Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Eastland sa s plameňometom vracia do New Yorku, aby zlikvidoval drogového magnáta a jeho gang. (kekesko)

Recenze (7)

hladass

všechny recenze uživatele

Uvedený obsah patří k jinému Exterminátorovi 2 (Class of 1999 II: The Substitute) z roku 1994... Tenhle kousek je pokračováním Exterminátora z roku 1980... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Skoro stejný jako prvni díl. Typek jezdi po městě popelařema a rasi gangy plamenometem. Bavilo me to, ale jednička byla lepší. Přiměřená akce. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Už ne tak dobré, ale pořád super zábavné pokračování mstitelského hitu. Exterminátor je v žánru revenge filmů 80. let vcelku podařený kousek, který ovšem doplatil na masivní přetáčky. Díky tomu se zřejmě nejen zkrátila stopáž na lehce koukatelných 80 minut, ale i narušila kontinuita a některé scény na sebe trochu hůř navazují. Na druhou stranu akce je dostatek, Ginty je pořád sympaťák a jeho plamenomet se za celý film nezastaví. Bodycount je navíc pořád vysoký a akční finále je slušný masakr. Bohužel se ke konci hlavní hrdina promění z průměrnýho amíka v McGyvera, který vlastními silami přestaví popelářské auto v obrněný transportér, což příběhu trochu ubírá na autenticitě. Celkově ale není na co moc si stěžovat. Je to krátké, nebezpečně zábavné a odsýpá to. Koneckonců plakát chlápka s plamenometem i oba díly Exterminátora už dneska patří k legendám. 70% ()

Reklama

Reklama