Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

Udělat z mé zesnulé fenečky vraždící buldozer, za to tedy nedík pane Bell.. Doufám, že Vás bagr dostane.. Mě olej neunikl ani omylem :o) [4. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Lateef

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 5 minut a dneska na tohle prostě nemám. A nejspíš ani zítra. Možná tak za dva roky, až posbírám všechnu, ale opravdu všechnu odvahu. Tohle nenatočil člověk. To mohl natočit jenom ten bagr... ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou průser :-D Vraždící Vůldozer všemožně vraždí všechny vypatlance ve vokolí. Pičo to nechceš. Buldozer Rita, není buldozer, je to zkurvenej dinosaurus, pulzuje jí spodek, snáší hrnce, vystřeluje hady ve tvaru kokota, metá blesky a teče jí volej. Takže je to jasný...Rita má krámy, je nasraná, bolí jí hlava a tak se mstí na kom jen může. Postavy jsou ukázkově vypatlaný, půlka jich úspěšně prodělala neúspěšnou lobotomii, zbytek má IQ pokojové teploty od narození. V čele je vede předák, jehož jméno už nevím jelikož je mi u prdele a po boku mu kráčí šukézní čubka s trojkama jejíž jméno taky už nevim, ale byla od písmene "S" . Alespoň myslím. Co vím je, že do role byla obsazená kvůli těm kozám a Buddho chval, ukázala je, jenže málo a jen z boku. Fňuk. Vzhledem k tomu, že vraždí dinosauří buldozer, tak je jasný, že na logiku se tu extrémně kouká a proto se všichni chovají nadmíru logicky. To znamená, že nikdo nevolá policii, zatímco všichni chcípaj, živí okukují mrtvoly, drbou se na koulích a dumaj v čem je zakopanej pes. Překvapivě na to nepřijdou dokud to předákovi nevyžvaní dědek, co Ritu zná celej život. A pak luxusně poradí, ať jí předák nechá bejt, než jí krámy odezněj a ona se zas uklidí do garáže. Luxusní rada, za kterou si dědek zaslouží potlesk a také ho dostane. Aplaus radlicí ho nemine a dědek tak naposledy ve svém ubohém životě mocně vystříkne. Občas bylo něco skoro i vtipný, ale drtivou většinu filmu jsem brečela v koutě ať už to skončí, takže hodnotím mírnou sračkou a ne kolosálním průserem. Nicméně stále to je odpad a pokud se to Ritě nelíbí tak ať si to se mnou přijede vyříkat, tady stojím ty tlustá, 50ti tunová žlutá krávo !! Moment...já jsem taky žlutá...Ségra, seš to ty? ()

psy.cho odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo som to vôbec pozeral do konca? Už aj keď to bolo absurdné, ale natočené takýmto trápnym spôsobom? Hrôza. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Vraždiaci buldozér". Päťdesiat ton smrtiaceho teroru a viac ako hodina a pol absurdnej, nízkorozpočtovej, ultra béčkovej hlúposti. Film z mizernej kanadskej produkcie, natočený neschopným režisérom, ktorý ani len meno nemá poriadne (Sv Bell). Absolútny brak. Hlúpy scenár, otrasení herci, príšerná kamera, nevhodný soundtrack, debilné dialógy. Celé zle! Napriek tomu som sa pri tom celkom fajn pobavil. Zrejme preto, že som vedel do čoho idem a najmä preto že som mal v sebe asi tak päť pív. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne az takova kravina jak sem cekal sracka to sice je ale misty i ulitle zabavna uz jenom ten namet vystaci za vsechno kazdopadne jsou ale urcite horsi zetkove horory nez tento ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je prakticky všechno špatně. Špatný děj, dialogy, herci, střih, kamera atd atd... Vůbec nechápu, jak se můžou tyhle věci vůbec překládat a dabingovat... :D Z Bella nikdy dobrý režisér nebude. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno.A smekám před lidma,kteří to dokoukali.A nevěřícně koukám že to má i malej čtyř členej fanklub.Pošuci. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bell je divnej člověk, nejenom že vypadá jak ZZTopák, a nejenže jeho vyjadřovací způsoby jsou šílené(youtube), ale jeho filmy jsou... směšné. Ale ne tím způsobem že se člověk aspoň baví nad stupiditou, ale nad tím "Co to kurva je" Crawler mohl být aspoň zábavný(kdopak by se bál u filmu kde vraždí buldozer), ale on po půlhodině i dokonale nudí. Nebudu tu psát jak herci byly strašní a efekty debilní. Ale Bell prostě neumí točit. Viděl jsem 3 jeho filmy a všechny si ode mě odnesly 2* a nebude tomu ani jinak. Bohužel. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl vraždící auto, motorku, kosmickou loď i ponorku, ale tentokrát jsem se dočkal opravdu srandovního pokusu zapojit do této společnosti i buldozer. Tenhle film se sice snad ani jinak než odpadem první kategorie nazvat nedá, ale pokud to vydržíte až dokonce, tak se královsky pobavíte. Máte zde totiž šanci vidět tolik nelogičností a filmových chyb pohromadě, že se vám to již nikde jinde nemusí poštěstit. Prvním varováním by již pro vás mělo být jméno Sv Bell. Tenhle antitalent na režisérském postu plodí jeden filmový paskvil za druhým a rozhodně se nemůže vymlouvat pouze na malý rozpočet. Již samotný scénář je velice slabý, plný nesrovnalostí a totálních nesmyslů. Tím pádem samozřejmě trpí i samotný děj, který místy diváka doslova ubíjí nudou. Hudební doprovod naprosto katastrofální a samotné herecké výkony jakbysmet. Naštěstí tu lze však nalézt i několik světlejších okamžiků, které mi nedovolí tenhle kousek rovnou odstřelit do .... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako ruku na srdce, z vraždící stavební techniky shakespearovské drama nevytvoříte. Na filmu je milé, že si uvědomuje své možnosti a schopnosti svých tvůrců, v jejich rámci se snaží a nepokouší se diváka opít, že by byl něčím více. Byl bych ochoten mu odpustit prakticky většinu pochopitelných negativ (absence herectví, prostý scénář, přímočarou zápletku - byť zapletení duchařského motivu mě mile překvapilo), ale přepálenou stopáž, která všechny tato negativa jen zdůraznila, se překousnout nedá. Ta ten film v podstatě zabila. Mohlo to být milé, zábavné a jednoduché céčko, se sošnou herečkou, mile působícími efekty a maskami a ulítle bizarní zápletkou, ale takhle je to prostě jen utahaná, ubíjející nuda. O půl hodiny kratší by to mělo mnohem větší koule a já bych šel klidně i na tři hvězdy. 1,5* ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce je to blbost. To ale bývá řada hororů a jsem schopen k nim být schovívavější. Na tenhle ale asi nebyly prachy (nebo aspoň trošku kvalitnější tvůrci), protože to vypadá děsně amatérsky a něco jako strašidelné momenty tu tak ve výsledku vůbec nejsou ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle už čekam jen vražednej krvák Megakulma vs. Obří čajová konvice. Hrozný, co se všechno točí. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - Bez buldozeru se nemohu vrátit........... Režie, produkce a scénář : SV Bell. Spoluscénář má Robbie Ribspreader. Nějak jsem nechápal, jak se buldozer dostal na stavbu, zvlášť po tom úvodním masakru. Buldozer - SPOILER - zabije řidiče nakladače - KONEC SPOILERU - tak kdo ho odvezl ? To jel na tu stavbu po vlastní ose, když to řidiči nakladače trvalo celý den ? To musela být cesta. A jak věděl ten buldozer, kam vůbec jede ? Vydržel jsem to do 29 minuty a pak jsem to vypnul - kdo to vydrží až sem, určitě pochopí. Námět je dobrý, je spousta filmů o vraždících strojích, přístrojích i autech ( třeba Kingův režisérský debut - Vzpoura strojů, ale tohle je tak dementně natočený až je to nekoukatelné - škoda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pozrite sa už len na minutáž. Tu chcel niekto podať blud, do epických rozmerov a dať mu aj psychologický podtext ( až mi ti pripomenulo scénu, návratu Slya v CLIFFHANGEROVI do miestnych lovíšť - ty za to nemôžeš, f@ck). To že sladká Rita, nieje len obyčajný buldo(g)zér, sa dozvieme po nekonečných minútach a snímok, tým pádom zmení polohu, žáner a kvality. Existuje mnoho sexuálnych polôh hororového žánru, tento film mi príde ako milovanie sa panny a panica vydávajúceho sa za skúseného predátora. Každý z nich z toho výjde zo sklamaním ( samozrejme každý to svoje predstiera ). ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Film by sa nemal volat Vrazdiaci Buldozer, ale Mechanický zabijak ludi. To že film reziroval ten istý reziser, co mal na starost Vzkriesenie duchov, mnou najviac opovrhovaný film, nudne zahraný bandou nesympatických hereckých predstavení a sem tam boo boo záberou donikial, len do samotneho pekla. Vidno ze si reziser neuvedomil chyby v tom predoslom filme. Tento film nezaujme skoro nicim, ani len tým hrackarskym buldozerom, ktorý akože vrazdi ludi a kamera ukáže zábery nanho a na pár zfetovaných hercov. Este stastie ze som film celý ten cas pretácal, a vychutnal som si len solídne zahraný záver. 20 percent. ()

Reklama

Reklama