Reklama

Reklama

Gopher Broke

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2004, 4 min

Režie:

Jeff Fowler

Scénář:

Jeff Fowler

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Greg Berg

Obsahy(1)

Náladový krtko sa vyhrabe na poli a snaží sa ukoristiť nejaké jedlo z okoloidúcich áut. Lenže nebezpečenstvo číha na každom kroku... (Makky)

Recenze (49)

Matty 

všechny recenze uživatele

Tohle mi připomnělo úsloví "Když se na vás vysere pták, buďte rádi, že Bůh neobdařil křídly i prase". Špičková animace srsti zvířat zlepšuje dojem z mizivého až žádného příběhu. Ani pár jednoduchých vtípků a zlomyslná pointa však tento nadprůměrný kraťas studia Blur nepovyšuje nad kterýkoliv průměrný kraťas od studia Pixar nebo Dreamworks. Ale proč porovnávat neporovnatelné, prostě si užijte příhody dalšího pro potravu trpícího zvířete. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Další z kouzelných animovaných kraťasů. Sysel v hlavní roli je roztomilý skoro jako Scrat, nápad prostě skvělý a animace hodně slušná (hlavně konec, ten mě dostal). Studio Blur se vytáhlo a důkazem je i Oskarová nominace. Pro perfektní zlepšení nálady. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z adeptov na Oscara za rok 2005 v kategórii krátky animovaný film je Gopher Broke od Blur Studios. V hlavnej úlohe hybrid sysla s krtkom a jedná poľná cesta, po ktorej sem-tam prejde nejaký ten truck plný voňavej zeleninky. Tu už treba, len nápad a zbaviť sa doternej fauny, ktorá má na vitamíny zálusk. Lenže syslokrt to nebude mať také jednoduché a ako to skončí (uf) si pozrite sami. Fakt to stojí za to ! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krásná animace stuida Blur, nápadité utahování si ze slow motion scén ("tanec" mezi zeleninou a kravský závěr jsou určitě nejlepší), sympaticky smolařský hrdina... Není to žádný ohňostroj fórů, ale je to hezké a milé. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co všechno dokáže hladový sysel, aby získal milovanou zeleninu... Konec je trochu přehnaný a nepůsobí tak vtipně, jak by měl. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad a naozaj podarená animácia, v ktorej Vám vyvolá úsmev nemotorne-motorný syseľ bažiaci po štavnatej zelenine:) rozkošné! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

skvělá animace, příběh, vtip, pointa, no naprostá paráda, která rozhodně zpříjemnila poslední den v roce. zasloužených 90% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keby to neskončilo v najlepšom, bolo by to za päť. Inšpirácia Dobou ľadovou zrejmá, veverička neprekonaná (neprekonateľná). ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh na téma "Když se něco sere..." podepřený nečekaně výbornou animací. Hlodavec v hlavní roli sice není takový sympaťák, jak by se od podobného stvoření v animáku čekalo, ale několik parodií na ujetá klišé zpomalovaček a fantazií fungují perfektně. Kravský zvonec zabodoval! TADY ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Keby mal réžiu pod taktovkou Rosemberg, verím tomu, že hlavný hrdina dopadne o 20cm viac doprava. Anál rulez. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Od Pixaru jsem zvyklý na velmi vysoký standart a tady se mi dostalo pouze obyčejné "kulajdy". Jinak řečeno, mezi ostatními kraťasy tento působí značně podprůměrně jak svou animací, tak především celkovým příběhem. Ke všemu chudák sysel... :-( ()

Reklama

Reklama