Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vášnivý surfař a vynálezce šílených a všemi odmítaných přístrojů Edison (Scott 'Carrot Top' Thompson) trpí se svými dvěma přáteli v děsném podnájmu a život tráví hledáním stále nového zaměstnání, než jednoho dne spraví auto milionáři (a také rovněž surfaři) Armandu McMillanovi. Ten si oblíbí Edisonova tvůrčího ducha natolik, že mu po své smrti odkáže svou továrnu. Tam Edison vnese nový vítr a nastartuje ekonomický růst, svým vystupování si získá i zaměstnance a členy správní rady. Až na jednoho - McMillanův synovec se nehodlá smířit s tím, že mu strýc odkázal jen svůj surf a hodlá Edisona poslat ke dnu... (Ertai)

(více)

Recenze (4)

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Film o bláznivom mladom vedátorovi, ktorý zničoho nič musí prebrať obrovský podnik. Jeho nápady sa síce podarí uskutočniť, no niektorí ľudia sa budú snažiť zruinovať ho a poštvať proti nemu jeho vlastné vynálezy. ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Jo, řeknu na rovinu, je to blbý. Vaše hodnocení bude odvislé od toho, za jak dlouho vám hlavní, věčně se děsne pitvořící, hrdina začne lézt na nervy. Na druhou stanu musím uznat, že to jako oddechová komedie tak stašlivé není a párkrát se vyskytl celkem slušný vtípek. Na místo v IMDB bottom 20 bych to rozhodně neviděl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama