Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pippa (Heather Graham) je svobodná, táhne jí na třicet a o lásku a manželství nijak zvlášť nestojí. Svateb se účastní zásadně jako družička a to jí úplně stačí. O to zajímavější je, když je nucena převzít vedení redakce časopisu Svatební zvony, který patří jejímu otci. Tady potkává přitažlivého fotografa, který rozhodně stojí za hřích, ale také otcova kolegu Iana (David Sutcliffe). K tomu Pippu přitahuje něco víc. Že by to byla láska? Pippa je sice zvyklá užívat si život a nezávazné vztahy, ale i zapřísáhlá odpůrkyně vztahů se může zamilovat… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, nevtipné, nezajímavé, nudné. Ta druhá hvězdička je za seriálové herce, které uvidíte v jiných rolích, než jste zvyklí z TV. Ale pokud chcete romantický film, tak sáhněte jinam. Některé myšlenkové pochody hlavní hrdinky jsem nepochopil ani po 2 dnech. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Grahamova neni zas tak strasna, ackoli na Meg Ryan a podobne prevazne "romanticke" hrdinky se nedotahne. Scenar je povrchni az beda, zadny for mne moc nerozesmal, ale atmosfera je snesitelne v pohode. Jednou a dost :-) ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká romantická komedie, podobný scénář, samozřejmě spousty klišé, to se od takových filmů čeká, to je normální, akorát to někdy už leze na nervy, nebýt aspoň Heather Graham, která jediná vyčnívá nad ostatní, tak to stojí úplně za nic. ()

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Dcérenka prechoreného majiteľa časopisu o svadbách musí na jeho želanie prebrať tatkov podnik. Aby toho nebolo málo, je zaryte proti svadbám a manželstvu.. Nezaujalo.. Nepobavilo.. Akosi nič.. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Heather Grahamová nemá ráda svatby ani Iana se zodpovědným přístupem k životu a nechce zachraňovat tátův časopis pro ženy. Jenže on dostal infarkt a jí tak nic jiného nezbývá. Jak vše dopadne je všem jasné po prvních minutách filmu. Jenže mezitím musíme přetrpět spoustů záběru na naštvanou Heather, trpící Heather, sarkastickou Heather, opilou Heather, Heather koupající se v šatech ve vaně, zamilovanou Heather, Heather s nápadem a všemi oslavovanou Heather. Teprve dojde na to, co nám bylo od začátku jasné. Heather Grahamová má ráda svatby, zachránila tátův časopis pro ženy a miluje Iana se zodpovědným přístupem k životu. ()

Emily483 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový a naivně neohrabaný film typu blondýnka-drsňačka si jen tak nezávazně žije, ale najednou potká pravou lásku. Se scénářem si nikdo hlavu nelámal, takže často ani nedává smysl, dojem se snaží udělat detailními záběry obličeje hlavní hrdinky, ve kterých nejspíš spočívá celý smysl filmu. Pravděpodobně nízkorozpočtový film, který se zalíbí snad jen citově labilním povahám pod vlivem alkoholu. Podruhé se na to určitě nikdo nepodívá --> bassator ()

Reklama

Reklama