Reklama

Reklama

Poolhawooseu

(seriál)

VOD (1)

Epizody(16)

Naivní scénáristka si vyrazí na zahraniční dovolenou a po návratu domů zjistí, že nemá kde bydlet. Nezbude jí, než si svůj domov vybojovat zpět. (Netflix)

Recenze (17)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Seriál, který je nejen nesmírně romantický, ale od začátku do konce také vtipný. Ideálně nakombinované veselé a vážné pasáže, vynikající hudba a báječné herecké obsazení. Příběh se musí brát sice trochu s nadsázkou, ale je chytlavý a nenudí. Musím souhlasit, s tím, že kamera nebyla úplně dokonalá. Na druhou stranu herecké výkony byly nadprůměrné. S Hye-gyo Song jsem se setkala poprvé a udělala na mě dojem. Rain je svým způsobem jedinečný. Konečně jsem také spokojená s koncem. Moc pěkné, 5*. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. Smála jsem se. Kroutila nad nimi hlavou. Byla jsem překvapená některými činy. Trochu mi přišlo, že se celý seriál jen křičí, čistí zuby, uklízí a jí. Ale to zase tak nevadí, protože i přes tento dojem je to velmi příjemně koukatelné. Velmi mě pobavilo, když "slípka" nesla babi na zádech do domu; i když to tady trochu spadlo do grotesky... Myslím, že abyste si užili sledování tohohle seriálu, musíte mít po boku trochu romantické nálady, chtít vidět dva lidi jak se pomalu slibižují, nebát se trochy romantiky a ujetého humoru. Co mě rozčilovalo, byla občas splašená kamera. Přijde mi, že to s ní v Korei ještě nemají pořádně vychytané... Ale hlavním představitelům to spolu slušelo, takže promíjim. Něco za něco :-) Ale co neprominu, jsou ty ujeté polibky. Už by je někdo měl naučit, jak mají polibky vypadat! Polibek není, když k sobě dva lidé přitisknou rty a půl minuty je mají k sobě přitisknuté... Sakra už! ;-) Na tohle jsem prostě vysazená. Když už polibek, tak ať to nějak vypadá... Ale zase je pravdou, že tento nedostatek kompezují štěněčí výrazy, které Rain používal, vždycky když jsem je viděla, musela jsem se umívat, ne-li smát. Jo a teď si vzpomínám, co mě ještě během sledování štvalo - těhotná kamarádka s plochým břichem. Kde to dítě schovala? A vzhledem ke stopáži 1 hodina a kus na 1 díl... občas to bylo zdlouhavé. Přeloženo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Full House (풀하우스, Pul hauseu, 16 * 60min ) Smutek, pláč, štěstí, naděje a láska. Velice povedené Dorama s opravdu nádherným soundtrackem ♫ Geu Deh Ji Geum ♫ , zatím jeden z nejlepších, které jsem v Doramech slyšel. Jak již napsala Zíza v seriálu se jen jedlo, spalo, hádalo a uklízelo, ale v tak rozkošném a komickém podání od Han Ji Eun( Song Hye Kyo) a Lee Young Jae(Rain), že jsem každý díl sledoval s úsměvem na tváři a za jejich vtípky a grimasy dokážu odpustit i horší kameru. !!! Spoilert !!! Od 1 až po 10 díl se celkem nic nedělo a jen jsem sledoval již zmíněné uklízení a vtípky, od 11 do 14 dílu, seriál konečně zvážněl a poslední dva díly byly prostě nádherné a sledovat po celou dobu neschopnost hlavního hrdiny jak má vyjádřit své city a Han Ji Eun jak poskakuje kolem Lee Younga a za zády na něj dělá gesta a grimasy nemělo chybu. !!! End Spoiler !!! Když divák promine začáteční zápletku, která je trochu střelená a občasné protahování a hlavně opakování vtípků a naschválů, rozhodně se má na co těšit a celkově je FH pohodovým nenáročným snímkem, ve kterém se každá hádka nakonec urovná širokým usměvem. 80 % ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Tolik hluchých míst, tolik opakujících se situací. Tolik křiku, tolik uklízení. Tolik ústní hygieny, tolik... dosaďte si, co chcete. Nebýt tam sympatická ústřední čtveřice a příjemný soundtrack, tak bych to asi nedokoukala. Buď už jsem tak zmlsaná, nebo je Full House naprostý průměr. Nevím, ale jsem ráda, že už ho mám za sebou. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Nic úžasného to po dějové ani řemeslné stránce není, kočkování nehorázně roztomilé Hey-gyo Song a Raina je ale odzbrojující. Příjemná oddechovka, pokud už vám učení na zkoušky leze krkem. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale balím to ve čtvrté části. Telenovela je z toho cítit na sto honů, veškeré dění a způsob zpracování působí ukrutně umělým dojmem, prázdnotou, bezobsahovostí a hlavně se tu vlastně nic neděje, jen se dva chlapci a dvě dívky budou plácat ve svých citech a vztazích a mezitím se nekonečně dlouho škádlit a pošťuchovat. Hlavní dvojka sice není úplně nejhorší, ale to celkový dojem nezachrání a motivace pokračovat dále zkrátka chybí. Navíc i hudební podklad stojí za starou bačkoru. Možná to vše bude i rokem vzniku, vše působí jaksi nevyzrále a snad i trochu lacině. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný seriál, u kterého jsem se parkrát slušně nasmál (bezkonkurenčně nejlepší scéna je ta v posledním díle kdy Young Jae se strašně stydí ve stanu :DDD). Neskutečně mě rozčílil ten začátek, ale asi je v Koreji běžná věc, že vám kámoš může prodat barák bez souhlasu majitele, Vás. Jinak souhlasím se vším, co píše aboj,takže netřeba opakovat. ()

artemis2 

všechny recenze uživatele

Ji-eun pošlú jej "kamaráti" na výlet, ktorý akože vyhrala a kým je preč, vydávajú sa za vlastníkov jej domu a predajú ho. Počas cesty na domnelú dovolenku v lietadle Ji-eun stretáva známeho a obľúbeného herca, čo jej zmení život. Yeong-jae jej neskôr s neochotou požičia peniaze na hotel a návrat domov, keď Ji-eun zistí, že nič nebolo hradené tak, ako jej bolo povedané. Po návrate domov Ji-eun zistí, že jej dom je predaný a kúpil ho práve Yeong-jae. Ji-eun nemá kam ísť, tak jej Yeong-jae nakoniec dovolí ostať v dome, ale v pozícii jeho slúžky. Yeong-jae je už roky zaľúbený do dávnej kamarátky Hye-won, tá však ľúbi Min-hyuka (ten ale má rád Ji-eun) Pri "výmene názorov", keď ho Hye-won vyzve aby povedal pravdu, Yeong-jae povie, že ľúbi Ji-eun. Pod tlakom okolností tak Ji-eun a Yeong-jae uzavrú manželstvo, nie však skutočné,ale zmluvné na 6 mesiacov. A začína sa ich spolužitie...Seriál je milý, aj keď trochu nevyrovnaný, niečo mi tam proste chýbalo. V každom prípade je to vtipné, aj keď miestami ma ako ženu Yeong-jae a jeho správanie dosť vytáčali. Veľmi ma ale potešili herci v hlavných úlohách, do svojich úloh sa vžili a celkom dobre sa na ich výkony pozeralo. Celý seriál to bolo tak na 3,5* ale po zhliadnutí záverečnej časti 4*. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Seriál se mi hodně líbil. Dlouhou dobu ležel ve složce a vždy jsem rozkoukala něco jiného, ale jakmile na něj konečně přišla řada, frčel díl za dílem. Přečetla jsem si pár komentářů a musím uznat že souhlasím s horšími záběry a kamerou. Když se však podívám kdy se natáčelo (2004) nemůžu k tomu říct ani půl slova. Hudba skvělá, taky bylo dost úsměvné sledovat jejich účesy nebo styl oblékání, přeci jen teď frčí cosi úplně jiného. Co se týče příběhu jde o nereálné náhody, nepochopitelné reakce ale nic nového v korejském světě, jinak příběh zaujal. Samozřejmě hlavne nepochopitelné byly situace s rádoby kamarády hlavní hrdinky, ale zase vytvářeli taky vtipné části epizod. Rain mi ze začátku něčím připomínal Cohana vlastně netuším proč, ale nějak jsem si na něj zvykla. /SPOILER/ Bylo fajn sledovat jak se začínají mít rádi, obávat se o toho druhého, žárlit.. trošku chyběly nějaké ty romantické gesta, ale na druhou stranu tam bylo romantiky hodně i bez toho. Trošku jsem nechápala proč se rozvedli, když už se dávno měli rádi. Ale svým způsobem bylo pěkné, že začali znovu bez smlouvy. /KONEC spoleiru./ Bylo to roztomilé a vtipné. Seriál po této stránce nepostrádal nic. Jednou kouknu znovu, moc jsem si dvojici oblíbila. Aja Aja Fighting!! ()

Axineya 

všechny recenze uživatele

Jo tak v tomhle seriálu se opravdu jen jí a uklízí. Co proboha v tom baráku dělaj, že ho musej každej den leštit? Dejme tomu, že vyluxují, ale mýt každej den okna? Mimojiné se taky neustále křičí a stěhuje tam a zpátky. Pobavilo, že pokaždé když Young-jae přišel do pokoje, tak naštvaně s něčím mrštil o podlahu;D Jejich milostný čtyřúhelník taky stál za to. Neustále jsem přemýšlela, zda to dělaj naschvál, že když je ženská s chlapem, tak mluví zásadně o jiném a naopak chlap s ženskou probírá jen tu druhou. Vyjadřovací schopnosti Young-jae byly vskutku vtipné: Když už nevím co, řeknu jí, ať jde uklízet, když to nefunguje, tak něco naštvaně zařvu a když ani to ne, budu na ni házet psí oči. Na druhou stranu jsem i přes občasnej facepalm se celkem dobře bavila. Babča byla světová a hledání prstu v polévce bylo taky super. Celkově líbilo. ()

Magi90 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle seriálu jsem se nasmála :D Vážně vtipný a romantický seriál..:-) Herci úžasní a hudba nádherná.. ()

KeskarM 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení z roku 2004. Oproti současným doramám těžící především z vlastní chemie hlavní dvojice a jen minima vedlejších postav a omezeného množství doprovodné hudby. Průkopník rom-kom v korejské televizní tvorbě. I po letech vtipné. Je vtipné že Rain a Song Hye-kyo teď bydlí přímo přes ulici v Itaewonuu... po 13ti letech jsou z nich zase sousedi. ()

aboj 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť nudné, niektoré scény sa veľakrát opakovali, ale výkon hlavnej dvojice po komickej stránke bol bezchybný. Tí svojou mimikou, prehnanými, niekedy až hysterickými hlasovými prejavmi robili pre mňa seriál pozerateľným. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době korejský seriál, který si zaslouží označení komedie. Bavila jsem se od prvního dílu do posledního ("snové představy" Han Ji Eun mě dostávaly opravdu smíchy do kolen). Výborní herci, výborná hudba, skvělí humor. Jak už tu napsal někdo přede mnou, opravdu se tam neděje nic jiného než jí, křičí, uklízí a čistí zuby. A přece je to hlavně o lásce. Za mě přejasných 5*. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá. Ale takového uřvaného despotu, který by mě měl za uklizečku bych teda doma nesnesla. Možná, že frčeli v roce 2004. Hlavní hrdinka má krásnou povahu a moc příjemně se směje. Myslím, že by seriálu prospělo méně dílů. Ale to je korejský nešvar. ()

Reklama

Reklama