Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin, Steve a Katie tvoří nerozlučné teenagerské trio, které se často a s oblibou setkává ve školní laboratoři. Jednoho dne mladí výzkumníci objeví mezi pokusnými baňkami mrtvolu! Dřív, než se stačí ze svého nečekaného nálezu vzpamatovat, nehybné tělo zmizí. Najednou se však objeví v místní nemocnici, kde zjistí, že se nejedná o obyčejnou mrtvolu - je to C.H.U.D! Co se pod tímto označením skrývá? Napůl mrtvý, rozkládající se humanoid - výsledek experimentu vojenských šílenců. A tito domnělí mrtví náhle ožívají a zaplaví celé město... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Podoba Chudů se změnila, z potvor se svítícíma očima se stali zombíci. A jeden se nedopatřením probudí k životu..no a zábava může začít. Vše vyvrcholí na školním halloweenském plese. Já mám pro tyhle hororové komedie z 80. let slabost, už jenom kvůli té atmosféře a dobové hudbě. Tu dekádu mám prostě rád. Sice C.H.U.D. 2 nemá s jedničkou mimo názvu nic společného, ale horší než první díl mi to nepřijde. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Kromě názvu to nemá vůbec nic společnýho s C.H.U.D.. Nuda, žádná krev ani sranda. Co s tím, jednou se to dá vydržet, ale je to na hranici odpadu. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Sice se nejedná o horor ale o teen komedii se zombíkama, nicméně to rychle uteče a pár vtípku je opravdu podařených. Rozhodně lepší než první díl. 42% ()

warhammer 

všechny recenze uživatele

Mě osobně jednička moc nebavila kdežto tohle dá se říct ano. S jedničkou to sice nemá nic společného, ale to je jedině dobře. Je to správně střelená zombie komedie a tak to člověk musí taky brát. ()

doctorPAIN odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha a toto je co ? To snad není ani film, ale nějaká hodně špatná parodie na blbost. Nemastné, neslané. Snad to nebrat ani do ruky ! ()

MoniqueR 

všechny recenze uživatele

Nečekané pobavení při scénách hlavního "zombie", dokonce znám uživatele, kterej by si portrét CHUDA měl dát do profilu. Podobnost není náhodná! :-)) ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

S prvním CHUDem to nemá nic společného je to taková komedie se zombíkama. I když ani první díl neměl bůhvíjaké masky, tady se vše omezilo na divej pohled a bledý makeup. Nic moc, pár kvalitních hlášek by bylo, ale to film neudělá. 40 % ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Strasna hovadina. Aj prvy diel bol podla mna priemer, lenze toto v prvom rade nemali nazvat pokracovanim. V podstate ide o uplne iny druh filmu, ktory vsak radsej nikdy nemal vzniknut. Nezasmial som sa ani raz. Naopak, dvakrat som pri pozerani zaspal, co sa mi stava vazne malokedy, takze tento odpad sa mi podarilo dopozerat az na treti pokus. Je to proste des bjes. 0%. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný film. 1* dávám pouze za pár vtipných scén. Tenhle film se jmenuje CHUD II. Nejspíš proto, že CHUD byl asi v té době velmi úspěšný, a tak se autoři rozhodli vymyslet vlastní film, ale pojmenujou ho jako pokračování. To je to samé, jako kdyby se nějaký cvok rozhodl, že najde dva zapomenuté filmy, Jeden je akční a druhý je romantický a spojí to jako jednu sérii. Gratulace. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Do nedávna jsem si více pamatoval ukázky, než samotný film, protože ty ukázky byly snad na každé VHS kazetě té doby, kterou jsme měli z půjčovny. Jako dítě mě ten film bavil, ale když jsem to před nějakým časem viděl znovu, už mě to nijak neoslňovalo. Holt dvacet let se na člověku podepíše. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Pravda je,že s prvním dílem tenhle snímek nemá absolutně vůbec nic společného, jedná se spíše o tzv. hororovou komedii, u které slovo hororová zní až směšně. Je to prostě komedie,u které se někdo usměje, či jí přímo zavrhne. ()

70s80s90s 

všechny recenze uživatele

Super beckova zombie komedia. Toto si musel clovek doniest domov z videopozicovne vhs zaciatkom 90. rokov, aby to dnes neodsudil ako odpad. Kto tak vtedy spravil, vie o com pisem :) ()

Reklama

Reklama