Reklama

Reklama

Mladý právník Anthony Lawrence chce od života všechno. Zná ta správná slova, má správné konexe a vždy prosadí svou. Stylové melodrama s Paulem Newmanem v hlavní roli vás provede světem filadelfské smetánky. Ve vedlejších rolích uvidíte pravou hollywoodskou elitu: Barbaru Rush, Briana Keithe, Alexis Smith, Billie Burke, Johna Williamse a další jména zapsaná do filmové historie. Robert Vaughn si za svou roli společností zavrženého aristokrata, pro kterého Lawrence riskuje celou svou kariéru, odnesl nominaci na Oscara. Hoši z Filadelfie vás zavedou do světa společenských skandálů a nezměrných ambicí. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Rodiče postavy, kterou hraje Paul Newman, ve filmu ztvárňují Brian Keith a Diane Brewster. Newman byl však pouze o tři roky mladší než Keith a dokonce o šest let starší než Brewster. (Kulmon)
  • Robert Vaughn byl za roli Chata nominován na Oscara. (ClintEastwood)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama