Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná mise probíhala poklidně a přesně podle plánu až do doby, kdy byl vypuštěn komunikační satelit. Ten se záhy střetává s neidentifikovaným létajícím předmětem. Po kolizi, která poprvé v historii lidstva dokazuje existenci mimozemské civilizace, se UFO zřítí kdesi v arizonské poušti. Avšak místo, aby vláda světu tak významnou událost odhalila, s vidinou blížících se voleb a jejich poklidného průběhu se rozhodne vše ututlat. Hrůzný nález tak prozatím končí v tajném Hangáru číslo 18... (StrYke)

(více)

Recenze (11)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Ale bohužel přes množství ničím nezajímavým dokumentů se tento film staví do průměrnosti. Nicméně film má hlavně zajímavý nápad. A dobře napsané dialogy. Ale bohužel Conway asi neměl peníze či neměl prostě asi ve scénáři napsáno aby udělal nijakou akci. Film se dá doporučit maximálně fanouškům UFO filmů, sice se nic nového nedozvíme ani žádného ufouna neuvidíme, ale film prostě dokáže občas zabavit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To je již letos popáté co si z nás Filmag a Řitka vystřelili. Nevím proč dávají podobné scifi filmy pod hlavičkou hororu, když tyhle filmy jím rozhodně nejsou (jde o klamání zákazníků) a začínají mě tímhle štvát. Film jinak docela ujde, ale žádné terno to rozhodně není. Musel jsem se dost přemáhat abych u něj neusnul. Atmosféra dostane zajímavý náboj až zhruba za polovinou filmu a herecké výkony jsou také dosti bídné. 5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slušný dobrodružný sci-fi o páde UFO na našu planétu, o jeho skúmaní a o astronautoch-hrdinoch, ktorý sa snažia dokázať jeho prítomnosť. To všetko okorenené mytológiou o vzniku ľudstva a zopár na svoje pomery vydarenými akčnými a trikovými scénami. Snáď by ale mohli tie vesmírne kraksne padať už aj mimo USA. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že to celé bude jenom o tom, jak se dva piloti snaží dokázat že viděli UFO (o čemž tenhle film je a být má), ale naštěstí kromě toho zachází dál. Ať už k politice nebo k odhalování tajemství mimozemšťanů - po téhle stránce se sice neřekne vše potřebné, ale stejně je zde řečeno mnohem víc, než jsem očekával. To pro mě tahá Hangár 18 z průměru do nadprůměru (+ ještě dost zajímavý závěr), protože nějakou atmosféru a napětí to začne mít až v druhé polovině a natočené a zahrané je to docela průměrně. Ale určitě jsem to rád viděl, ztracený čas to nebyl. Silné 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Původní hodnocení odpad změněno na 1 hvězdu. Rozhodně se nejedná o horor spíše tak o dobrodružný film ( a to i kdejaká blbost je dobrodružnější než toto). Navíc celý film se táhne a když už čekáte že se to nějak vypracuje k aspoň dobrému konci tak příjde tupý konec (aby režisér nemusel nic vysvětlovat tak to utne). Celý rozpočet asi padl na konečný výbuch a jde to i dost vidět. V rámci tvorby Řitky průměr vydávají daleko hporší a tupější filmy. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Skvelé nízkorozpočtové B-éčko o Ufo, síce obal dosť klame, jednak s motívom a jednak s horror dvd, ale napriek lacnosti je to silno pozerateľné. Úžasný moment na samotnej lodi, tie zvuky pri projektovaný konečných obrazov boli famózne. ()

ujec 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný film, v ktorom sa odhaluje, že oveľa dôležitejšie ako havária a smrť kapitána raketoplánu, pád cudzieho vesmírneho telesa na Zem, výskum a možné odhalenie vzniku ľudstva nie je tak dôležité ako voľba prezidenta. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

UFO - film:) Stary film o zahade havarovaneho lietajuceho taniera, ktory ukryvali v hangari 18 dovtedy pokym do neho nevrazilo male dopravne lietadlo. Nic vynimocne to neni a trocha ma tento film aj uspaval. Spracovanie ufa bolo slabe a dost smiesne. ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Takové staromódní scífko, které neurazí, bohužel ani nijak zvlášť nezaujme...taková jednohubka spíše pro fanoušky žánru...65% ()

MonarC 

všechny recenze uživatele

Když pominu úděsnou obrazovou kvalitu, která vypadá na film z roku 1965 a rozhodně ne jako z 1980 a nekvalitní DVD od Řitka Video (v polovině filmu se DVD začalo sekat takovým způsobem, že jsem film dokoukal na youtube), tak to byl celkem příjemný thriller s "blbým" koncem. UFO tam šlo paradoxně do popředí a vše se motalo kolem politiky, intrik a o tom, jak vše "ututlat". Atmosféra byla místy celkem dobrá, ale o hororu (jak hlásá přebal) zde nemůže být řeč. ()

Reklama

Reklama