Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byl Matt Mathews malý chlapec, zemřela jeho matka při přírodním neštěstí. Otec opustil rodinu už předtím. Po dvaceti letech se objeví cizinec, který místním brzy přiroste k srdci. Je to Matthewsův otec. (MacGuffin)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Barvy, hlavně tedy ty technicolorové, westernu prostě sluší. Ta krajina vypadá dobře, stejně tak i postavy. John Wayne hraje zase jednu zkroušenou postavu, která se musí prokopat životem, a to nejspíš tak, že se zamiluje do té pravé. Podaří se mu to, nebo ne? To je skoro zbytečná otázka, ale tenhle film má místy dobré scény. Rvačka v bahně je povedená. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemné westernové drama s ještě mladým Johnem Waynem. Děj se odehrává v krásném prostředí, charaktery postav jsou zajímavé a i příběh dokáže diváka zaujmout. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příšerné herecké výkony a vlastně i nesmyslný nápad, že všechno zlo v krajině páchá jedna nelegální palírna snižují hodnocení snímku o přísaze krevní msty, která hlavnímu hrdinovi soustavně ničí život. Esencí otřesného hereckého projevu byla Betty Field, jíž by její odhodlané pohledy do dáli záviděly i svazačky na brigádě v Nové huti Klementa Gottwalda. /21. 8. 14./ ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ani nie tak western, ako skor drama o ludskom nestasti. Film hodne zachranuje John Wayne /El Dorado, Rio Bravo, Brannigan 1975/. Kvalitne dialogy, masakrozne dobra rezia Henryho Hathawaya /Call Northside 777, Kiss of Death 1947, Prince Valiant/ a aj herecke vykony su na urovni,. Teda vo westernoch zrovna herecke vykony nevyhladavam, aale tu mi zapasovali. Nadherne prostredie a stastny koniec su silne atributy tohoto filmu : 85 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama