Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sexy komedie o tom, co se může stát, když začnou řádit ďáblové a čarodějnice... a když si už začnete myslet, že z toho vyváznete se zdravou kůží, pravděpodobně zemřete - od smíchu.
Ďábel osobně a jeho žákyně se ocitnou v nejprostopášnější dívčí koleji na světě. Ubohá Leslie má sice IQ jako Einstein, ale její sexuální život nestojí za nic. Strašně ráda by se stala členkou dívčího klubu na koleji. Nádherná sexy děvčata, která jsou v tomto klubu, nemají s ní vůbec nic společného, ale Leslie by prodala vlastní duši, aby se mohla stát jednou z nich. A když ji ďábel přesvědčí, že ji v tomto směru osobně vyškolí, stane se z ní jeho nejposlušnější žákyně. Dává jí hodiny neslušného chování, které Leslie absolvuje s vyznamenáním. Po jeho kurzu uvidíte, co se stane - co mu ztropí jeho žákyně... (Davay Home Video)

(více)

Recenze (4)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Snad v době svého vzniku, to mohla být zajímavá dobrodružná fantasy, ale mně to spíše nudilo. Neupírám tomu zajímavý příběh ( v době vzniku dost i originální ) ale prostě je to spíše nudná pohádka ( ? ) která v dnešní době nenabídne žádnou zajímavou stránku. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Škoda, čekal jsem něco podobně zábavného jako Evil Toons. Začátek byl velmi slibný, pěkný kamzíky, holky v sexy pradélku, plácají se po zadcích, hmmmmm, slint. Ale pak už se to veze jen jako nudná konverzačka s velice slabýma efektama a opkakujícima se vtipama na holé kozy. Ať nežeru dám 2. hvězdy 39% ()

Pajislav 

všechny recenze uživatele

Filmeček, který jsem dlouho hledal, v mládí jsem ho viděl v tv. Kouzla, sexy ženy v oblečcích, sem tam vtip a nějaký ten příběh. Leslie, zasekaná dívka, která chce, aby ji přijali čarodějky mezi sebe. Ty jí provádějí naschvály a ústrky, a nakonec ji spoutají ve sklepě. Osvobodí ji ďábel a nabídne ji pomoc. Promění ji několikrát na sexy dívku, ale... má to háček. ()

Reklama

Reklama