Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pippa (Heather Graham) je svobodná, táhne jí na třicet a o lásku a manželství nijak zvlášť nestojí. Svateb se účastní zásadně jako družička a to jí úplně stačí. O to zajímavější je, když je nucena převzít vedení redakce časopisu Svatební zvony, který patří jejímu otci. Tady potkává přitažlivého fotografa, který rozhodně stojí za hřích, ale také otcova kolegu Iana (David Sutcliffe). K tomu Pippu přitahuje něco víc. Že by to byla láska? Pippa je sice zvyklá užívat si život a nezávazné vztahy, ale i zapřísáhlá odpůrkyně vztahů se může zamilovat… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Heather Grahamová nemá ráda svatby ani Iana se zodpovědným přístupem k životu a nechce zachraňovat tátův časopis pro ženy. Jenže on dostal infarkt a jí tak nic jiného nezbývá. Jak vše dopadne je všem jasné po prvních minutách filmu. Jenže mezitím musíme přetrpět spoustů záběru na naštvanou Heather, trpící Heather, sarkastickou Heather, opilou Heather, Heather koupající se v šatech ve vaně, zamilovanou Heather, Heather s nápadem a všemi oslavovanou Heather. Teprve dojde na to, co nám bylo od začátku jasné. Heather Grahamová má ráda svatby, zachránila tátův časopis pro ženy a miluje Iana se zodpovědným přístupem k životu. ()

Emily483 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový a naivně neohrabaný film typu blondýnka-drsňačka si jen tak nezávazně žije, ale najednou potká pravou lásku. Se scénářem si nikdo hlavu nelámal, takže často ani nedává smysl, dojem se snaží udělat detailními záběry obličeje hlavní hrdinky, ve kterých nejspíš spočívá celý smysl filmu. Pravděpodobně nízkorozpočtový film, který se zalíbí snad jen citově labilním povahám pod vlivem alkoholu. Podruhé se na to určitě nikdo nepodívá --> bassator ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Když byla Nisha Ganatra posazena do režisérského křesla, bylo jí řečeno, že se musí striktně držet scénáře od Tassie Cameron. Scénáristka byla totiž najata producentkou Mirandou DePecier, aby sepsala příběh založený na její osobní životní zkušenosti. (HappySmile)
  • Režisérka Nisha Ganatra se na okamžik objeví ve filmu - sedí vedle Heather Graham v čekárně, když jde navštívit Lulu do práce. (HappySmile)

Reklama

Reklama