Reklama

Reklama

Jojo

(seriál)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Československo, 1982, 9x4 min

Obsahy(1)

Jojo je pořádný nezbeda. V ničem nezná míru a snadno se tak stává obětí svých potřeštěných nápadů. Jednou například vyprovokuje nůžky do takové míry, že rozzuřeně cvaknou a chudák Jojo je na dvě polovičky. Ještě štěští, že má jeho kamarádka Jitka Molavcová po ruce jehlu a nit a může svému malému kamarádovi pomoci. Jojo tedy slouží k pobavení, ale měli byste zaznamenat i moudrá slova a varování. Ony totiž hry se zápalkami, s ostrými předměty, pády z výšek a podobné výmysly mohou často špatně skončit. A to byl také důvod, proč ČST ve spolupráci s Českou státní pojišťovnou natočila tento pořad o prevenci dětské úrazovosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

keddy79 odpad!

všechny recenze uživatele

Brrr... Nemám a neměla jsem ráda, když z dětí dělají (v tomto případě prostřednictvím joja) pitomoučké, hloupoučké tvory. Trauma mého dětství. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo něco děsného, debilní "Jojo" co je na zabití. K tomu děsná Molavcová (tu opravdu nemusím) a ta její zoufalá písnička, ještě ted se z toho skoro osypu, když na to zavzpomínám. ()

ondey 

všechny recenze uživatele

Jako děcko jsem miloval ústřední písničku téhle pseudopohádky. Ale každý díl jsem trávil tím, že jsem hledal ty pány v černém, kteří drží Jojo a měl jsem radost, když jsem je zahlíd. To je trochumálo :D ()

Cverna odpad!

všechny recenze uživatele

Jojo, to nesmíš! Jojo to udělalo! Jojo, co jsem ti říkala! Jojo to mrzí! Příště to Jojo neudělá a vyvede raději nějakou jinou hovadinu... ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Toto vzniklo konkrétně pro mě ... a mé vrstevníky ... A nikdy to vzniknout nemělo !! Říkám to jako skalní fanynka Studia Kamarád and George Chalupa ... Jojo nemělo nic - nic ... nemělo to vtip, nemělo to šťávu. Jitku Molavcovou jsem milovala (dětský kabaret a mnoho dalšího), ale tady to prostě bylo na prd. A co bylo na tom úplně nejhorší - veleodporný skřehot Aťky Janouškové, kterou komunisti z nějakého úchylného důvodu cpali, kam se dalo - a to zdaleka ne jen její hlas ... oni nám ji dokonce i s velkou oblibou ukazovali ... brrrr ... no ona ta Svatava Simonová vůbec po několik dekád zamořovala nevinné dětské duše dost nestravitelným humusem, tato deviantní halucinace není zdaleka její top (což mi jistě potvrdí ti z vás, kdo udělali tu strašnou chybu a podívali se na Kohouta Alektrya, kterým se s námi paní umělkyně rozloučila - asi proto, abychom nejen nelitovali konce její kariéry, ale abychom se z něj i radovali). ()

sbinda 

všechny recenze uživatele

Výborné. Jako dítě jsem to měl rád. Krátké úderné příběhy s bezva triky a s kultovním hlasem Aťky Janouškové. Dnes, můj tří letý syn zkoukne několik dílů najednou a reaguje s úsměvem. To je pro mě znamením, že to byla dobře odvedená práce. 70% ()

Reklama

Reklama