Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti ho milují, ženy mu nemohou odolat a ďábel s ním nemůže vydržet. Je to moderní hrdina se svým vlastním stylem a jazykem! Pootie Tang je superhrdinou, který zpívá hity, rozvrací zločinecké impérium a nosí oblečení z králičích kožešin. Po čase ale jeho válka proti násilí, nespravedlnosti a nezdravým výrobkům společnosti Lectera Corpa začne zkracovat její zisky... Svým kouzelným opaskem se ohání proti gangsterům! Může našeho hrdinu ochránit? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A takovejhle shit že režíroval Louis? No jo, jak je vidno, další příklad toho, že i mist tesař... by měl raději zůstat jen u stand upů, páč to ostatní mu, co ho tak sleduji, moc nejde. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Najlepší bol ten výsmech umenia hudby to ma fakt pobavilo až príliš aktuálne na dnešnú muziku ale inak neskutočná blbosť!! ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Amatérské a přiblblé. Nicméně s vědomím, že jde o tvůrčí rozptýlení schopných komiků, a trochou nadhledu se u toho dá i příležitostě pousmát. Úlet bez větších ambicí. ()

Ba-nny 

všechny recenze uživatele

Ak neviete aké je to smiať sa a zároveň plakať, tak pri tomto filme to určite zistíte :D. A ako bolo spomenuté nižšie, fakt to treba vidieť aby človek pochopil. ()

Ilus 

všechny recenze uživatele

Tahle věc se mi vryla do paměti jako snad největší magořina, co jsem kdy viděla. Nelze popsat, musí se vidět. (Jen pro silné povahy.) ()

xander odpad!

všechny recenze uživatele

Trápny, extrémne nudný a krátky hudobný klip. Tento snímok je absolútne o ničom, vypadá akoby ani nemal scenár. Jediným pozitívom je že má iba 75 minút. Ale prečo sa na taký projekt nechali zlákať Chris Rock a Robert Vaughn, to je záhada. ()

Pompeius odpad!

všechny recenze uživatele

Není to vtipné ani jako komedie, ani jako parodie na blaxploitation či černošské pseudokomedie, ani jako výsměch afroamerické "kultuře". Je to čisté utrpení, kde kromě nesmyslú vnímaných očima vás ještě za uši tahá ohavná "afroamerican english". ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Neskutočná blbosť, ale zábavná! Ja som sa dosť bavil a o to tvorcom šlo. Scénka svadba Pootieho Tanga s vidláčkou na roli a do toho muzika Zapp and Roger - I want to be your man - no proste odletel som od smiechu :D ()

Reklama

Reklama