Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horory, kde jsou zlé malé dětičky mám rád, takže tahle omenovská variace mi sedla. Mělo to správnou atmosféru, nepříjemného chlapečka a i nějáká ta lekačka se našla. No jo - je to béčko a herecké obsazení nestojí za nic (kromě Rookera), ale i tak mě to mile překvapilo a přál bych si víc podobných záležitostí. 65% ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Který filmový tvůrce by se nechtěl vrátit k těm starým dobrým časům, kdy horory byly strašidelné, aniž by v nich protekly hektolitry krve? Přáli by si to nejspíš všichni, ale nejen tvůrci, nýbrž také (a zejména) diváci, jejichž rohovka už jinou barvu, než červenou, pomalu přestává pobírat. Scénáristi se nemohli pokusit tento problém vyřešit hůře - převzali starý koncept filmů typu The Omen a převlékli jej do nového kabátku. Takovýmto způsobem vzniklo mnoho filmů a jedním z nich je také Šepot. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Slabé tři - je to takových 45%. Scénař dobrý, seriáloví herci se těžce vymaňují ze své škatulky (i když Sára z Prison Breaku se snaží!), atmosféra taková poloviční, režie víceméně obstojná. Malý chlapec, který terorizuje dospělé a mluví při tom hláskem strašidelnějším než Baleův Batman sice má něco do sebe, ale když je půlka snímku trapná nuda, ani to nepomůže. Na tomto filmu jsou nejlepší takové malé detaily: zmíněný dětský herec, roztomilé malby v pokoji :-), sexy Sawyer ze Ztracených a gradace v závěrečných minutách. Na ten dětský chorál jen tak nezapomenu... Jinak ale není o co stát: spíše pro fanoušky hororů a Joshe Hollowaye - můj případ. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplná pitomost,ale doslova mě vytáčela ta naivita únosců,pořád davídku sem,davídku tam.Tomu klukovi byla ta spolčenost s ďáblem vidět ve vočích na sto honů.Jinak zajímavá zápletka s nevlastní matkou,která se chtěla zbavit adoptivního syna,a nakonec to vyřešila po svym.A i když mi byli ty únosci celkem u prdele,tak konec sem si vychutnal.Celkem v poho a za 50%. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Od chvíle kdy únosci s uneseným děťátkem vystoupí u chaty z auta, jsem jim začal, a děťátku přestal, fandit. Už to tak mám nastavený,že stejně jako v kolektivních sportech tak i ve filmu většinou fandím těm slabším. -Kdyby se to nakonec nezvrhlo v laciné vysvětlovánky a zůstala nějaká ta rouška tajemství ,bavilo by mě to mnohem víc. Ale znáte to,-KDYBY byly pod ledem ryby,nebo vzduchový kapsy .............. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama