Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

V roce 2031 již Zemi nevládnou příslušníci lidského pokolení, nýbrž přerostlému hmyzu podobná stvoření zvaná Blue. V troskách měst a v odlehlých oblastech se stále místy ukrývají živořící skupinky lidí, ovšem hlavním útočistěm druhu Homo sapiens sapiens se stala vesmírná stanice Druhá Země. Ze stanice jsou na Zemi pravidelně vysílány vojenské jednotky, jejichž úkolem je dopravit zpět tzv. „spáče“ (Sleepers), tedy osoby, které byly na záčátku století kvůli nevyléčitelné nemoci uvedeny do stavu hibernace. Jedním ze spáčů je i mladík Judži Kaidó a v jednotce, která má zajistit také jeho přepravu, je rovněž blonďatá Marlene Angel. Začíná jejich boj o přežití. (yenn)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Valgaav

Valgaav (hodnocení, recenze)

Veliká škoda že tohle anime nemá dodělaný CZ titulky až do konce. Nechápu vůbec že s tím někdo v půlce překladu seknul když to má celkem slušní ohlasy. Já se na tohle anime dost těšil už se na něj chystám asi šest let, byl jsem dost zvědavej na hvězdnou pěchotu po Japonsku :D Lidi nevíte jestli to je někde celý na hardsubu cz v dobrý kvalitě , nebo  třeba nenašel někdo i ten zbytek těch titulku ?

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

AnimeFan: No tak zse tolik přiteplený nebyl dkybych ho měl třeba srovnat se Shinjim tak.....

 

 

No ale k tomuhle hlavní hrdina mně zrovna opravdu taky není smypatický halvní hrdinka také ne... tka proč dávám pět především tady kvůli atmosféře, která je naprosto temná a naprosto vynikajcí.

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

Proč je v hlavní roli zase takovej přiteplenej hysterickej píčoid? A proč má každá příšera uprostřed hlavy kundu?

Reklama

Reklama