Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každoroční soutěž, ve které se utkají vždy tři týmy, každý složený ze dvou celebrit, a odpovídají na otázky, které se vztahují k událostem uplynulého roku. (Paity)

Recenze (11)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Když se to pěkně sejde (př. Whitehall, Corden, Howard, Ross, Ayoade a Logan ve 2012), je z toho až nesnesitelně kvalitní zábava. Nutno ovšem dodat, že mých pět hvězdiček může brutálně zkreslovat, protože si účelově vyzobávám ty díly, kde mě a priori řádně naláká obsazení. (Takových dílů už jsem si nicméně zvládl najít pět.) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Každý rok se těším, co se dozvím nového, co jsem za 365 dní zapomněl a jak dobře se pobavím. Celé TBFQOTY je každopádně těžce závislé na daných účastnících. Zejména lidi jako Ayoade, Fielding, Ross nebo Mitchell tomu vždy dají punc kvality. Naopak většinou hosté z Ameriky to trochu kazí. Je nutné taky pochválit Jimmyho Carra - i když hostuje spoustu různých věcí, zde je vždy na co se koukat. Zejména, když převezmou kontrolu soutěžící. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně záleží na ročníku a výběru hostů, protože to může být jak zábava k popukání, tak uspávačka. Ale tak či tak, vždycky se člověk aspoň dozví něco nového. 2004: Na první rok asi slušné, ale oproti tomu, co má teprve přijít, nuda. Praktiky jediní, kdo se aspoň trochu snaží bavit jsou David a Rob. Simon Pegg jakoby tady ani nebyl a Ross na můj vkus až moc žvaní. Dámy jsem upřímně ani nevěděla, kdo jsou. 2005: Další slabší ročník, ale zachraňuje to aspoň David "Wait 'til you shit yourself" Mitchell, Gordon Ramsay je taky sympaťák a zajímalo by mě, kolik měla Sharon Osbourne promile. 2006: Konečně skutečná zábava. Goth Detectives přímo excelují ("There's a bad atmosphere here now, and I want to go home" :D), Rob & Dave opět super (a dost mě mrzí, že už spolu znovu dál nikdy nehrají), Cat taky skvělá a ani Ross mi překvapivě nevadil, protože tím svým neustálým špičkováním aspoň nahrával ostatním. 2007: Goth Detectives jsou zpět a znovu kralují, The Shadow Cabinet Roba a Davida je krásně cynický a sarkastický a Ross s Lily si taky sedli do noty, takže opět je o zábavu postaráno. 2008: Žádná výraznější osobnost či dvojce, protože tentokrát baví všichni. Sean, Cludia a Dara jsou taková klasická skvadra všech Britských soutěží, Michael a Davina je pěkně doplňují a James Corden jako nejslabší článek se taky aspoň snaží. 2009: Ve stejném duchu jako předchozí ročník. Celé složení opět super (Brand, Ross, Rob, Claudia, Mitchell i Brooker) a skvěle se doplňující. "I'm paid to sit here and be sarcastic, not dance around like some cunt." ()

carly 

všechny recenze uživatele

skvelý nápad, dobrý moderátor. celková úroveň závisí od hostí, ale zatiaľ sa zabávam. 2013 bol úžasný. 2012 strašne zábavný. 2006 sa mi páčil. 2011 super. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Hodnocení za roky 2006 a 2007. Za rok 2008 bych asi musel dát odpad. Zábavná quizshow, kterou moderuje Jimmy Carr. Velmi důležitý je výběr soutěžících. Pro mne byl nejlepší David Walliams s Robem Brydonem. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Každý rok se na tenhle pořad těším a nikdy mě nezklame. :D Letos jsem se naučila, že (k)análu se říká "manhole cover" a všechno najednou dává smysl. ()

matolas 

všechny recenze uživatele

2006 - Toto sa podarilo. Vynikajúci Williams a jeho preplávanie kanálu. Konečne navyše vyhrali Gothi a takmer úplne férovo. Prvýkrát to k tomu bolo aj relatívne napínavé až do konca. 2007 - Slabšia časť, ale s výbornými momentami. Brydon je síce vtipný ako v QI, ale Mitchell ako vždy skvelý. No a potom ešte obligátny Ross a gotickí detektívi s vlasmi z iného vesmíru. A myslím, že práve tu si Carr uvedomil, že sa podobá na Hitlera. špeciál 2007 - Tu skôr mrzí, že vzhľadom na hostí to mohlo byť o dosť lepšie, ale aj tak potešilo. 90's (2013) - Ayoade opäť raz najväčší klad a to niekedy ani nemusí nič hovoriť! 00's - Tiež jedna z tých slabších, ale minimálne dve hlášky nezabudnuteľné. Richardova otázka, či Carr dokáže zo seba spraviť legálne koláč je dokonalá. 2008 - Podarené, najmú Sean Lock konečne povedal to, čo si o tých deťoch všetci myslíme :). 2009 - Paráda, Brydon, Ross, Mitchell tentokrát naplno. Odteraz budem Carra volať už len Tennis playing fuck :D. 2010 - Až na legendárnu scénu s problémom studenej vody R. Ayoada, to v druhej polovici trošku stráca dych. Ale tá prvá je vážne skvelá, prekvapil najmä McIntyre. 2011 - Tu sa veľmi nepodarili hostia. Miranda s Williamsom sú dosť tragickí a Izzard je miliónkrát lepší ako stand-upista. Williams to ako tak drží nad vodou, no a Olivera som nejak nepochopil. 2012 - Corden a Whitehall trošku na vážkach, občas mali skvelé momenty, ale často im to aj veľmi nešlo. Avšak Richardove hlášky sú neprekonateľné. 2013 - Skvelé zloženie, Dara, Jack, Fielding, Richard, radosť pozerať :). A chcem Carrove DVD s moriakom. 2014 - Geniálna časť, najskôr som sa bál, že Mel B tam bude ako päsť na oko, čo v podstate aj bola, ale o to bolo čarovnejšie. Škoda trošku menšieho priestoru pre Richarda a Davida. 2015 - Desaťročný špeciál. Fielding s Brandom fantastickí, Carr už chudák nevedel, čo má robiť. Smskovanie s Chicom stálo za to. 2015 - Klasická novoročka. Rob Brydon a jeho megalomanský puč o kreslo moderátora. Bad dong! ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Opět úžasná soutěž pro anglofily. Nedávno jsem na ni narazil na youtubu a od tý doby ji nemůžu přestat sledovat. Je sice pravda, že většinu věcí, které tam zmiňují ani nejde znát, ale úžasný moderátor a hosté z toho dělají výbornou a vtipnou show. - Doporučuji například tento díl, obzvlášť pak pana Blobbyho, u kterého jsem se nemohl přestat smát :) ()

mathes 

všechny recenze uživatele

Moc tomu nerozumím, nejde o vůbec nic světobornýho - 6 celeBrit (ohoho) / hostů sedí ve studiu a Jimmy Carr jim dává otázky z předem daného období. Format, ktery i u nas dobre zname. Zasadni rozdil je v tom, ze tohle je opravdu zabava. Jako vetsina komentujicich i ja jsem vyzobaval dily, kde se mi nejvic libilo obsazeni (ehm ehm ehm Richard Ayoade ehm ehm ehm), ale vcera jsem narazil na dil, kde vedle sebe v jednom tymu sedi Russell Brand a Noel Fielding a to jsem chytal skoro az hystericky zachvaty smichu a chvilema se dusil. Rozhodne bych doporucil vsem - pokud vam obsazeni nesedne, tak zkuste jiny dil. ()

Dejsifacku 

všechny recenze uživatele

Někdo se v prosinci těší na Vánoce, někdo na Silvestra. Já osobně se nejvíce těším na The Big Fat Quiz of the Year. Pro anglofily a především pro konzumenty britských panel show je to nutná jednohubka. Výběr hostů je tady skutečně zásadní, ale zatím jsem ani jediným dílem nebyl zklamán. Vždy se najde alespoň jedna dvojce, která táhne celou show. Humor je díky notné dávce improvizace soutěžících často správně nekorektní. Dle mého nejlepší ročníky '10, '12 a '00s. ()

dr.Holofaust 

všechny recenze uživatele

Just taking piss out of years events... Carefully avoiding those that are a little bit terroristy... Do těchhle kvízů se dá zapéct na celý odpoledne, parádička. Akorát to chce se trochu orientovat v albionských celebritách, jinak člověk krapet ztrácí nit a často neví z koho si to vlastně dělají prdel. ()

Reklama

Reklama