Reklama

Reklama

Intacto

Trailer

Obsahy(1)

Každý má svůj osud. On jediný je nedotknutelný. Dokud se štěstí nestane příčinou jeho pádu. Mají dar okrádat jiné o štěstí a ještě na tom vydělat. Tomas přežil leteckou katastrofu, Federico zemětřesení, Sam vojnu a Monica dopravní nehodu. Tomas se živí zlodějinou, Federico je pojišťovací agent, Monica pracuje na policii a Sam pátrá po lidech, kteří mají tentýž dar jako on - štěstí. Svůj osud pak pokouší ve hře na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MIGHTTREE

MIGHTTREE (hodnocení, recenze)

personal: Beru tento snímek a jako přelomový pro mou osobu, takže nedat najevo své sympatie by nebylo upřímné.

personal

personal (hodnocení, recenze)

Perfektní stylová jízda, která nemá chybu, někdo prostě potřebuje víc než štětstí, aby dosáhl svého!Fresnadillo nechává svého hrdinu v neustálém napětí, krev se vaří a kohoutek povoluje(perfektní vyvrcholení s Maxem Von Sydowem, nebezpečný muž) vím, chápu, rozumím ,někomu připadá strašně neotřelé, snímek vznikl jako odtstrašující stránka hazardních her a trochu tej lidskej psychiky, prostě bolestivá srdeční záležitost.

Související novinky

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Reklama

Reklama