Reklama

Reklama

Záhadná žena: Fotografie

(TV film)
  • USA Mystery Woman: Snapshot (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka malebného knihkupectví a nadšená milovnice záhad Samantha Kinseyová přijme neobvyklé pozvání své kamarádky Barbary Sommersové, aby ji doprovázela při čtení poslední vůle bratra Alberta. Když se Barbara dozví, že bratr v závěti odkázal celý rodinný podnik své mladé manželce Madelin a dceři z prvního manželství Fawn, je v šoku. Polovina firmy byla totiž od smrti otce její a nikdy se svého podílu nevzdala. Na místě obviní své chamtivé příbuzné z podvodu a chce ukázat dokument, ve kterém údajně dobrovolně za malou kompenzaci přepsala všechny své akcie na bratra. Ještě téhož dne je ale před vlastním domem zastřelena. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pomsta je pokrm, který chutná nejlépe za studena." Než se k tomuto poznání zapálená amatérská pátračka a ignorantka právních norem Samantha dopracuje, tak se tradičně dopustí nějakého toho vloupání, nelegálního získání důkazů i otravných návštěv podezřelých. Policejní poděkování za vyřešení odloženého případu a velkorysé přehlédnutí badatelčiných porušení zákona už tak nějak patří k sérii těchto instantních detektivek vyplňujících finančně nezajímavé vysílací časy komerčních televizí. ()

Reklama

meda2016 

všechny recenze uživatele

Začne to zločinem. Jiní představitelé, přítelkyně, zástupkyně návladního, a přítele, bývalého špiona. Nový pomalý detektiv. Zátiší s právníkem a ženami, situace není k zahození. K rozuzlení to spěje bez rozehrání trochu postrkem. Chachá. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama