Reklama

Reklama

Querelle enfantine

  • USA Childish Quarrel (více)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
Francie, 1896, 1 min

Režie:

Louis Lumière

Obsahy(1)

Krátky dokumentárny film o dvoch deťoch, ktoré sedia na vysokých stoličkách a hrajú sa s hračkami. (Marek1991)

Recenze (12)

Radko 

všechny recenze uživatele

Dve vyobliekané bábätká v čepcoch, sediace vedľa seba v sedačkách s podnosmi sa doťahujú o rôzne veci. Odrastenejšie bábo neustále provokuje spolusediaceho, snažiaceho sa v kľude napapať. Ďalšia z minutových záležitostí bratov Lumierovcov, zachytávajúca udalosti z bežného života. Zaujal záver, kde to vyzerá, že nezbedný pokušiteľ klepne druhému už-už lyžicou po prstoch. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Jiný dva názvy pro tento film jsou "Querelle enfantine" a "Childish Quarrel". Dvě malá batolata jedí venku, dítě napravo sebralo hračku tomu nalevo, levé se rozpláče...klasické rodinné video...... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom roztomilé, s náznakom deja (žeby základ pre budúce filmy so zápletkou s kladným a záporným hrdinom?) a krásnymi prepracovanými kostýmami. Dnes by tie deti hádzali po sebe iPhone. ()

Prince 

všechny recenze uživatele

Dvě bábetka sedící v dětských sedačkách a to jedno šťouchá do druhého tak dlouho, dokud mu nevezme hračku a tím ho rozpláče. Docela roztomilý snímek:-) ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Dvojčata sedí vedle sebe na jídelních stoličkách a jedno druhému uzme lžíci. Jako jedno z prvních rodinných videí k nezaplacení. ()

Reklama

Reklama