Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé situaci se lidé odhodlají k věcem, na které by jinak ani nepomysleli. A dobře by udělali. Františkovi už delší dobu chodí jenom složenky. Na konto mu ale nechodí nic. Propustili ho z práce a on, v dobré víře, že brzy najde práci jinou, to doma neřekl. Nechtěl totiž zbytečně plašit svou milovanou ženu. Jenže nová práce nepřicházela, zato dál přicházely jen ty složenky...
Člověk v takové situaci může někdy zpanikařit a začít dělat věci, do kterých by se normálně nepustil. Věci, ke kterým evidentně nemá sebemenší předpoklady a které mohou vyjít snad jen zázrakem. Navíc věci v rozporu se zákonem... (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

gudaulin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragikomická středněmetrážní inscenace o jedné nepovedené loupeži. Slušné herecké obsazení, uvěřitelný děj, ve výsledku se nicméně jedná jen o poněkud rozsáhlejší povídku bakalářského stylu. Cyklus Nadměrných maličkostí disponuje daleko lepšími kousky. Celkový dojem: 50 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 4/10/// +příjemné obsazení, dobrý námět i dialogy -skutečně to je jen krátká jednohubka/// Lehce úsměvná inscenace, která mě však mile pobavila. Líbili se mi herci a především pak Matyáš Valenta, který snad nikdy nezklame. Příběh mě taky zaujal, takže jsem spokojen./// Celkem 56%/// ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viktor Preiss jako smolařský outsider a Václav Postránecký v roli jeho vyděračského přítele v humorné anekdotě kolem nezdařeného přepadení benzinové pumpy. Nic překvapivého, ale ani špatného. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové a nové filmy o loupežnících jsou důkazem, že ti novější to už mají těžší, než ti jejich předchozí. V čem těžší? Zaujmout diváka. Loupežníkem se může stát jen člověk s předpoklady, tedy nebojácný, rafinovaný, a podle toho jakých výsledků dosahují, tak se i kategorizují. Tenhle film se moc nepovedl, protože neukazuje to nejlepší co k loupežnickému povolání patří, ale jen handrkování se o nepodstatném. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle příběh nebyl nejhorší, i když z toho pořád čpí ta bakalářská příchuť konce devadesátek. Viktor Preiss a Ilona Svobodová výborní, závěr vcelku překvapivě nepozitivní. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

v tomhle dílu se Viktoru Preissovi sešly v roli zrovna dvě vlastnosti,pro které si nelze člověka vážit ,tak mi to nepřišlo moc humorné - protože neupřímnost a zbabělost jsou smutná záležitost...no,příště snad veseleji ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, televizní (skoro)zábava z ČT. Aspoň si vedení z ČT může odškrtnout další kolonku v prokleté kategorii "vlastní tvorba". A daňový poplatník to platí.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se přiznám, že m tahle povídka opravdu pobavila. Vidět vynikajícího herce Viktora Preisse a Václava Postráneckého jako dva amatéry, kteří se nám předvádějí jako dva totální packalové bylo zábavné. A do toho Matyáš Valenta. Ostatně vzít si na loupež syna není úplně normální. Moc jsem sice nepochopil, jak je možné, že si pánové nechali převleky v autě, když jinak vše měli promyšlené, ale to už je malá kaňka. Každopádně závěrem dodám, že mi tak úplně nesedla dvojice Preiss - Ilona Svobodová, přeci jen možná i díky třináctiletému rozdílu. ()

Reklama

Reklama