Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kovboj Duke (John Wayne) přijíždí z Montany do San Francisca, aby získal peníze za prodaného koně. Setká se s hvězdou místního zábavního podniku Flaxen (Ann Dvorak) a zamiluje se do ní. O její přízeň ale musí bojovat s boháčem a majitelem varieté Titem Morellim (Joseph Schildkraut). Do soupeření obou mužů zasáhne příroda, když zničující zemětřesní v roce 1906 téměř srovná San Francisco se zemí. (rikitiki)

(více)

Recenze (7)

Flego 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný názov je zavádzajúci ( hoci má svoj význam ), drvivá vačšina filmu sa odohráva v prostredí barov a je akýmsi konkurenčným súbojom dvoch kohútov na smetisku. Film sa odohráva v San Franciscu z roku 1906, kedy postihlo mesto ničivé zemetrasenie. Kombinácia žánrov western/muzikál je úplne vedľa, ak teda neberieme kovbojský širák za western a pár barových pesničiek za muzikál... Snímok je síce po technickej stránke dobre natočený, jeho príbeh je však len takým priemerným nahliadnutím do filmografie Johna Waynea. Prvý komentár. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zlatokopka mezi dvěma muži mě nijak nepřesvědčila, že právě kvůli ní se ti dva chlapíci rvou o větší kus San Francisca, aby chamtivou subretu získali pro sebe. Scéna zemětřesení v San Franciscu je poměrně realistická, ale je krátká a nezachrání snímek zoufale nudný neustálým váháním hrdinky, která z těch dvou peněženek, které se jí tak ochotně otevírají, je více naditá. /7. 9. 14./ ()

Mol 

všechny recenze uživatele

YOU'RE NICE GUY TITO. SOMETIMES! THE ANSWER IS YES! Mno Tito byl sympaťák a vůbec mi nevadil. Vlastně byl i hodnej, když vyplatil pana Johnnyho. Mu to ovšem nestačilo a tak se mu musel začít srát do holky. Jak už to tak bývá v životě muže. Láska je nemoc a všechno zničí. Co si budeme povídat, Flaxen toho jen využívala a doufám, že jí oba pánové pořádně za ty prachy vymr.. ehm zneužili. Coura jedna. ()

Reklama

Reklama