava pribeh o laske... film je putavy hned od zaciaktu, ma fajn zapletku a aj zaver. s obsadenim som velmi spokojny. tych kuziel mohlo byt aj trochu viac :) ()

Reklama

Reklama