Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byl Matt Mathews malý chlapec, zemřela jeho matka při přírodním neštěstí. Otec opustil rodinu už předtím. Po dvaceti letech se objeví cizinec, který místním brzy přiroste k srdci. Je to Matthewsův otec. (MacGuffin)

Recenze (7)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemné westernové drama s ještě mladým Johnem Waynem. Děj se odehrává v krásném prostředí, charaktery postav jsou zajímavé a i příběh dokáže diváka zaujmout. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příšerné herecké výkony a vlastně i nesmyslný nápad, že všechno zlo v krajině páchá jedna nelegální palírna snižují hodnocení snímku o přísaze krevní msty, která hlavnímu hrdinovi soustavně ničí život. Esencí otřesného hereckého projevu byla Betty Field, jíž by její odhodlané pohledy do dáli záviděly i svazačky na brigádě v Nové huti Klementa Gottwalda. /21. 8. 14./ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Barvy, hlavně tedy ty technicolorové, westernu prostě sluší. Ta krajina vypadá dobře, stejně tak i postavy. John Wayne hraje zase jednu zkroušenou postavu, která se musí prokopat životem, a to nejspíš tak, že se zamiluje do té pravé. Podaří se mu to, nebo ne? To je skoro zbytečná otázka, ale tenhle film má místy dobré scény. Rvačka v bahně je povedená. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ani nie tak western, ako skor drama o ludskom nestasti. Film hodne zachranuje John Wayne /El Dorado, Rio Bravo, Brannigan 1975/. Kvalitne dialogy, masakrozne dobra rezia Henryho Hathawaya /Call Northside 777, Kiss of Death 1947, Prince Valiant/ a aj herecke vykony su na urovni,. Teda vo westernoch zrovna herecke vykony nevyhladavam, aale tu mi zapasovali. Nadherne prostredie a stastny koniec su silne atributy tohoto filmu : 85 % ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Když byl Matt Mathews malý chlapec, zemřela jeho matka při přírodním neštěstí. Otec opustil rodinu už předtím. Po dvaceti letech se objeví cizinec, který místním brzy přiroste k srdci. Je to Mattsův otec... ()

Winster 

všechny recenze uživatele

Zajimave antre cizince a hned mu jeho znalosti hrajou do karet a to 2x! Nejvic se mi libi jak vytahne tu konfederacni bankovku :D Ani ne tak western, jako zivotni pribeh. Diky za titulky a dalsi fim s J.W! ()

Reklama

Reklama