Reklama

Reklama

Po(d)vedená charita

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vince, Renee a Henry jsou bývalí parťáci ve zločinu, jejichž cesty se rozešly. Renee vstoupila do kláštera, Vince je ve vězení a z Henryho se stal bezúhonný občan. Ale příležitost dělá zloděje a láska k penězům nerezaví…
O dva roky později: Vince je na svobodě, připraven investovat své ulité peníze do dalšího geniálního podvodu. Ničivý hurikán, který se přežene v jižním Pacifiku, spustí jeho fantazii na plné obrátky. Vymyslí fiktivní nemocnici, která byla zničena a potřebuje peníze na obnovu. Z Renee se stane přesvědčivě zoufalá zdravotní sestra Angel Hope, úplná Matka Tereza – jen trochu mladší a víc sexy. Sehraný tým podvodníků, zkorumpovaný politik, dobře vymyšlená reklamní kampaň. A důvěřiví lidé mohou začít posílat finanční dary… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Smok 

všechny recenze uživatele

Tesne po zhliadnutí mám pocit, že aj tie 2* sú veľa. Nápad za moc nestál, herci taktiež, a komické momenty by som spočítal na prstoch stolárovej ruky. Ako vidno aj podľa hodnotení, niekto si to užije a niekto bude chodiť fajčiť a časté hluché pasáže pretáčať. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Trojice nesympatických podvodníčků při poslední akci (už ta sama o sobě je hodně šílená, protože prodávají přístroj na teleportaci!) nemá takové štěstí, a jednoho z nich zavřou do vězení. Zde ale tento vymyslí geniální plán na vydělání peněz - založí nadační charitativní fond, jemuž zdání serióznosti dá nějaký řád jeptišek... Ale opět vše dopadne jinak, než čekali. Problém s touto komedií je dvojí - příběh se láme na dvě nestejné části, a navíc hlavní postavy jsou hodně nesympatické. A hlavní holka není sexy, ale vypadá jak z Perlovky. A vtipný to není rozhodně, možná tak pro Němce. ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Odporne nudný film, z divnými hercamia ešte divnejšími hereckými výkonmi. Take niečo sa len tak nevidi. Zmátený scénar a zlá režia. Ma to aj svetlé stránky, ale nestoja za reč. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama