Reklama

Reklama

Cafe Flesh 3

všechny plakáty

Obsahy(1)

Cestování v čase, mluvící mozky, plastiky všeho, co lidské tělo unese a oscarová Sunset Thomas v hlavní roli kultovního kousku. Lidstvo přestalo být sexuálně aktivní a tudíž mu hrozí vymření, mluvící mozek musí zasáhnout a vyslat z minulosti vnadnou děvu Sunset, aby lidem opět připomněla smysl života. Vše se náležitě zkomplikuje, ale jak je známo, účel světí prostředky a Sunset nakonec uspěje. (playboxguest)

(více)

Recenze (2)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V roli vypravěče mluvící mozek, cestování v čase a budoucnost horší, než konec světa, lidé přestali být sexuálně aktivní a jsou de facto frigidní, což vede k vymírání populace, je tudíž třeba aby mluvící mozek zasáhl a vyslal do této nerůžové budoucnosti dívku z minulosti, dívku krásnou (alepoň pro milovníky PVC) a evidentně i dívku chytrou, jelikož toho moc nenamluví, ale raději rovnou jedná, co jí také jiného zbývá, když je proklatě nadržená a má jen málo času na záchranu světa. V hlavní roli kultovního sci-fi již zmiňovaná, "napůl člověk napůl umělá hmota" Sunset Thomas... Kultovní kousek a legendární klasika v mé sbírce :-D ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

[Na doporučení playboxguest] Vtipné. Jak často se vám podaří opíchat Smrtku? Herecké výkony nic moc, ale o to tady přeci nejde, že? 60 % ()

Reklama

Reklama