Reklama

Reklama

Poklad pirátů

  • Česko Ostrov pokladů (více)

Obsahy(1)

Bývalý tajný agent najde mapu s pokladem a rozhodne se, že si pro kořist dojde. Ale není sám... (Filmbox)

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A Hulk Hogan a jeho vrásky opět útočí, docela by mě zajímalo jakej je tenhle chlápek ve skutečnosti, jestli je to sympaťák nebo badass motherfucker. Protože ve filmech co hraje, tak pokaždé hraje nějakého hňupa. Ani tady tomu není nijak jinak. Ale jakto že já se zase bavil? Film je naprosto stupidní, levný a prostě špatný. Ale já nato koukal v neděli...... A navíc ráno..... Takže jsem byl spokojen. I když třeba Grace Jonesová byla naprosto famózně špatná a jemi děsně nesympatická. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Moje první "větší setkání" s Hulkem Hoganem dopadlo nakonec tak, že se dalo v pohodě dokoukat bez větší duševní újmy, byť zejména dějové pasáže s Grace Jones byly povětšinou už za hranou trapnosti. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sam Firstenberg bol kedysi šikovný komerčný rejža akčných filmov ( AMERICKÝ NINJA ). Hulk bol občas dobrým pobavením vo svojich filmoch ( PESTÚNKA ). Grace Jones mala v 80. rokoch charizmu, ktorú aj zúžitkovala ( CONAN NIČITEĽ ). Robert Vaughn bol vlastne už legendou ( SEDEM STATOČNÝCH ). A tieto osobnosti namiešané v banánovom splite, ktorý stál niekde niekoľko dní. Ani akcia ( Firstenberg ), ani pobavenie ( Hulk ), ani charizma ( Jones ) a ani nejaké to nostalgické pomrkávanie ( Vaughn ). Jedna stár za to, že je to celkom neškodná blbina na nedeľné popoludnie. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan a jeho legendární knírek. Když jsem jej uviděl(myslím celkově osobu né knírek:)), tak jsem dostal chuť se podívat na nějaký filmeček s ním. .. Ale asi jsem si špatně vybral, protože na tohle se nedalo moc dívat. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Je to sice pičovinka, ale na odpočinek to celkem stačí...Pochválit bych chtěl hudbu a krajinu, ale musím říct, že Grace Jones hrála příšerně a byla neskutěčně trapná. Lepší dvě hvězdičky... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička pro Hulka, na kterého jsem jako mlaďas koukal na DSF při zápasech WWF. (To je hezká věta ;-)) Ale wrestler ekolog - to je ještě zajímavější kombinace, kterou nabízí snad jen tenhle film. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

To nemyslej vážně !!! Hulk Hogan je jeden z nejhorších herců. - hmm, wrestler - co byste od něj mohli čekat ?! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Wow, tak toto bolo niečo. Definoval by som to ako "akčný film pre šestročných" (pôvodne som vek cieľového diváka mal na osmičke, no infantilita a neskutočne prepálené herecké kreácie ho ešte znížili). Neskutočne naivné, ale svojim spôsobom vo svojej primitívnosti roztomilé. To, aká je ten film hrozná debilita, si podľa mňa veľmi dobre uvedomovali aj jeho tvorcovia, ale povedali si: "Srať nato, nech je sranda". A ja som sa fakt bavil, je to lepšia zábava ako väčšina komédii a paródii. Otázka je, ako to hodnotiť - všetky merateľné veličiny sú na nule, no toto sa nedá hodnotiť podľa tradičného metra. Srať na to, dávam tri hviezdy, nech je sranda. *nehodnotiteľné klasickou bodovacou stupnicou* ()

adamix odpad!

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan nikdy nehral v ničom rozumnom. Ako vravím, speváci a wrestleri sa nehodia k herectvu. Toto je totálna hovadina bez iskry. ()

Perchta6 

všechny recenze uživatele

To je nejoblíbenější video mého tatínka (jinou kazetu k videu kdysi k Vánocům nedostali), takže je to skvělý film... Mám soucítění s tělesně postiženými..., ty ned??!! ()

knoxwile100 odpad!

všechny recenze uživatele

Já ani nechápu, proč jsem se na to díval a už vůbec nechápu, proč jsem se na to díval do konce. Jsem na ČSFD nový a nevím, jak moc sprostý můžu být. V rámci dobrého vychování bych jen tento „film" přirovnal k hromadě sraček. To ale bohužel udělat nemůžu, protože kdyby se hromada sraček na ten film podívala a uviděla by v komentáři mé přirovnání k hromadě sraček, tak by se ještě urazila. A kdybych narazil na petici proti zveřejňování Hulka Hogana na televizních obrazovkách, tak s tím papírem obejdu celou naši vesničku. Odpad. ()

Reklama

Reklama