Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Michael Bookman je povolán ke zneškodnění časové bomby v jednom sportovním baru. Než se mu podaří operaci dokončit, dostane zprávu. Teroristé umístili dvě a půl tuny výbušniny na stadion, kde jeho žena a syn sledují významné fotbalové utkání. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +David Arquette, zběsilé tempo -televizní, takže je to poznat na rozpočtu/// Nevím co proti tomu máte. Na televizní thriller je to hodně dobré. Dost akční natolik, abych se nenudil, dost napínavé natolik abych nebyl schopen odvrátit zrak a hlavně je to krátké. Právě díky tomu zde nejsou slabá místa a není čas se zastavit a vykecávat. Zpracováním se to sice rovná nějaké obyčejné televizní kriminálce a skoro to vypadá jako jedna epizoda ze seriálu, to mi ovšem nejak nevadí a u filmu jsem se docela dobře odreagoval./// Celkem 73%/// ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sutherlandovský hustoseriál převedený do televizního filmu, až na to, že jakžtakž drsného alkáče Kiefera nahrazuje kašpárek David Arquette...a že by to filmu nějak prospělo, to tedy nee. Prostřihy na zápas jsou taky jaksi sterilní, a i když nemůžeme chtít podobný žvanec jako v Any Given Sunday, alespoň Posledního Skauta bychom si zasloužili. Pár efektních vychytávek se najde, třeba uložení bomb bylo opravdu fajné, práce s všudypřítomnou arabskou hrozbou byla taky svým způsobem originální, a teď už by mělo přijít to hlavní ALE, že?:) Dobrá tedy... ALE od určité chvíle (tak poloviny filmu) se nedá nevidět jisté věci předem a když se přidají i logické chybky a chybičky, dojde vám, že ty drsné prostřihy a práce s kamerou jsou jen trapné divadýlko, a že i stařičká Exploze nebo Zděšení vás braly podstatně víc. Přinejlepším 40%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět, jak by se něco podobného povedlo teroristické buňce, ale takovéhle detaily nechám stranou. Nic to nemění na tom, že film je velmi televizní a atmosférou má, co dohánět za pořádnými teroristickými filmy. Jednoduchý příběh bomby na stadionu a agenta, co se snaží zachránit nejen lidi na stadionu, ale hlavně svojí manželku se synem. Teroristé zde vědí příliš a jsou neustále krok před svými pronásledovateli. Trochu více odhodlání a riskování v předem jasném filmu by rozhodně jedině potěšilo. Snad příště. ()

tron 

všechny recenze uživatele

ČASOVANÁ BOMBA (... tiká, exotika, erotika...) už krátko po úvodných titulkoch svojím pochabým scenárom (tak úsmevne sa snažiacim o čo najvýraznejší realizmus) prekročila v mojich očiach hranicu, ktorá sa neprekračuje, čo malo za následok, že po zvyšok minutáže som sa na ňu už ani nehneval a nevyčítal jej logické bizarnosti. Iba som sa bavil kúzlom nechceného. Iste, hrozba terorizmu je stále väčšia a je zaujímavé skĺbiť ju so štýlom „24“ a dodať chuť dokumentárneho štýlu „z pohľadu okoloidúceho“ Jasona Bournea. Ale. Lacná televízna produkcia a ešte lacnejšie herecké obsadenie (David Arquette a Angela Bassettová) z toho robia oplašený cirkus, ktorý je naozaj už iba úsmevný. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušnej televizní akčňák o kterým by se dalo říct, že v rámci daných možností dokázal vytěžit z minima maximum a to nezbývá, než v daném žánru plném klišé rozhodně kvitovat.70% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Slušne natočený televízny thriller, kde niet času na nudu. Agent z protiteroristickej jednotky Bookman ( Arquette ) sa snaží zlikvidovať bomby umiestnené na štadióne plnom ľudí. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Jedna velká deus ex machina... Je libo rentgen? Hups, kde ho vzít??? Třeba by si hráč mohl zlomit nohu a komentátor zápasu hlasitě volat po RTG... lol... ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako mohlo vzniknúť niečo tak naivné, bez poriadneho deja, dialógov so zlým scenárom. Prehnaný amerikanizmus, aj keď pod kanadskou taktovkou. Z celého filmu si odnášam len zaujímavé rozmiestnenie bômb teroristami. Čím menej týchto filmov bude, tým lepšie. Mám rád kratšie filmy skôr, ako by v nich mali byť zbytočnosti, ale aj dlhé, ak to stojí za to. Tu však musím priznať, zbytočný bol skoro celý film, až podotýkam na to rozmiestnenie bômb ma nič nezaujalo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nemám veľmi v obľube televízne filmy, ale tento ma milo prekvapil. Nadupané tempo doslova bez oddychu sa zastaví až pri záverečných titulkoch. A takto by to pri podobných filmoch malo byť. Skvelý imidž tomuto dielku kazí zopár nelogičností, tie mu však vďaka miere poskytnutej zábavy odpúšťam. ()

raffspIn 

všechny recenze uživatele

Bezduché plácání pořád do stejné vody. Slabá kamera. Patetické prvky které se oběvují téměř ve všech podobných filmech. Nesmyslné, nereálné, nelogické a tak dále, však to znáte. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Banda dementov s pokrociloym stupnom mentalnej retardacie sami seba nazvali teroristami a umiestnili bombu na stadione. A podarilo sa im nejakym omylom splasit rezisersku lamu, ktora sa vola Stephen Gyllenhaal, aby im tuto kravovinu natocil. No hroza, ktorej sa treba velkym oblukom vyhnut, lebo je to zbytocna strata casu. 0 % ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo, na to že je to TV film to má po celou délku docela dobrý spád - pořád se něco dělo a bylo to v pohybu. David Arqutte mě příjemně překvapil a i když se nejedná o bůhvíjaký akční thriller myslím si že si to 50% procent určitě zaslouží. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Miestami som mal pocit, že to je celkom dobré, ale vzápätí som sa vždy presvedčil, že to tak nie je. Ničím zaujímavý B-čkový film. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

No, jak bych to vyjádřil. Potenciál má tento film docela dobrý, je to vcelku "v klidu" na dokoukání, ovšem závěr ten zbytek zážitku zcela dobije. Jednou za dlouhej čas se na to dá kouknout... [4/1O] ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen asi od 30.minuty, ale myslím, že to mi bohatě stačilo, typický americký "teroristický" film s happy endem, který byl jasný od tý doby co jsem to viděl, no co dodat, děs a hrůza, takovýhle filmy bych zakázal vůbec točit. ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Na televizní film to je ještě celkem snesitelné. Nebýt nesmyslného obvyňování skoro všech pyrotechniků, prostřihů na fotbalový zápas a nevhodně zvoleného Arquetteho mohlo být hodnocení vyšší. ()

Reklama

Reklama