Reklama

Reklama

VOD (1)

Atraktivní filmový titul, který je určen širokému okruhu diváků. Ming, zlý vládce planety Mango chce zničit Zemi. Zarkov, vědec z NASA, požádá bájného Flashe Gordona, aby pomohl zachránit zemi. Uvidíme záhadnou a stále žádoucí Ornellu Muti po boku Maxe von Sydowa. Jde o jeden z nejdražších projektů v dějinách kinematografie. Sugestivní hudbu nahrála skupina Queen. (Film & Video Studio Prague)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (366)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Já to beru jako docela roztomilou taškařici s nadsázkou, která si utahuje sama ze sebe. Vynikající je hudba Queenů, za tu bych dal *****, ale hodnotí se tu film. "Flash, I love you, but we have only fourteen hours to save the Earth." :)) "Will you destroy this planet - Earth?" (zní to jako krknutí) ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tento film je dokonalým mixom humoru, efektov, sci-fi a komédie. Nemôžem, musím tomu nasoliť 5*. Je to proste klasika, ktorú som videl prvý raz až teraz (2010), vtedy kedy má film 30 rokov. A nič ma na tom nenudilo. Akcia na tú dobu božská. Náhodou som na tento film narazil, keď niečo na ČT1 začínalo. Vyzeralo to zaujímavo. Pokračovalo to a každou minútou to bolo lepšie a lepšie. Chcem to vidieť znova a znova. Čo by som tady mohol ešte vynachváliť sú perfektní herci, počnúc blonďáka Sam J. Jones. Hlavné ženské Duo Melody Anderson a Ornella Muti ma úplne dostali do kútika. Ozaj, jedna krajšia než druhá, obidve mali svoje kúzlo (Muti ale jednoznačne víťazí). Mačacie oči Ornelli Muti ma dokázali ku kreslu pripútať a zabezpečiť, že aj v trochu nudných pasážiach ma jej pohľad, herecký výkon a vzhľad vždy nadchol. Tento film je pre niektorých možno trocha nestrávitelný, je to sci-fi magorina, béčkový (s)hit, ale má to grády a šťávu, má to skvelý humor a výborných hercov. Film založený na miniatúrových efektoch, žiadne CGI efekty. V tom sa to kúzlo nikdy nestratí. Nikdy sa už nič takto béčkové nenatočí a preto za 5*. /95%/ Treba podutknúť ešte výbornú hudbu od skupiny Queen - Flash ááááá. ()

Reklama

Raven0 

všechny recenze uživatele

Kvalitní sci-fi trhák? Ne! Klasické sci-fi béčko? Jasně! Sranda všude kam se podíváš! Legrační herci a jejich výkony, legrační kostými, legrační chlapíci s křidýlkama a legrační scénář. Sam Jonesů je jako Flash naprosto dokonalý, svým způsobem :-) Jen... ta legrace po čase vyprchá. Na směšnost snímku si bohužel po čase zvyknete a nové "gagy" přicházejí jen sporadycky. Postupně se přestanete smát a začnete se nudit. Škoda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem, ze tenhle film je blbost, ale takova ta zabavna blbost, jenze tohle moc zabavny nebylo. Navic me zklamala i hudba od Queen, pac jedina pisnicka tu je "Flash aáá" a jinak je film prakticky bez hudby. Predstavitel Flashe je navic desne topornej a ani Sydow nic moc nepredvadi. Cisar Ming prakticky celej film jen keca. Navic ani neni film moc sviznej a krome par svetlejch momentu, par vtipku a par zajimavejch scen se celej film desne vlece. Necekal jsem nic extra, ale i tak me film docela zklamal. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, kterým dáte tři hvězdy proto, že vás moc neuchvátily nebo jim pár věcí chybělo. Pak je tu ale Flash Gordon, který je už od začátku na té tříhvězdičkové úrovni a vůbec si s tím neláme hlavu. Mě celým filmem doprovázel ironický smích, který jsem nemohl vypudit i v těch nejserióznějších scénách. Zůstane nám asi tajemstvím, jestli tvůrci tenhle výsledek zamýšleli, či ne, ale i tak je to slušná sci-fi (komedie) s natvrdlým fotbalistou, šíleným vědcem a démonickým imperátorem. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (37)

  • Producent Dino De Laurentiis doufal, že se režie ujme Federico Fellini. Fellini přispíval během Druhé světové války do původního komiksu. (HellFire)

Související novinky

Zemřel režisér Mike Hodges

Zemřel režisér Mike Hodges

21.12.2022

V požehnaném věku devadesáti let odešel britský režisér a scenárista Mike Hodges, znám především díky filmům jako Flash Gordon a Pomsta bratra. Informaci médiím předal filmařův kolega a dlouholetý… (více)

Zemřel herec Max von Sydow

Zemřel herec Max von Sydow

09.03.2020

Ve věku 90 let zemřel legendární herec Max von Sydow. Sydow se narodil ve Švédsku, významnou část svého života však strávil ve Francii. Významně spolupracoval například s režisérem Ingmarem Bergmanem… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama