Reklama

Reklama

Jiang jian 2: Zhi fu you huo

  • Hongkong 強姦 2制服誘惑 (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Druhý díl má v podstatě stejnou dějovou kostru jako první. Jen je to mnohem méně atmosférické a o to víc vtipné. Tradiční hongkongský humor, který často nechybí ani v těch nejdrsnějších HK cat III exploiterech, se objevuje právě i zde mírou vrchovatou. Musím však uznat, že mi nijak nevadil a film pro mne vyzněl spíš jako taková hodně černá komedie. Ti dva potrhlí grázlíci prostě nemají chybu a hlavní herečka hrající policistku, které onen vyšinutý sexuální deviant zabije sestru, je prostě k sežrání ... ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

V pořadí druhý z filmů pentalogie Rape by an angel s podtitulem The uniform fan. Hlavním (záporným) hrdinou je zubař posedlý dívkami, které nosí nejrůznější druhy uniforem... ty pak znásilní a zavraždí... když se jednou z obětí stane i mladší sestra policejní vyšetřovatelky, obrátí zubař svůj zájem právě na policistku... Narozdíl od prvního filmu, druhý díl je odlehčen komickým prvkem v podobě dvou kriminálníčků, z nichž jeden se zamiluje právě do policistky čímž nejednou zkříží vrahovi cestu... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré, jak první film. Ano, máme tu nádhernou Athenu Chu, která se v žádném případě neodhalí, tak jak jsme mohli vidět ve filmu prvním od jiných hereček, takže nám musí ve finále stačit záběr jen na její podprsenku. Musím upozornit, že film není taková komedie, alespoň pro mě, nějaké vtipné scény tam jsou, ale hodně věcí mě spíš nudilo, ale když beru v potaz, že na film nebylo dost financí, tvůrci byli rádi, že přitáhli velmi známou a překrásnou Athenu, ostatní složky velmi trpěly. Pro mě to byl podprůměr, 40 % ()

Reklama

Reklama