Reklama

Reklama

Tajemství divokého lesa

  • Velká Británie Tanglewoods' Secret
Rodinný
Velká Británie, 1980, 66 min

Rodinný film podle knižní předlohy Patricie St. John (autorky slavných Pokladů pod sněhem) se odehrává na jihu Anglie v roce 1940. Sourozenci Rút a Filip bydlí u své přísné tety Markéty, zatímco jejich rodiče jsou v zámoří. Děti spolu často podnikají dobrodružné výpravy do lesa, lezou po stromech a pozorují ptáky. Rút je impulzivní a hubatá a často se dostává s tetou do konfliktů. Když se dozví, že jí chce teta poslat na internátní školu, uteče z domova...
Film je inspirací k přemýšlení o skutečném smyslu života pro diváky všech věkových kategorií. Vypráví o dobrém Pastýři, který pečuje o všechny své ovečky, bez ohledu na to, do jakých potížích se na své životní cestě dostanou. Zdroj: ROSA - gimel.cz (KrestanFilms)

(více)

Recenze (2)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

I tento filmík podle knižní předlohy od Patricie St. John je opravdu výborný film pro děti. Nějaký čas už k dostání i v češtině v podnikové prodejně vydavatele ROSA - gimel.cz TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Obávam sa, že na to, aby sa človek zmenil, nestačí nazvať Ježiša svojim Pánom, Bohom a priateľom, ako to prezentuje Tajomstvo divokého lesa. Ak by to stačilo, sme už všetci svätí. Nemyslím si, že neposlušnosť dieťaťa voči rodičom je nutne hriech. A nesúhlasím s tým, aby sa kresťanské filmy utápali v klišé (prírodné prostredie, minulosť bola lepšia - menej hriešna ako súčasnosť). ()

Reklama

Reklama