Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byl sirotek a říkali mu Prcek. Byl nejneposlušnějším chovancem sirotčince. Láska a něha byly pro něho nepoznanými city až do chvíle, kdy si ho adoptovali manželé Healyovi. Adoptivní matka však o něho nestála a jediný, kdo ho má rád, je otec Ben. Chlapec už vyrostl, teď mu říkají Junior a žijí jinde. I nadále však překypuje přebytkem energie, temperamentu a zlosti. V této části se Junior zamiluje do Tiffany, která si ho vůbec nevšímá, ale všímá si dalších třech chlapců, kteří jsou jeho rivaly. A to znamená válku! Válku proti skautovi jménem Duke, proti hokejistovi Blaneovi a proti Corkymu. Junior je všechny chce trumfnout a je mu absolutně jedno, jakým způsobem. Je totiž více než jisté, že nejkrásnější děvčata vždy přitahují ti nesprávní muži... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelé jedničky a dvojky to zabalili, a dobře věděli proč. Navíc pokud během dvou minut nepochopíte jak to celé dopadne, jste vážně lůůůůzr. ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Kurva to byla kokotina, ten malej parchant teda vůbec nevypadá jako svině a hrál jako malej retard, v minulých dílech byl daleko lepší herec, i když taky hrál hovno, ale aspoň vypadal jako hajzlík, co se týče ostatních taky ty hrajou jako malý děcka a ještě dělaj blbý držky a pokaždý když prohrajou nebo je tam sejme ten prcek, tak s tam div nerozbrečej. Děj je samozřejmě taky absolutně trapnej a ani ty sviňárny nejsou nic extra, ale jelikož jsem nic nečekal, takjsem nebyl ani zklamanej, spíš znechucenej. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohoto spratka bych třískal hlava nehlava.!!! Ale toho předchozího, ten byl moc sympatický, tohle je jen slátanina stavějící na úspěších jedničky a dvojky... :-(( ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Děs běs. Předchozí dva filmy byly celkem povedené, ale tohle ? Aby v tomhle díle hráli jiní herci, to fakt ne. Jedině Jack Warden se vratí z předchozích dílů, to ale film nezachrání od katastrofy. Vtipných scén zde bylo málo, asi tak 2 scény, které moc neoslnili. Za snahu, ikdyž marnou dávám 8% = odpad! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako je to fakt sračka co si budem, ale dostávalo mě jak ten malej skunk vyřídil všechny ty zmetky co chtěli tu holku a pak ho ta holka poslala do prdele. To bylo moc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Popri skvelých dvoch prvých dieloch je tento snímok už len pololacne vyzerajúcim paskvilom, ktorý ale občas dokáže pobaviť. Občas. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

1* - len za pár vtípkov, inak je to fakticky kravina, ktorá trpí infanfilným humorom a scénami, nad ktorými len môžete povedať: kto mohol takúto kravinu niekedy nakrútiť? Jasné, že Američania :) /20%/ ()

xerno odpad!

všechny recenze uživatele

Se sobě divim, že jsem to vůbec dokoukal až do samého konce. Proboha, tak špatný filmy přece nemůže mezi lidi, a zvlášť pro děti !!!!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

Reklama