Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Draculově porážce uděluje církev Van Helsingovi úkol sledovat a vymýtit upíry ze zemského povrchu. Hon na upíry ho vede přes kontinenty a nakonec se schyluje k rozhodujícímu boji v Los Angeles. Tady se utkává s armádou démonů vedených upírem Sebastianem, který zabil Van Helsingovu milovanou ženu. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (56)

novoten 

všechny recenze uživatele

"Upír. Je surový. A ještě víc než surový je - hrubý..." Zhlédnuto čistě kvůli touze po poznání, zač je toho Asylum. Během sledování jsem se několikrát začal zmateně rozhlížet po jakémkoli vodítku, které by mě uklidnilo a napovědělo, jestli náhodou právě nejde o parodický vtípek. Jenže nejde, film si smrtelně vážně bere do příběhu ta nejslavnější jména legend o krvežíznivých stvořeních a ničí je. Kam se nám podělo klasické drama "trefí se tím dřevěným kolíkem nebo ne"? Kam se poděli styloví vůdci upírů, kteří spalovali pohledem? A kam se vlastně poděl ten Dracula z velkohubého názvu? Napovím - skonal směšnou smrtí ještě dříve, než začaly úvodní titulky! A bohužel místo něj zůstala banda potácejících se nebo naopak zběsile rychlých trosek. Cesta upírů není ani nechutná, ani trapná. Je jenom k zbláznění nudná. Jedna hvězda za několikrát se vracející sugestivní pasáž obětování se Abrahama za spasení milované bytosti. Až taková měkota jsem. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem holka nebojácná a ze 300 nejhorších filmů co na CSFD jsou jsem viděla už cca třetinu, směle si troufám napsat, že poznám opravdu ale opravdu špatný film. Píííčo a fakt, že jo, kurva JO !! Měla jsem pravdu protože už během první !! minuty jsem naprosto jistě věděla, že tohle bude kolosální sračka, co bude konkurovat i Modelkám na zabití nebo Válce světů : Invazi. A taky že jo !! Mé instinkty jsou už tak vytuněný, že mi stačilo šedesát vteřin snímku. Jsem bohyně, neskutečně neskutečná odbornice na sračky a všemocná vládkyně filmových píčovin. K filmu - Kdo si tohle pustí kvůli touze vidět jak si to spolu rozdá Van Helsing s Drákulou, tak nebude muset čekat dlouho. Po pěti minutách filmu si to spolu rozdaj a o dvě minuty později Drákula chcípne. Konec, ende, šlus, vymalováno...Pak už bude hlavní padouch neskutečnej pračůrák jménem Sebastian, kterej na konci filmu, kdy mu bude zmlácenej Váňa Helsingů ležet u nohou, místo jeho doražení začne sáhodlouhej monolog o tom jak si jeho smrt vychutná. Po asi pěti minutách kecání ho Váňa zákeřně sejme a po zahlášení jedný věty ho dorazí. Tak se to dělá ty vypíčená pijavice !! Máš šanci? Tak soupeře sejmi a nehoň si nad ním pět minut čůráka. Jinak místama film dokáže i pobavit. Třeba když zmíněnej Sebastian pyšně prohlásí, že vybudoval mocnou armádu. V tu chvíli jsem vyprskla smíchy a málem se popálila o žehličku, protože nazvat tlupu asi deseti hovad mocnou armádou...to chce brát už jinej matroš. Dál se dozvíme, že kdyby nemyslel penisem tak by mohl být král upírů, upíra zabiješ ranou do srdce a to srdce má skrytý za druhým knoflíkem u košile...Aha...popojedem k jediný fajn scéně a ta je v čase 39.52 - 40.20 . Během té scény uvidíte pěknou komplet nahou brunetu s velkýma kozama, zastřihnutým bobříkem a pěknou prdelí jak jde šoustat s dalšíma dvěma blonckama a tím debilem Bastíkem. To je asi to jediný co ve filmu stojí za mrknutí kromě šukézní černošky (mulatky) která je ale cudná a ukáže leda hovno. Což se ale hodí když film je sračka..... ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle mi fakt pilo krev... asylum tentokrát vytáhlo silný arzenál špatných herců, kamery, scénáře... no, vlastně všeho, nemá moc smysl se tím zdržovat a psát (číst) další řádky... prostě odpad! ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 0/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +je tam krev -naprosto špatní herci, špatná kamera, špatné nasvícení akčních scén, směšné postavy/// S přibývajícími minutami jsem si stále více uvědomoval, že tvrzení: "tady je něco špatně" je mílné a skutečnost je taková, že tady je všechno špatně. Klidě vám budu tvrdit, že i já dokážu natočit lepší film a v mi to po slédnutí tohoto kousku budete věřit. Nechápu co tohle mělo znamenat a nechápu proč se to jmenuje Van Helsing vs. Dracula, když o tom druhém to vůbec není. Nechápu tvůrce, kteří tohle myslelí vážně. BURN IT./// Celkem 14%/// ()

topr harley odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost, to nejhorší co se vtomto žánru kdy objevilo.Naprosto zmatené scény,celkově nepřehledné. Tvůrci se to snaží vyrovnat hektolitry krve což filmu dává ještě větší punc zbytečnosti a trapnosti. ()

klerik odpad!

všechny recenze uživatele

Bavili ste sa na DRACULA 3000? Tak tentoraz sa baviť nebudete. Katastrofálna filmárčina s amatérskymi chybami. Bavili ste sa na DRACULA II? Tak sa budete baviť aj tentoraz, len o niečo menej. Vy masochisti!!! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Úžasné. Studentské amatérské video, kde na herce nebylo, tak se najali kamarádi, kteří se snaží deklamovat ze všech sil. Zajímalo by mě, jestli ten Van Helsing v názvu je původní nápad, nebo českého distributora? Skutečně, tohle má s Van Helsingem společného jako Jack Black s Jonathanem Swiftem. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu k smrti zoufalá prezentace těch nejvyprahlejších momentů, co všichni ti noční tvorové dovedou. Instruktážní tak možná pro odpůrce Sommerse, který by se jenom potutelně usmíval, mimochodem oprávněně. Nápadně sociální rozpočet si vynutil zrod několika ztrápených prostor, kde naši hrdinové "bojují". S tím bojem bych to nepřeháněl, hlavní je bezhlavě máchat a nasadit tesáky, střih pak už poslouží jak má. I když se tenhle nezvládnutej film ohání jakousi prapůvodní mytologií a troufá si s příběhem hrát v daleké minulosti, nemá ani na to, aby objektivně vysvětlil tu vlastní přítomnost. Krachující Van Helsing, který se nudí (nebo neumí, nebo obojí) je opravdovou rakví pro všechno kolem. Na jednu stranu v Hollywoodu letí režiséři, kterým nestačí 200 milionů. A na druhé straně ti méně šťastní nechají své herce bojovat v neudržované tělocvičně za nezbytného šera a zpomalovaček. Zvláštní země. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Obrovské nedostatky a nesmysly můžeme najít snad na všech frontách tohoto díla. Nesmyslné hlášky a dialogy postav, směšně vypadající upíři, kteří se chovají jako pětileté děcka, když nedostanou bonbon. Scény, při nichž teče krev, poznáte hned na první pohled, že je uměle světlá, vlastně ani nevystříkne a jen se objevil červený flek na krku nebo obličeji upíra. Nesmyslná hudba dobrá tak do akčních filmů, která absolutně nezapadala k daným scénám. Herecké výkony byly naprosto otřesné a ani jeden herec mě ničím nepřesvědčil, že by si zasloužil svůj honorář. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum. Mohol som si myslieť. Toto legendárne štúdio, vyprodukovalo niečo, čo má šancu dostať sa do nejakej encyklopédie tých najvýnimočnejších zlých filmov v histórii. Ale aj v tom musí byť niekto najlepší. Takže dajme si malý krvavý koktejl blbostí a majme sa radi. ()

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tam byl místo hlavního upíra chlápek v gorilím kostýmu s akvárkem na hlavě, mohl to bejt docela solidní sequel k Robot Monster. ___ "Upíři nesmí vejít do domu bez pozvání. Naneštěstí to neplatí pro veřejné prostory." "Dýka musí probodnout srdce a srdce je umístěno zde, kde je druhý knoflík upířího oblečení." "Mohl by být tím nejlepším upírem, kdyby přestal přemýšlet penisem." - Tak toto je pouze malý vzorek perel, kterými tento film hýří. Odpad dávám velmi málo, a proto s ním zde nebudu šetřit. Sice jsem se smál, smál jsem se hláškám, smál jsem se trapnosti, smál jsem se té naivitě, smál jsem se nehereckým výkonům a smál jsem se i nepřirozeným střihům, stejně tak jako otřesnému dabingu, ale zároveň jsem se nudil. Mělo to necelých osmdesát minut, ale byla to prostě nuda. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola teda blbosť! Jednak príbeh ktorý je tak nudný, že viac ako na obrazovku budete sledovať na hodinky či pohybujúci sa kurzor v prehrávači. Jednak akciou ktorá síce nejaká bola, ale absolútne nefungovala a zapadla do priemeru nudy. Dialógy a monológy dorazia aj tú poslednú štipku odhodlania dopozerať tento film. Jediná vec, ktorá na mňa jemne zapôsobila aj to len na chvíľku boli súkromné orgie. Na hviezdu však film nemá nárok. Ten 10% raiting je úplne precenený. ODPAD! ()

Reklama

Reklama