Reklama

Reklama

Kdo si hraje, nezlobí

  • USA Down and Derby (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dospělí chovají jako děti... Phil, spokojený otec a manžel, skrývá velkou křivdu - na střední škole jej ve sportovním souboji porazil nováček Ace. Když se po letech oba znovu setkají při závodu svých dětí, Phil konečně dostane šanci srovnat skóre. A tentokrát chce zvítězit za každou cenu! (oficiální text distributora)

Recenze (10)

choze 

všechny recenze uživatele

Námět byl fajn, ale scénárista bohužel valil podle klasické, notně okoukané šablony a za humor s režisérem považují trapné přehrávání dospělých herců a ucpaný záchod. Aspoň s tím finálním závodem si mohli víc vyhrát, proboha. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Další česká perlička v podobě překladu originálního názvu. Musím říct, že do poloviny jsem se mírně bavil, pak to pomaličku začalo upadat. A za titulkama kdy si hrál Kyosho Yakimoto s dráhou a zkoušel autíčko a dal svému synkovi peníze aby ho neotravoval, tak to byla poslední kapka. Každopádně předvídatelný děj, a hlavně po tom co těm třem odjeli manželky téměř žádná zábava. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ach ti mužští, jsou stále jak byli jako kluci. Ach ty ženy, jsou stále jako holčičky. Takže výsledkem je klišé - teprve v dospělosti poznáte, jaké jste byli i jako děti. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Béčkový rodinný film napísaný a natočený podľa príručky pre začínajúceho filmára. Ešte stále som v šoku, že sa na tom obaja moji rodičia (50 a 45) úprimne bavili. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu pôsobí vcelku príjemne, ale potom to celé skĺzne do amerického odpadu a trápnych vtípok. Bohužial až záverečné chvíľky sa mierne priblížia k priemeru. ()

MikeMyers 

všechny recenze uživatele

Nuda, hodinu a ctvrt stavi auticko a pak je za 5 minut po všem ,dobrý námět ale nakonec uplne odfláknutý,lepsi scenar by napsali i deti ve slohu. ()

Reklama

Reklama