Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-Hoon je v současnosti pravděpodobně nejpopulárnější jihokorejský kouzelník. A svou práci má velmi rád, jelikož mu umožňuje prohnat a dobýt cokoli, co má pěknou tvářičku, hezké nohy a slintáníhodné proporce. Temperamentní Hee-won učí na střední škole výtvarnou výchovu a její největší starostí jsou rodiče, již ji pobízejí, aby konečně následovala příkladu své sestry, vdala se a začala honem rychle plodit. Ti dva nemají nic společného. Tedy až na jeden záznam skryté kamery, který oba zachycuje při jejich schůzce v motelu a který je nyní na internetu k dispozici všem bulvárním novinářům i nadrženým žákům a nadřízeným Hee-won. Bývalí milenci se tedy po dlouhé době znovu setkávají, aby společně vymysleli, jak ošidnou záležitost dovést k uspokojivému konci. (kiddo)

(více)

Recenze (20)

Folpa 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení. Perfektní romantická komedie o tom, jak se spolu před pár lety vyspal na jednom pokoji v hotelu pár a teď se objevila nahrávka na internetu. Dotyčná najde bývalého přítele- dneska slavného kouzelníka- a vydávají se hledat, který hotel, že to byl. Jinak tam je perfektní zhruba 5 minutové kouzelnické vystoupení, které je moc krásné a kouzelník je v balení ženských borec! :) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Notorický sukničkář Ji-hoon Woo si užívá v objetí roztoužených dam, seč to jde. Ale na každého jednou dojde, a to i v rytmu pořekadla "Co se škádlívá, to se rádo mívá". Ve filmu zobrazený sex je v korejských romancích celkem exotickým osvěžením, není explicitně zobrazený a nepřekračuje míru dobrého vkusu. Navíc s každou žhavou scénou snímek sklouzává více a více do příjemné romantické linie. V druhé polovině je trochu roztahaný, ale celkově moc hezky koukatelný. Navíc v jiném filmu těžko najdete takovou záplavu fešných Korejek :-) ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Heh,usmevny filmik...s komi-romantische nadychom ...v produkcii korejskych tvorcov...,ktorych som si v poslednom case celkom oblubil...akurat ze tento filmik mi az tak moc nesadol...a z vacsiny co videl,tak tento z nich pada do priemeriku...Nepacilo sa mi hlavne...ze som v nom trochu citil americkej prichute...co v korejskych filmikoch sa stava len velmi zriedkavo...,nazdar ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Netradiční zápletka, která se na romantickou komedii ani moc nehodí a navíc občas mutuje do vážné podoby. Romantická linka, která většinu doby romantická vůbec není. Těch zvláštností je tu víc, některé fungují, jiné ne. Navrch je tu úžasná kouzelnická scéna, která je naprosto okouzlující. Mít to lepší tah na branku a kdyby bylo jasnější, na jakou strunu vlastně bude film hrát, byl by ještě lepší. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3* málo, 4 zase moc, ale i když to není žádná špička, přece jen je to komedie, u které jsem se zasmál a líbila se mi. Jak to, ža je v Koreji tolik pěkných holek a vůbec všichni působí tak nějak sympatičtěji? To je přidaná hodnota, která dělá z obyčejných filmů neobyčejné a zajímavé, jako byl tenhle. 70% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama