Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeetu překypuje podnikatelskými nápady, ty mu ale nějak nevycházejí a tak se brzy zadluží u spousty lidí. Brzy mu začne být jasné, že peníze nikdy nedokáže splatit a jako jediné východisko vidí sebevraždu, neb uzavřel vysokou životní pojistku, ze které by pak otec všechny věřitele vyplatil. Bohužel nebo bohudík je však zachráněn a začíná nový život jako hluchoněmý služebník v domě bohatého gudžarátce. Tak se setkává s jeho dcerou - němou dívkou Shruti a pomalu začíná zapomínat na svoji přítelkyni, otce i matku, kteří, neznalí jeho osudu, pro něj truchlí v jeho rodné vesnici... (bolly.cz)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak odpudivého hrdinu, aby člověk pohledal. Nejhorší na tom je, že ho film vydává za klaďase. Přitom je to zbabělec, několikanásobný zrádce, podvodník a v závěru ukáže tak odporný charakter a chování ke své dívce, že by za to měli Shahidovi Kapurovi jednou pro vždy zakázat hrát v romantických komediích. Ještě navíc přehrává způsobem, který dráždí žaludek k nesnesení. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi podivný príbeh s podivným morálnym pohľadom, pozerajúc na to indickými očami. Ale film ako taký je spracovaný dobre a pútavo. Dobre sa to pozerá a hudba tiež príjemne zapadá. ()

Reklama

Reklama