Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin, Steve a Katie tvoří nerozlučné teenagerské trio, které se často a s oblibou setkává ve školní laboratoři. Jednoho dne mladí výzkumníci objeví mezi pokusnými baňkami mrtvolu! Dřív, než se stačí ze svého nečekaného nálezu vzpamatovat, nehybné tělo zmizí. Najednou se však objeví v místní nemocnici, kde zjistí, že se nejedná o obyčejnou mrtvolu - je to C.H.U.D! Co se pod tímto označením skrývá? Napůl mrtvý, rozkládající se humanoid - výsledek experimentu vojenských šílenců. A tito domnělí mrtví náhle ožívají a zaplaví celé město... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Strasna hovadina. Aj prvy diel bol podla mna priemer, lenze toto v prvom rade nemali nazvat pokracovanim. V podstate ide o uplne iny druh filmu, ktory vsak radsej nikdy nemal vzniknut. Nezasmial som sa ani raz. Naopak, dvakrat som pri pozerani zaspal, co sa mi stava vazne malokedy, takze tento odpad sa mi podarilo dopozerat az na treti pokus. Je to proste des bjes. 0%. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tak s prvním dílem to nemá nic společného. S kvalitním hororem také ne, ale zase jsem se docela bavil. Trojice hrdinů sice moc sympatická není, stejně jako otřesný Robert Vaughn v roli plukovníka, ale vše zachraňuje geniální zombík Bud, který svou situační komikou připomíná němou grotesku. A v druhé půlce se stoho stává regulérní zombie komedie, sice bez krve, ale se spoustou zombíků a perfektním a originálním finále. Dá se říct, je to tak 50% ale zaokrouhlím hvězdičky nahoru. Larryho "kuní ksicht" Linvilla jsem bohužel ve filmu nepoznal :-( ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Rozhodně daleko stravitelnější záležitost než jednička, i přestože s jedničkou má společný pouze jen název. Po hororové stránce stejná bída, ale tady se člověk aspoň zasměje. Humor v tomto snímku není vůbec špatný a hlavně díky němu se stává daleko působivější. Nižší hodnocení než u jedničky nechápu a spíše doporučuji dvojku, protože ta má aspoň nějaký smysl.. 4/10 = 45% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná zombie komedie, ve které mě úplně iritovala stále stejná, hloupá šablona a to: Hromada nemrtvých se vrhne na svou oběť, následuje "pojídání" mimo obraz za hlasitého křupání a mlaskání a když se oběť později objeví jako přeměněný zombík, nemá jediný kousanec, nebo zranění. Dabing déčkový ("na první dobrou"). ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film má ako jednotka celkom dobrý námet. Ale do takéhoto námetu zvoliť dej bez gore efektov je fakt trúfalé. Celý film teda stojí na trápnom humore. Priznávam, že občas som sa zasmial. Príbeh je klasický americký, niečo ako zombie, ale zombiekov treba mraziť nie strieľať do hlavy. Strata času tento film... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama