Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin, Steve a Katie tvoří nerozlučné teenagerské trio, které se často a s oblibou setkává ve školní laboratoři. Jednoho dne mladí výzkumníci objeví mezi pokusnými baňkami mrtvolu! Dřív, než se stačí ze svého nečekaného nálezu vzpamatovat, nehybné tělo zmizí. Najednou se však objeví v místní nemocnici, kde zjistí, že se nejedná o obyčejnou mrtvolu - je to C.H.U.D! Co se pod tímto označením skrývá? Napůl mrtvý, rozkládající se humanoid - výsledek experimentu vojenských šílenců. A tito domnělí mrtví náhle ožívají a zaplaví celé město... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

tron 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že nerozumiem takémuto popretiu predchádzajúcej časti resp. tomu, ako niekto mohol pokračovať príbehom, ktorý s prvým nemá nič spoločné. Ako je možné, že sme sa po pomerne vážnom temnom horore o bezdomovcoch, ktorých v podzemí veľkomesta niečo žerie, dočkali čiernej hororovej komédie s tancujúcimi, veselými a rozprávajúcimi zombies na predmestí? Vlastne ani neviem, prečo dávam až 2*. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jedno z těch pokračování, které nemají s originálem prakticky nic společného - jestliže jednička byla vážný (a dost slabý) horor, dvojka je zombie komedie. A i když převládá trapnost, místy jsem se bavil a co se pamatuji bylo to i docela akční. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pohodová, béčková, americká, horrorová komédia. Simply stupid zombie comedy. Vzhľadom na moju záľubu vo filmových horroroch a v rámci mojej hodnotovej stupnice, by som tomuto snímku mohol s kľudným svedomím prideliť tri hviezdičky. Celkom som sa pri tom bavil. Ale tri nedám! Jednu hviezdu strhávam za ukrutný ojeb, čo na mňa skúsili autori tohto filmového pokračovania. Prečo sa to volá "C.H.U.D. II", keď to s predchádzajúcim dielom nemá abslutne nič spoločné?! Bullshit! ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dvojka je sice stejně hloupá jako minulý díl, ale alespoň je u ní trošku více legrace a má zcela jistě lepší režii a postavy. Bohužel přístupnost zůstala někde u osmi let a tak ve filmu není ani kapička krve a kamera se při napadeních vždy raději zdekuje. 30% ()

juta 

všechny recenze uživatele

I když dvojka je úplně o něčem jiném a s jedničkou má společný pouze název, tak mě dvojka bavila o dost víc. Asi za to mohlo více komediálnosti, zombíci (čadi) a děj je o dost svižnější. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Rozhodně daleko stravitelnější záležitost než jednička, i přestože s jedničkou má společný pouze jen název. Po hororové stránce stejná bída, ale tady se člověk aspoň zasměje. Humor v tomto snímku není vůbec špatný a hlavně díky němu se stává daleko působivější. Nižší hodnocení než u jedničky nechápu a spíše doporučuji dvojku, protože ta má aspoň nějaký smysl.. 4/10 = 45% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jasně s jedničkou to nemá nic společného,kdybych neviděl úvodní titulky nikdy by mě nenapadlo,že je to pokračování C.H.U.D. Za to jako zombí komedie funguje solidně,místy jsem se opravdu bavil. Jako film průměr,jako pokračování velmi špatné. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film má ako jednotka celkom dobrý námet. Ale do takéhoto námetu zvoliť dej bez gore efektov je fakt trúfalé. Celý film teda stojí na trápnom humore. Priznávam, že občas som sa zasmial. Príbeh je klasický americký, niečo ako zombie, ale zombiekov treba mraziť nie strieľať do hlavy. Strata času tento film... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I v dřívějších dobách se hodně parazitovalo na úspěchu určitých filmů a vytvářely se stupidní pokračování, stejně jako v případě "Chuda". S prvním filmem to nemá prakticky nic společného a nějakou hororovou zábavu by divák hledal marně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je potřeba říci, že volné pokračování originálního filmu C.H.U.D se skutečně příliš vlídného přijetí u diváků nedočkalo. Snad kdyby se tento film jmenoval jinak, mohlo vše dopadnout úplně jinak, ale zavádějící název (přestože oba filmy spolu nemají nic společného) byl tím největším impulzem k nevraživosti, který se promítl v celkovém nepříliš lichotivém hodnocení dvojky. Což je však docela škoda, protože tahle blbůstka není zas až tak špatná podívaná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Ač je to k nevíře, tahle zombie komedie se mi do jisté míry i líbila. Především si mě tvůrci získali na svou stranu slušnou porcí „morbidnosti“ a černého humoru. Objevila se tu celá řada ujetých situací, u kterých jsem se pobavil, byly vtipné a ani jsem se u sledování moc nenudil. Navíc naši studentíci byli takříkajíc lehce odstrčeni do pozadí a mnohem větší prostor dostal Bud, který byl jasným tahounem celého filmu. Kromě něj mě zaujal i nakažený pudl – zvláště pak jeho scéna s pošťákem. Nemrtví prostě vládli tomuto filmu, na rozdíl od imbecilní armády a trapného Roberta Vaughna. Tohoto herce mám jinak rád, ale tady byla jeho postava vyloženě katastrofální. 50% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Bud the Chud je vcelu vtipálek a spolu s ostatnými namejkapovanými zombíkmi ma pobavil o čosi viac, než na môj vkus možno až príliš vážne poňatí kanibalskí kanáloidi z pôvodného C.H.U.D.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Vy tady někde bydlíte? Jste heterosexuál? Máte práci?“ Opravdu skvělý způsob, jak balit chlapa. Tohle bych chtěl hrozně vidět v roce 1992 v letním kině s kamarády a spolužáky. Chcali bychom smíchy a cestou domů napodobovali Badovu chůzi a pohyby. Jedinou závažnější chybou je, že oproti jedničce s poměrně originálním nápadem s níž to nemá nic společného, je tohle jen komediálnější odvar The Return of the Living Dead. Prostě zábavná osmdesátková zombie komedie. Z horrorového hlediska hodně slabé, jako komedie to šlape mnohem více. Při cameu Roberta Englunda jsem se fakt válel smíchy a zjištění, že tu hraje kuní ksicht Larry Linville je taky úsměvné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa spliesť názvom, toto nieje pokračovanie pôvodného filmu. Aspoň nič tomu nenasvedčuje. Je to len komická zlátanina, ktorá ma síce málo kvalít, ale úsmev na tvári vylúdi. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Chud jednotka nebola žiadne veľdielo, ale aspoň mala temnejší dej a slušnú gradáciu. Toto pokračovanie, ktoré z jednotkou nemá nič spoločne malo v sebe trápnosť až úbohosť. Viem, že to mala byt hlavne komédia, ale takýto štýl u zombie nemám rád a v tomto prípade to zívalo aj nudou a lacnotou. Tak tento film ma vobec nechytil a to už je celkom divne, keď filmy, ktoré sa neberú vobec vážne mám celkom v obľube. Ale zas na druhu stranu nemôžu mat v sebe toľko trápnosti ako tento film, slabé 2*. ()

Reklama

Reklama