Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manny Garcia je šikovný mladík hispánskeho pôvodu a najlepší expert v meste, ktorý ochotne opraví každú pokazenú vec. Všetko, čo k tomu potrebuje, je jeho čarovné rozprávajúce náradie. Každý z jeho zázračných nástrojov má ako živý tvor svojský rozum, odlišné vlastnosti, výnimočné nápady a pri riešení problémov používa špecifické metódy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nakolik je tento seriál independentní záležitost, je určen především dětem a mladistvým. Mistr Manny ve své lascivní podobě koketuje s dynamičností žánru a majíc obsedantní pocit exaktní přítomnosti extravagance moderní doby, nabízí jako archetyp prosté nářadí. Ve lživé podobě tak pregnantně usiluje o jakousi imaginaci neživé věci, která nám cosi sděluje. Mistr Manny tak sám zprofanoval nejsvětější doktrínu dětského ducha par excelence. Sektářství dominantního nářadí nelze ignorovat věčně a tak hodnotím pouhou jednou hvězdou za religionistický podtext dobromyslných postav. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Disneyho odpověď na Bořka Stavitele. Mistr Manny však na rozdíl od jeho slavnějšího kolegy nevlastní těžkou techniku, ale příruční nářadí a na děti zkouší tu a tam mluvit anglicky. Jen pro nejmenší... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Něco mezi dvěma třemi hvězdami. Manny je skutečně jakýsi Bořek, akorát místo míchačky Julči a Rolíka a tak má mluvící nářadí. Některé díly jsou docela zajímavé, jiné naprosto stupidní, zvlášť ty, kde se nářadí samo rozhodne jednat a buď vymalovat, nebo něco opravit. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama