Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Připravte se odhalit úžasné zázraky ve Světě kolem nás! Připojte se k Púovi a jeho partě, která se pokouší rozluštit některé z nejtajemnějších hádanek přírody. Pomoze jim vypátrat, proč všechny včely ve Stokorcovém lese najednou zmizely. Experimentujte s magnety a světlem při hledání ukrytých pokladů, vyřešte tajemství Tygrova mizejícího stínu a další vzrušující dobrodružství. Zjistíte, že když se dobří do běčeho pustí společnými silami, odhalí široširý svět plný legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

otík 

všechny recenze uživatele

Koupil jsem tříletému dítěti DVD s výběrem dílů z tohoto animačně zcela jiným stylem než starou dobrou tužkou dělaného seriálu. Animace pro dospěláky je teda úděsná, dnešním děckám je to ale asi jedno. Co zásadně potěší je český dabing, který je na vysoké úrovni díky hlasům, které známe z původního kresleného seriálu. A sem tam je k vidění zajímavé poučení nebo vtípek. Pro děti předškolního věku OK, jinak děs. Hudba: Andy Sturmer PS: Díly na DVD: Obryně Gábi, Prasátko se bojí bouřky (S01, E13), Ijáček na Měsíci, Rú roste do země (S01, E16), Ijáčkův nový domeček, Králíkova dokonalá dýně (S01, E17). Viz - http://www.imdb.com/title/tt0805905/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1 Jinak samotný seriál je pro děti kolem 6 věku naprosto neškodný, nápady jsou občas pořádně praštěné a animace těžce počítačová, ale pořád je to takové milé a děti to baví. No tak proč nakonec ne? Dabing ovšem parádní, to klobouk dolů. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Medvedíkovi Pú a jeho kamarátom zo Stokorcového lesa 3-D príliš nesvedčí a po animačnej stránke je seriál oveľa slabší než klasicky animované príbehy o Púovi z posledných rokov. Tiež mám pocit, že niekedy až trochu príliš podceňuje svojich najmenších divákov, podobne ako Mickeyho klub. Na druhej strane formou detektívneho pátrania, rôznych hádaniek, ale aj pesničiek je to pre deti asi dostatočne zaujímavé, zábavné či poučné. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Tohle má od skutečného Medvídka Pú opravdu hodně daleko. 3D podoba, absolutní absence vtipu, poezie, nebo klasické dojemnosti udělala ze seriálu jen dalšího hloupý animák z dílny Disney Channel. Nicméně tu a tam se nějaký díl povede, a děti se i třeba trošku pobaví. Ale to je jediný důvod proč nedávám této mutaci klasiky odpad!. Všechna ta modernost, rychlost a dynamičnost naší doby mě už často unavuje. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Můj vztah k Medvídkovi Pú je řekněme poněkud komplikovaný. Pokud se tak dá nazvat stav, kdy od prvního seznámení (tj. asi tak šesti let) nechápete, proč byste na tom sakra měli vidět něco roztomilého, když se tam všichni chovají buď jako úplní blbci, nebo se rovnou vzájemně šikanují a chovají se jako asociální kreténi (dobře, to poslední mi došlo později, stejně jako že jednotlivé postavičky buď na něčem jedou, nebo mají jasnou psychiatrickou diagnózu nebo alespoň poruchu osobnosti:)). Faktem je, že díky tomu mi tohle využití značky - kde není žádný ubohý retardovaný chlapec, který ještě v deseti letech píše jen tiskacími písmeny a ještě špatně (nebo je to disgrafik, nebo je to rafinovaná obžaloba britského školského systému...) - přišlo jako nejlepší, jaké jsem viděl:) Jasně že to s původním Púem nemá nic společného, ale na druhou stranu je vidět, že si konečně někdo dal práci, aby vytvořil něco, co má hlavu a patu, a kde samotný Pú k něčemu je. Gábi a její Koumáky, kteří používají svoje hlavy, a zažívají všelijaká možná i nemožná dobrodružství (OK, uznávám, díl, kde se z nich díky meteoritu stanou superhrdinové, byl trošku velká divočina:)), naše holky zbožňují, a já zas po nějaké době nemusím při objevení loga Disney přepínat program. A ještě něco - srovnáním tohohle a Mickeyho Klubíku dospívám k jednoznačnému závěru, že oku libá grafika šla tehdy udělat, takže Klubík je zkrátka a dobře odfláknutá vymývárna mozků, ze které bolí i ten zrak. Pro Koumáky a jejich "zapoj mozek, cink, cink, cink" ode mě 80%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Moji kamaráti Tiger a Macko Pú" stratili v tomto lacnom 3D animovanom prevední veškeré svoje kúzlo. Vôbec sa mi to nepáčilo. Pridávam ku komentáru aspoň českú verziu úvodnej skladby, ktorá tiež za moc nestojí: "Zas jdou Tygr a Pú, s těmi se já kamarádím. Pojď blíž nebo neuvidíš jak svět oběvují a jak řádí. Když mě nic nejde stůj co stůj pomůže Pajda můj, Prasátko, Fufík či Rů. Ijáček mi zahíká, Králík uchem zahíbá. Pojď s námi do her a snů! Hej, hej bude den medovej, tak si hrej, tak se směj spolu s námi. Jdou moji Tygr a Pú. Moji Tygr a Pú. Tvoji Tygr a Pú. Naši Tygr a Pú!!!" * ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama