Reklama

Reklama

Jolly Roger: Masakr v zálivu

  • USA Jolly Roger: Massacre at Cutter's Cove (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina přátel narazí na prastarou bednu plnou bohatsví, tím však nevědomky probudí démonického piráta známého pod jménem Jolly Roger. Snaží si zachránit holé životy. Alex a Jessie musí objevit všechna tajemství, která vyvrhla tuto příšeru z nitra pekel. Jak zvládnout tento úkol a přežít? (JMP Films, s r.o.)

Recenze (55)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mě se to docela líbilo. Pořád se něco dělo, hlavy lítaly snad každých pět minut v přímým záběru, krev stříkala po hektolitrech, ženský se nestyděly ukázat kozy ... Tak co by ještě člověk od běžnýho slasheru mohl chtít. Vyrovná se to nejmíň polovině pátků 13h který tady všichni považují za kulty. Jako nic extra to není, herecké výkony špatné, ještě horší scénář. Ale zas tak úplně příšerný se mi to nezdálo. Já se prostě bavil, taková oddechovka na osamocený letní večer ... Pro milovníky horrorů, potažmo slasherů to ještě jde. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Firma Asy-„nenávidíme dobré scenáre“-lum začína byť zrejme novým (a pomerne tragickým) hororovým fenoménom. Za všetko spomeňme žiarivo zlé Intermedio. Dnešnou snímkou ale spravili míľový krok dopredu. Vrah je lepší (johnnydeppovský pirát-zabijak!), vraždy kvalitnejšie (hlavy len tak lietajú), herci menej afektovaní (Edward Furlong sa pravdepodobne predrogoval, tak tu nehrá), výprava bohatšia (pláž) a dokonca dve striptérky. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/576/ ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Abych nasadila vyšší tempo se svým prokletým seznamem 300 nejhorších, tak jsem po Zhoubě Aztéků, která dopadla šukujícně dobře, chtěla další klenot. Alík chtěl koukat na horor, tak jsem se vrhla na seznam a nadšeně mu ukázala Jolly Rogera se slovy - Hele to vypadá celkem dobře, ne? Alík si jen povzdychl a souhlasil, uchlácholen krátkou stopáží filmu. Nadšeně jsem mrdla fleshku do TV a šlo se koukat. Hned první scéna na pláži nám dala najevo s čím máme tu čest. Ano, s píčovinou. Takticky jsem dělala že nic, jedním šikmým okem sledovala film a druhým šikmým okem pozorovala nenápadně Alíka, až jsem vypadala jako hodně nepovedenej chameleon. Podle toho jak si volnou rukou mnul spánky mi došlo, že úplně nadšenej není. ,,Zatím to jde, viď?" , zkusila jsem nenápadně. V rameni, na kterém spočívala má hlava mu škublo tak mocně, až jsem se málem praštila o strop, ale jako pravej charakter nahlas řekl jen - ,,Ehm...jop." ,,Hustá maska piráta", nevzdávala jsem se. Pomalu otočil hlavu a v očích měl jasně napsáno, že dumá jestli si dělám legraci, nebo mi jeblo a myslím to vážně. Nahodila jsem psí oči a vycenila všech 64 zoubků v úsměvu. Násilím se pokusil usmát a vypadal jak Arnie ve vystřižený verzi T2, myslím tuhle https://www.youtube.com/watch?v=qyTHz9N5KNE . Jolly Roger běžel dál a mě zaujala scéna začínající v čase 35:10. To jsem zbystřila pozornost na maximum a jásala, že úplně kolosální kokotina to není. Alík se začal smát, zná mě. No a pak bylo po scéně a zas to samé dokola. Trapné "hlášky" piráta, létající hlavy, demence všech postav, moje kecy, že to jde, Alíkův starostlivej pohled...a závěrečná scéna, otevřená pro pokračování. To už jsem nevydržela a nahlas pronesla jestli si dělaj prdel. V tu chvíli si Alík mocně oddychl jelikož se mu potvrdilo, že jsem své blábolení nemyslela vážně, nejsem duševně chorá a Chocholouška volat nemusí. Měl z toho takovou radost , že dal filmu 2*...no a já tomuhle "slasheru" jebnu jednu za ty dvě parádní striptérky co mě probraly z letargie. Zbytek je koukatelnej asi jako anální sonda do krávy trpící sračkou...Ano, tím myslím, že je to na hovno ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Obyčejně když vidím ve filmu, ať je to sebevětší kravina, nějaké slušné gore scény a nahotinky, tak dávám aspoň jednu čestnou. Jolly Roger je ultralevá blbost ve které jsou použité všechny možné klišé a je to fakt nuda. Jako jo pochoduje si tam divně vypadající pirát. Usekne každou chvíly někomu hlavu a pak je vláčí za sebou na špagátě jako malé děcko káču na kolečkách. Jo a jsou tam nahotinky. Ale tak pitomý film§ Jak jsem jen mohl na chvíly ztratit soudnost a myslet si že by Mido vydalo něco kvalitního?! To nechápu. Skoro nikdy nespojleruju ale: ze začátku se vynoří odnikud pirát, useké během hodiny času filmu několi hlav, má pár blbých ožraleckých keců a pak mu nějaký maník ze zadu usekne hlavu a je po všem. Tak teď víte o čem to je a můžete mi poslat děkovný dopis že jsem vám zachránil 90 minut drahocenného času ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že to je nejhorší film co jsem viděl. Odvážné tvrzení ale až tenhle výtvor uvidíte určitě mi to potvrdíte. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měla to být parodie, nebo to tvůrci mysleli vážně? To byly otázky které mi uvízly v hlavě jakmile jsem se na tohle ''veledílo'' dodíval. Vraždící pirát, který zabíjí potomky lidí jenž ho zradili mohl být velice solidním námětem k natočení možná i nadprůměrného hororu, ale to by se toho musel ujmout jiný režisér, hrát jiní herci a překopat scénář. Takhle je z toho jen podprůměrný paskvil, u kterého se dá fakt jen chlastat ten rum a mrknout na nahé prsa. Jinak to bylo o... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pirát je docela v pohodě, urvat někomu ruku a pak ho s ní umlátit, to už chce nějakej fištrón, ale jinak film nezachrání ani ty dvě striptérky a 16 usekaných hlav. Možná tak, když se u sledování navléknete do pirátského, nalejete do sebe tak dva litry rumu, budete kolem sebe máchat šavlí a co nejhlasitěji pořád dokola řvát "johoho", pak to možná bude nějaký zážitek. Ten si ale poskytnete sami, ne tenhle film. A hlavně u toho nepřemýšlejte nad tím, jak dokáže jedna průmyslová kamera nasnímat místnost z různých úhlů a stran (i protilehlých) a pak to ještě sama sestříhat.... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pirátska srágora ( ktorá vytŕča s priemeru hlavne kvôli Max Factor maske ) sa promenáduje po prímorskom mestečku a j€b€ každému hlavu nehlavu, aby ich potom mohol všetky strčiť do jednej Deadmentet´s Chest. Inšpirácia Pirátmi sa nezaprie, aj keď tu proste nebol rozpočet na námorné scény. Dickovina ala The Asylum. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Zábavné, není to strašidelné, je to nelogické, je to bez scénaře, je to bez hereckých výkonů, ale zabiják mé charizma a dobře sem se u toho bavil. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Odťaté hlavy, odťatá ruka ktorá sa snaží niekoho zmasakrovať, to všetko nájdete v Jolly Rogerovi ale pozor, tý ktorý nemajú radi špatné, amatérske herecký výkony, nech si to nepúšťajú, pretože hrozí riziko nebezpečenstva. O atmosfére není ani pochyby, strašidelnost vôbec, akurát tak nuda, ktorá vás doprovádza celú tu hodinu, keby tam nebolo niekoľko nahotiniek kde dievčatá ukazovali kozy, bol by to jasný odpad 40 percent. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Zase další taková prapodivná záležitost, která z nějakého neznámého důvodu připlula a zakotvila v našich končinách. Stejně tak je nepochopitelné, že se podobné snímky točí i pro jiné účely, než jen pro video. Nějaký hrozně starý pirát si tu usmyslel narušit poklidný chod malého městečka kvůli pomstě nebo pokladu nebo tak a je docela sympatické sledovat mizerně natočený film, který aspoň nenudí, obzvlášť po zkušenostech s filmy, které byly mizerné a ještě i nudily. Ale víc než za jedna to tentokrát nebude. To se totiž nedělá. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Chudáci herci, kteří si v tomto projektu zahráli. S klidem mohu říct, že tento film vypadává z žebříčku hodnocenosti někam hodně hluboko. Poněvadž odfláknout takhle něhorázně scénář a děj filmu, tak to bych se samou hanbou a studem musel propadnout do pekla k samotnému satanovi. Jedna hvězdička je za nápad vymyšleného příběhu, leč nedotaženého pořádně do konce - mno co dodat, jen že je to škoda. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Film je jeden velký odpad!, utápí se v nelogičnosti...snad všeho, co si lze představit. Triky se snad dělaly ve photoshopu nebo co :-) Na druhou stranu některé scény ujdou, zvlášť ta v baru, na začátku a na konci :-D pánové jistě pochopí, které myslím. Takže boda si to zaslouží, i když silně z pirátské milosti. Jolly Roger si trochu hraje na kapitána Jacka Sparrowa, snad jakoby se jím inspiroval. Hrrr na palubu mořští psi, napnout plachty a vzhůru za pokladem, ať teče rum! :-DD ()

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Nudilo mě to tak, že jsem nato nějak moc nekoukal a věnoval se něčemu jinému, tak to asi nebude dobře. Neměl jsem sílu to celé skouknout v kuse. ()

Reklama

Reklama