Reklama

Reklama

Sakigake!! Cromartie kókó

(seriál)
  • Japonsko 魁!!クロマティ高校 (více)
Japonsko, (2003–2004), 5 h 12 min (Minutáž: 12 min)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Jak to asi vypadá na škole plné delikventů? Tedy na škole, kam se dostal Takashi Kamiyama a delikvent to není, ale musí se vypořádat s prostředím, kde je jako beránek mezi vlky. V seriálu je mnoho zábavných okamžiků, parodie na běžná klišé, a hlavně onen zvláštní japonský humor. (huhulalka)

Recenze (2)

daGGos 

všechny recenze uživatele

Bizarní, šílené, ujeté, pošukané. Nemá smysl Sakigake!! Cromartie kōkō nějak do podrobnosti popisovat, můžete-li japonský druh humoru, jedná se o ideálního kandidáta na volné chvíle. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Cromartie High School...škola delikventů a mnoha dalších,hmmm..."úkazů". Jednoho dne je sem poslán student jménem Takashi Kamiyama...je to normální kluk, který se ovšem mezi bandu delikventů brzy asimiluje...a setkává se s ostatními bizarními postavičkami, které se na škole vyskytují, například chlápek, který neustále mlčí a "tak trochu" vypadá jako Freddie Mercury, nebo Gorilla (která pracuje v Sushi baru) nebo Mechazawa (malý robot, kterému nikdo nechce říct..nebo spíš si nikdo nevšímá faktu, že je to robot). Tohle anime bych přirovnal k Full Metal Panic: Fumoffu , akorát je to více postavené na dialozích a monolozích jednotlivých postav. Každopádně, pokud vám sedí absurdní humor, tak se budete bavit u každého dílu stejně jako já. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama