Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování Děsu z prádelny z roku 1995, příběhu podle pověsti Stephena Kinga. Části prokletého mandlu jsou poskládány šílencem. Ovládnutý strojem provádí vraždy. V městečku se začínají ztrácet lidi a šílenec ví, že pokud bude zabíjet ostatní, zachrání sebe. Jenže krvelačný stroj požaduje více obětí.... (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mangler reborn je pohodová béčková oddychovka. Její největší problém je herec hrající hrozivého vraha. Jeho přetvářka a kamená tvář byla ubohá a děsná. Naneštěstí film si udržuje napětí a dokáže překvapit.(hlavně vraždama hlavních hrdinů, kdy čekáte že on přežije a ne.). Bannister je správnej chlap a Giles na začátku potěší. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapák s gumovou paličkou, "inovativně" minimalistický soundtrack, tuny keců o ničem a většina stopáže odehrávající se na schodech... Ehm ? ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Je to možná tím, že jsme si nejdřív pustili The Mangler 1995, The Mangler 2 a pak až The Mangler Reborn. Takže jsme věděli o co jde. Ve filmu The Mangler Reborn se v úvodu popisuje, že továrna s mandlem pořád zabíjela lidi a proto byla rozebrána na díly. Tyto součástky pak byly rozprodány. No a některé koupil šílenec, který si sestavil svůj vlastní stroj. Opět uzavřel pakt a začínal shánět a vraždit oběti. Šílenec vypadá opravdu hnusně. Během celého filmu nepromluví ani slovo, jen tupě kouká, pak vytáhne kladivo a bouchne obět vší silou do hlavy. To křupnutí lebek bylo opravdu k poblití. Stroj taky vypadá zajímavě, skládá se ze samých nožů a pily. Mám jedinou výtku a to stupidní dialogy otce a syna zloděje. Zloději a nemají u sebe žádnou zbraň, mobil a ke všemu jsou to totální strašpytlové. Já si tedy vykrádače bytů představuji jinak..... Ještě musím pochválit opravdu pěkný a kvalitní OBRAZ Pokračování Děsu z prádelny z roku 1995, příběhu podle pověsti Stepena Kinga. Části prokletého mandlu jsou poskládány šílencem. Ovládnutý strojem provádí vraždy. V městečku se začínají ztrácet lidi a šílenec ví, že pokud bude zabíjet ostatní, zachrání sebe. Jenže krvelačný stroj požaduje více obětí.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opět to nebylo nic světoborného, ale oproti dvojce to alespoň nedopadlo totálním fiaskem. Sice to celé působí dost lacině a sneslo by to vylepšení po všech stránkách, ale Reborn nám nabídne alespoň několik vcelku povedených scén a tu a tam na nás vykoukne i jakžtakž snesitelná atmosféra. Bohužel většina hereckých výkonů je doslova toporná, některé momenty jsou natočené opravdu směšným způsobem a určitě by se hodilo více zapracovat na celkové dramatičnosti, ale s mrzkým rozpočtem 200 000 dolarů se nedali čekat zázraky. Až se divím, že se Aimee Brooks za ty prachy odhodlala vůbec svléct a natočit scénu ve sprše.   Psycho výraz hlavní postavy Hadleyho se mi líbil, jenže to jeho šaškování s kladivem bylo vyloženě trapné. Většina jeho postav se nechala až trapně přemoci (moc důvěryhodně to tedy nepůsobilo, no ono celkově chování postav v tomto filmu bylo dost na pováženou – otec a syn) až na tu úvodní bytovou bitku s Jamie. Samotný posedlý stroj taky nevzbuzoval moc velkou hrůzu, jako tomu bylo u mandlu v jedničce – tohle byl takový jeho chudý příbuzný s několika noži, sekáčky a pilou.   Inu The Mangler Reborn není ve své podstatě ničím jiným, než nízkorozpočtovým pokračováním podprůměrné kvality, nicméně v porovnání s tragickou dvojkou nám nabídne o trochu lepší podívanou a několik zajímavých momentů. 40% ()

Reklama

Reklama