Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leila (Lauren Lee Smith) je sexuálně aktivní mladá dívka, která má ve zvyku chodit s muži kvůli jednorázovému sexu. Na večírku se setká s Davidem (Eric Balfour), oba se navzájem sexuálně přitahují. Brzy se spolu ocitnou v jedné posteli. Pro ně je sex způsobem komunikace, ale poté si Leila začíná uvědomovat, že její vztah s Davidem není takový, jako s předchozími partnery. (NGP)

(více)

Recenze (35)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku si dává holka na gauči vlastnáček a pak už je to jede v pěkně zajetých kolejí, souložičky, kuřbičky i lízáníčka se dočkáte, nebojte milé děti máte tam všechno co před neklidním spaním potřebujete. Film samozřejmě není žádný péčko, je to poměrně intimní náhled do dušičky jedné nešťastné bytosti. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem očekávala, že se bude jednat pouze o průměrné erotické drama. Byla jsem však více než mile překvapena. Doslova ohromena:) Lie with Me na mě silně zapůsobilo a docela nechápu takto nízké hodnocení. Spojením všech jednotlivých prvků dokázal režisér vytvořit velmi silný snímek. Elektrizující chemie mezi hlavními představiteli, odvážné a vzrušující sexuální scény, monology hlavní hrdinky i samotný příběh. Erica Balfoura jsem viděla pouze v Texaském masakru a Lauren Lee Smith mi dosud byla známá především z The L Word. Zde jsem zjistila, že Eric je nádherný muž a ve spojení se zajímavou postavou, kterou ztvárnil, mě okouzlil. A Lauren Lee Smith... Oh God, she's so beautiful! She is Goddess:) Pro většinu diváků se zřejmě jedná jen o další nezajímavý a bezobsažný film, kde spolu hlavní postavy celý děj pouze sexují. Mně se takové filmy líbí a Lie with Me mě ohromilo především po herecké stránce, i celkovým osobitým zpracováním. ()

Reklama

Eržik 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zpracovaná a předvedená muka, která je možné prožívat kvůli chtíči. Závislost na druhé osobě. Nesnesitelná touha. Hlava plná jen toho druhého a niterná potřeba zaplnit to prázdno v duši. Krásná a zničující láska, která začíná a končí u toho nejprimitivnějšího a nejopravdovějšího pohnutku. Tohle nezažít tak neznám svou lidskost. Ale nevymanit se z toho a jsem nadobro ztracen... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ne, když chlap před kamerou zabimbá žaludem, nemusí z toho být dobrý film se zajímavou myšlenkou. Aspoň v Lie with me tomu tak není. Teda, žalud tam je, to zas jo. Dokonce mám pocit, že jsem zahlédla plný lesopark s duby. Jenže celá ta věc o nymfičce, co se zamiluje, a až pozdě zjistí, že je vlastně zamilovaná... To snad nemyslé Clément Virgo vážně? Navíc Lauren Lee Smith je fakt nesympatická, blbě se oblíká a zobrazení jejího sexování je nuda. To Eric, to je věc jiná... ty bicepsy... Ale zpět k myšlence filmu: a byla fakt špatná jak ve vulgárnější verzi Rosamunde Pilcher. Nuda obalená do nahých těl. Někomu to může stačit, mně ne. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Není to porno, je to jen kanadské romantické drama. Je to shit. Dlouho jsem neviděl nic tak blbého a nudného. 93 minut mi přišlo jako tři hodiny. Co je zde špatně? Asi všechno. Za prvé je to příběh, který nenabídne nic. Akorát vás nas*re. Je to o děvce, která se nechává obtáhnout dvakrát-třikrát za večer, chlastá jak duha a sem tam si dá brko. Potom je to o tupohlavovi, který má holku, pak má děvku, pak má holku a pak jde za děvkou. Řeší se průběžně jestli se někdo z nich udělá nebo neudělá. Problém je i v obsazení. Eric Balfour je totální neherec, který má jeden výraz celý film. Pořád někam běhá nebo vám ukazuje svůj malý penis. A Lauren Lee Smith vypadá jako nejposlednější a nejšpinavější děvka v celé Kanadě. 59% tomuto filmu můžou dělat jen ti, kteří se ztotožnují s hlavní hrdinkou, což mi na náladě určitě nepřidá. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama