Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (344)

Lima 

všechny recenze uživatele

BIKINI KOMBAT!!! ´Pobřežní hlídka´ se potkala s ´The Shaw Brothers´ a výsledkem je stoprocentně bezmozková záležitost, která redefinuje pojem "sračka" a stává se žhavým adeptem na zařazení do www.badmovies.org . Příliš hustá frekvence mlátiček bohužel dělá z DOA s přibývajícím časem poměrně jednotvárnou záležitost. To nevlastního bratříčka - vizuálně mnohem promakanější MORTAL KOMBAT Paula W.S.Andersona (DOA spoluprodukoval) - jsem si užil nesrovnatelně více, ačkoliv byl vlastně o tom samém. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bizarní mix Penthouse videa, konzolové mlátičky a sedmdesátkové řežby, který ukáže negrovu holou prdel a nabídne BILLA z diskontu. Tenhle kus má snad víc movie connections než Pulp Fiction a věřte tomu, že je to jeden z těch filmů, kvůli kterým vaši prarodiče volí komunisty. Za dvacet let z toho bude poklad pro fajnšmekry. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Sledování podobné ptákoviny hodně ovlivňuje vaše aktuální nálada. Z objektivního hlediska to nebylo o moc horší než Charlieho andílci, přesto jsem zklamaný. K čemu ta vážnost, pane režisére? Proč jste si hned zkraje nepřiznal, že točíte nenáročnou krávovinku, která má do kin přitáhnout puberťáky přirostlé ke svým playstationům? Videoherní stylizace je maximální, kecací vata stupidní, nevtipná a zbytečná. Jenže bez ní by zůstalo jenom pár desítek minut bitek a to už si pak raději zahraji přímo tu mlátičku. Nemusím snad ani uvádět, že všechny akční scény vynikají maximální přehnaností čili umělostí čili absencí pořádného kopance do břicha nebo někam. Holky se jenom tak škádlí, jejich rány splňují pouze požadavky estetické, nikoliv praktické. Pořádné křupnutí kostí neuslyšíte. Nejsem žádný sadista, jenom jsem čekal, že hongkongský režisér dokáže natočit syrovější bitky. Jedna věc mi vadila ještě víc: Yuen nijak neskrývá, že hlavním (jediným?) lákadlem jeho počinu jsou pěkná děvčata v bikinách, čemuž se zcela podřizuje „šovinistická“ kamera. Možná, že chlapci mladší dvanácti let budou viděným spokojeni a o něco starší dívky se mohou přiučit originálnímu způsobu oblékání podprsenky. To je asi tak všechno. 50% Zajímavé komentáře: 2-Xtreme , Brandon ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně o co ve filmu šlo, ale bylo to krásné. Zadečky, prsíčka, prsíčka, zadečky. Plážovej volejbal v bikinách a pohled na prsíčka a zadečky. Film, co by měl získat cenu za vizuální efekty. Samý kozy, samý prdelky, och jdu snít o krásném světě kde by byly jen samý kozy a prdelky, no prostě HOLKY ! V tomhle filmu bych chtěl hrát hlavní mužskou roli. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už som asi príliš starý na to, aby mi banda nonstop sa mlátiacich kočiek v podprdách poskytla absolútne béčkové potešenie, ale ešte stále to považujem za prudko pozerateľný film. Dievčatá znalosť bojových umení predstierajú na rôznych úrovniach uveriteľnosti, ale čo na tom, keď Corey Yuen dokáže aj plážový volejbal natočiť tak, ako keby to bola bitka z Matrixu? ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stylová brainwash zábava, která videoherního ducha vyždímala do posledního bajtu a nechala se přetavit v nekompromisní akční nářez, který dává vzpomenout na časy Mortal Kombatu, jenž svého času lahodil oku žánrově zatížených fandů. Spoře oděné slečny bojují v impozantním tempu v mistrovsky nasnímaném, sestříhaném a hudebně podbarveném fetiši, u kterého bude pět ze čtyř erotomanů slintat blahem. Vysoce umělecký zážitek a povinná záležitost pro všechny, kteří vyrůstali z joystickem v ruce, a když jim ho rodiče sebrali, šli si listovat Esquirem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další z pokusů o věrnou adaptaci počítačové mlátičky, který naznačuje, že tenhle specifický subžánr je prokletý. Ani hongkongské torpédo Corey Yuen si nedokázalo poradit s tak vražedným zadáním. Nulový příběh, spousta pěkných holek a extrémně kýčovité kulisy. S hongkongsky zvrlým smyslem pro humor by z toho možná něco bylo, ale hollywoodský scénář a (ne)schopnosti západních hereček podrazily obratnému režisérovi nohy už v prvních minutách. Pokud máte úchylku na plavky a letos jste si zapomněli vyzvednout kalendář od Sports Illustrated, můžete vzít DOA jako solidní náhražku, víc od toho filmu ale vážně nečekejte. Hrozně byste si namlátili. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je strašná ptákovina. Všechno hezké bylo ukázáno v trailerech a film je jen stupidní variace na mortal kombat, kde jsou nejlepší bojovnice(a jediné co přežijí :D) samozřejmě světové modelky nebo zpěvačky. Na druhou stranu vidět Holly Valance nahou a zakrytou pouze ručníkem, to potěší každého muže, chlapce a možná i dívku. Holly je totiž jednoznačně nejhezčí ze všech protagonistek a také je z ní cítit jaká to umí být mrcha. Bojové sekvence jsou tak trochu ... tragické. Např. na první pohled hezká bitka mezi Holly Valance a Sarah Carter(mimo jiné obě krásné slečny oblečené jen tak aby nedostali "nepřístupno do 18nácti let") v dešti blízko vody působí krásně, ale při delším sledování si divák uvědomí jak stupidně je bitva vymyšlená, žádná energie, žádný tah na branku, žádný pořádný boj, jen dvě hezké holky v bikinách ukazují co je za 14dní tréninku naučili. Promrhaný potenciál, který stojí za to jen když toužíte po těch hezkých tělech :) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré filmy. Jsou i špatné filmy. Jsou zábavná béčka. Dokonce jsou i filmy tak špatné až jsou dobré. Pak existují výtvory jimž ani koňská dávka nadsázky nemá sebemenší šanci pomoci. No a pak je tu DOA: Na život a na smrt. Krásné holky, neskutečně nadsazená akce, krásné kočky, nejhorší možný střih, nádherné děvy, směšné dialogy, a tak dále stále dokola. Myslím, že obrázek již máte. Dead or Alive je prostě snímek mimo věškeré běžné kategorie. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure jako svině. Všude jsou tam kundy v bikinách, a pořád, ale fakt pořád se perou (pokud zrovna nehrajou volejbal). Jako fanoušek Mortal Kombatu a vášnivý pařan Tekkena nemůžu jít níže. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Veskrze povedený bang-bang interview (čti: rvačky) jsou vyšisovaný skutečností, že není o co bojovat, neboť příběh je skrz naskrz prolezlý červotočem - především za ten závěr by pan scénárista potřeboval kopnout do zadku, až by poposkočil. Notabene je každá z postav (tygřic) ověšená pochybnou aspirací, která vyplouvá v konverzačních momentkách. Tož o půl hvězdu spořejší oproti Mortal Kombatu, zaokrouhleno nahoru za spořejší ošacení bojovnic. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Hodně artistických kousků vedle kterých stojí za pousmání kaskadérské výkony protivníků. Nečekejte že příjde Jet Li. Klasický přeháňky, které však nemusí tolik vadit, protože nečekáte žádný zázraky, ale prachobyčejnou akci v hávu sličných ženštin. Potěší i víceméně úspěšné pokusy o vtipné průpovídky. Finále má na starosti starý E.Roberts, který (když se vše zpomalí) ukáže, že se kdysi uměl hýbat. Film je dle mého určen spíše mladšímu publiku, které by těm soubojům snad mohlo i věřit. Nebo těm, kteří se chtějí dívat na celkem pěkný ženský, které létají a řežou všechny kolem sebe. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Herní série mlátiček Dead or Alive si získala oblibu realistickou choreografií a přítomností spoře oděných hrdinek. Film herní dějovou platformu a přítomnost ztepilých žen geniálně skloubil s velkou mírou sebereflexe a zdravé nadsázky. Výsledek připomíná Charlieho andílky, jen se ještě více vyžívá ve stylizování soubojů a estetizování ženských těl. Hongkongský režijní rukopis Coreyho Yuena se pozná především na videoklipově střižených, hyper efektních dynamických soubojích inspirovaných stylem a prostředím bojových scén legendárních hongkongských filmů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultra masakralni vyplach mozku. Tohle prekonava Mortal Kombat ve vetsine veci, krome postav a zbrani. Tady se bohuzel rubou jen s pouzitim svyho tela, pripadne naka ta tyc nebo mec, ale ackoliv se masakrujou naprosto neuveritelnym zpusobem, neukapne tu ani kapicka krve a maximum je tu trochu potu nebo slina. A co se tyce samotnejch postav, hlavni hrdinky jsou fakt mega kundy, ale i kdyz kazda bitkari krapet odlisne, jsou si v podstate dost podobny a neni tu zadna hlavni hrdinka a spolu s faktem, ze je vam hned jasny, kdo se dostane do finale, tak clovek prakticky nikomu moc nefandi a jen si uziva bitky. Takle mega hustou choreografii jsem uz ale dlouho nevidel. Co se tyce pribehu, tak je to blbost, ktera jen spojuje jednotlivy souboje, ale clovek si toho ani nevsimne, protoze souboje tu jsou prakticky nepretrzite a spolu s prijemnou delkou 80 minut, sviznou hudbou a sem tam nejakym vtipkem film utece driv, nez se clovek vzpamatuje. Tohle neni ani tak film, ale spis jako by si clovek na 80 minut zaparil nejakou mlaticku. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat 2006. Víc holek, víc akce, víc postav (ač ne tak působivých), docela stylový souboje, prakticky stejná zápletka, žádná krev, dost jemná míra násilí, sem tam nějaký ten akční pohled do dámského rozkroku. Je to dobrý, ale podruhý už vidět nechci. (screeny) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Příjemně nenáročná zábava jako stvořená pro nedělní dopoledne. Mortal Kombat mě sice nikdy nebral, ale vyrůstal jsem na různých mlátičkách, takže tahle vysokooktanová akční řežba mě nenechala chladným. Hlavně asi díky nadhledu a skvělé práci režiséra a střihače, kteří nasekali tenhle nenudící hodinu a čtvrt dlouhý videoklip do rytmu agresivní elektronické muziky. P.S. Teď jsem zjistil, že Corey Yuen natočil vandammovské Karate Tiger 1! Film mého dětství!!! ()

Reklama

Reklama